Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya bılıosnzsanrm yazmıstım buraya yaklasık 1 bucuk ay once kanald de staja baslamstm 3 hafta gıtmıstım ama 4 haftadır fln ızınlıydım :D tatıl sınavlar derken 4 haftaya cıktm.ama yarın malesef ıse yanı staja gıne baslıorm :( moral 0 oldu yaaff sızınle paylasmak ıstedım..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 raga oktayı benim için dövermisin?[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 4 hafta izin yapmışsın bak biran önce bitirmeye bak stajını rahatla izin falan alma. eh bide burası değil konunun yeri kişisel olmalı. söylemessem çatlarım da =)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 okan bayulgen'i de döv zaten küçücük bişey zor olmaz. :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mavi, 28 Ağustos 2005 21:50 tarihinde demiş ki: .... eh bide burası değil konunun yeri kişisel olmalı. söylemessem çatlarım da =) mavi lol:) kolay gelsin kardeş ne diyim... biran önce bitirmeye bak.[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sevdiğin işi yapmıyosan 1231231 haftada izinli olsan farketmez. go kişisel go[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 heh kanald de staj yapcam birde şikayet etcem. Böyle arkadaşlara kemerde tatil köyünde staj yapmalarını tavsiye ediyorum.Orayı bir görsünler. ps:orda zevklidir, kızlar filan süper olur diyenler içinde bu geçerlidir.[signature][hline]By Neron then cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eheh tmm ıkısınıde doverım gorursem yaa moral bosuldu abı 2 saat var kemerde kızlarla staj yapmayı tercıh ederm yannı[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kemer de kızlarla staj hmm eheh, [spo1=tık]başka ?[/spo][signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben kanal d de staj yapsam orda dayak yemiyen adam kalmaz :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yaqnda ole olcak saten merk edme :D adamlar nası grmıs bılmıorm maıl atmasını nılmeyenler var ve ayda 2k$ fln alıolar[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mavi, 28 Ağustos 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Kemer de kızlarla staj hmm eheh, [spo1=tık]başka ?[/spo] eheh gidinde 2 gün veriyorum maximum 45 derecede 16 saat calısın :)[signature][hline]By Neron then cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 off servıscıyı arıcam herıf telefonunu unutmus ewde kac saattır gelmedı yaa bı de erken kalkcam off off[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sta öğrencinin kampçısıdır diyerek kusuyurum ama her üniversitelinin görevidir diyorum . Bende 4 hafta krallar gibi yaptım , her sabah yazın hiç çkilmiyor diyerekek uyandım ve her akşam (5.30 da mmuz ayının 30 derece sıcağında güneş tepemde) bir buçuk kilometre dimdik bi yokuuş tırmandım ama sonunda öğrendiklerim bana kaldı , üstüne oradki insanlarla tanışmış oldum , üstelik yazın ilk kez değişik bişeyler oldu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Geçmiş olsun :) ama iş gerekli birşey[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 basladm calısmaya aksam ılk gunden notları soylerım..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 staj yaptıgın yer güzel birde sıkılıyorsun ofluyosun fln sen uniyi bitirince napıcaksın ki iş ortamı stajda yaşadıgın zorluklardan cok daha beter simdiden alışmaya bak bende stajdayım 16 eylülde bitiricem sabah erken kalkma dışında başka derdim yok pek ( ufak t efek iş stresi oluyor nekadar cok iş yaparsan okadar stres getiriyor ama alıştım) memnunum açıkçası :) nazar deymesin hehe[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ewe yenı geldım oluyorum aksam uyanıyımde atarım naptklarımı :D suan yorgunlukdan geberıyorum..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar