Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ise baslıorm gıne :(

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

ya bılıosnzsanrm yazmıstım buraya yaklasık 1 bucuk ay once kanald de staja baslamstm 3 hafta gıtmıstım ama 4 haftadır fln ızınlıydım :D tatıl sınavlar derken 4 haftaya cıktm.ama yarın malesef ıse yanı staja gıne baslıorm :( moral 0 oldu yaaff sızınle paylasmak ıstedım..[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 28 Ağustos 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
....

eh bide burası değil konunun yeri kişisel olmalı.

söylemessem çatlarım da =)

mavi lol:)

kolay gelsin kardeş ne diyim... biran önce bitirmeye bak.[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
Sosyal ağlarda paylaş

sta öğrencinin kampçısıdır diyerek kusuyurum ama her üniversitelinin görevidir diyorum . Bende 4 hafta krallar gibi yaptım , her sabah yazın hiç çkilmiyor diyerekek uyandım ve her akşam (5.30 da mmuz ayının 30 derece sıcağında güneş tepemde) bir buçuk kilometre dimdik bi yokuuş tırmandım ama sonunda öğrendiklerim bana kaldı , üstüne oradki insanlarla tanışmış oldum , üstelik yazın ilk kez değişik bişeyler oldu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
staj yaptıgın yer güzel birde sıkılıyorsun ofluyosun fln
sen uniyi bitirince napıcaksın ki iş ortamı stajda yaşadıgın zorluklardan cok daha beter
simdiden alışmaya bak
bende stajdayım 16 eylülde bitiricem sabah erken kalkma dışında başka derdim yok pek ( ufak t efek iş stresi oluyor nekadar cok iş yaparsan okadar stres getiriyor ama alıştım) memnunum açıkçası :) nazar deymesin hehe[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...