crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bu Filmler hakkında ii veya kötü görüşlerinizi burda benimle paylaşmanızı rica edebilir miyim:??İzlemeyenlerde bana burdan ulaşsın anlatabilriim veya izlemelerini sağlayabilirim Sevgili Sinema Sever Arkadaşlar....:)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 trainspotting ille de trainspotting en eğlendiim filmi[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yawss bnde o filmi izlemedim bu 2-3 gün içinde izlicemm zaten barlar sokağında afişini gördükçe çıldırıyorumm zatenn bi de Ada var eylül'de gircek vizyona ahhh ahhh...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 big fish turkiyede gosterime girmedi malesef ama inanilmaz bir filmdi. cok begenmistim. ewan'da cok basariliydi o filmde.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 evte öle transpottingmiydi neydi ordaki kes orda iidir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Oldum olası sevmişimdir abimizi, Obi-Wan da oldu ya ondan büyüğü yok valla...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ewan'e nedense keş rolleri çok yakışıo adamın kanında var galiba ama her filmde bu kadar başarı sağlayabilmesine bayılıorum..ayrıca big fish hakkındaki yorum için teşekkürler bnce de süperrrrrr bi filmdi.. tabi bu arada herkese Moulin Rouge tavsiye ederim (sevgilinizle izlersenizde ayrı bi güsel olur bölesi daha çok tavsiye edilir ;) )[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Asteroth, 12 Ağustos 2005 12:21 tarihinde demiş ki: Oldum olası sevmişimdir abimizi, Obi-Wan da oldu ya ondan büyüğü yok valla... haklısın valla ne diim abimiz süperrr hele de Obi-Wan Ken daha da bi süperdi...(abim dedim geri alıyorum Aşkımmm o bnm)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi adam yıllarca asi genç rollerinde oynadı sonra sen git obi wan ol yok artık! o sakalıda 9 senede uzatmış olabileceğinden şüpheleniyorum. ilk filmde yok sakal ikincide sakallı üçüncüde hacı modeli direk bıyıklar falan :D adam kaç yaşında şimdi bu adam?[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 obi-wan olmak ona çok yakışmış bikere hiç dil uzatmayalım ;) adam daha 35 yaşında bu arada çok yaşlı diil.ayrıca her role yakışıo hem asi genç hem de usta bi ceday olmak ve bunu milyonlarca kişiye benimsetmek bnce büyük bi başarı önünde saygıyla eğiliorumm:D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Fiercewind, 12 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki: abi adam yıllarca asi genç rollerinde oynadı sonra sen git obi wan ol yok artık! o sakalıda 9 senede uzatmış olabileceğinden şüpheleniyorum. ilk filmde yok sakal ikincide sakallı üçüncüde hacı modeli direk bıyıklar falan :D adam kaç yaşında şimdi bu adam? Abi sen Moulin Rouge'u izlemedin galiba? Orda da ilk gittiğinde şehre gencecik tüysüz delikanlı ama Satine öldükten sonra ne oluyo? Dağıtıyo abimiz, saç-sakal alıyo başını gidiyo... Adam aynı filmin içinde uzatıyo o kadar sakalı, ne 9 senesi? (Obi-Wan'a laf atanın alnını karışlarım :) )[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Asteroth, 12 Ağustos 2005 19:35 tarihinde demiş ki: said: Fiercewind, 12 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki: (Obi-Wan'a laf atanın alnını karışlarım :) ) söle be abim be süpersinn evett alalala o bzm bitanecik Obi-Wan ımız :D laf yokkk bu arada abicim Moulin Rouge hakkında ne düşünüosun sen ben 3 kez izledim ve bi 3 kez daha izleyebilirim[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Fiercewind, 12 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki: (Obi-Wan'a laf atanın alnını karışlarım :) ) senin karışlamana gerek yok zaten, yukarılardan bi yerden laf edenlerin arasına atlayıp, "hello there!" der o :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ahah hello there :D abi şeye dikkat ettim şimdi alakasız belki ama 4. filmde de obi wan r2 ya hello there dio aynı vurguyla 3.filmdeki :P abi ewan ii bi abimiz severiz kendisini sw ile saygımız da sonsuz oldu E.R ın en sevdiğim bölümlerinden birinde de konuk oyuncu soyguncu olraktan :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crysania Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ewan abimiz süperdir valla hatta süper ötesii hem ona soygunculukta yakışmıştır bee...:-p ayrıca gay bi rockçıyı bile başarıyla yansıtan abimiz için ne diebilirim ben daha:d[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paticikte canavar gibi Gimli varken Ewan'ın lafı olmaz. :)Alakalı konu.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Orda canavar gibi Gimli varsa bile burda kapı gibi Ewan var abicim kusura bakma ama bu resim olayı bitirir. http://www.celebrity-exchange.com/celebs/photos33/ewan-mcgregor-13.jpg[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Abi şu gülüşe bakın ya bu bile yeter :-p ;) :tebrikz:[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla müzikal (ve Nicole Kidman) seven bir insan olarak Moulin Rouge benim için arşivlik film. Zaten sorunlu bi dönemimde izlemiştim filmi, etkisi 2 katına çıktı o yüzden. Hikaye güzel, şarkılar güzel, Nicole Kidman güzel, Ewan McGregor da güzel... "Like a virgin...Touched for the very first time..."[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 big fish tma masal tadında bi filmdi baştan sona kadar sıkmadan surukluyodu. ha ne olcak ha ne olcak ddırten fılmlerden ben cok beğenmıstım[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kesinlikle katılıorum abicim masal gibiydi...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Tim Burton'un Johhny Depp den başkası olursa bu Ewan olsun dememe sebebiyet vermiş filmdir big fish.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MacbetH Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaşlar paylaşmak istedim. David Gilmour'la Ewan Mcgregor birbirlerine felaket benziyorlar. İkisini de felaket severim. Google dan bakarsanız fotoğraflarına zaten yan yana koymaya gerek duymazsınız, surat ifadeleri gülüşleri falan aynı resmen. Diyorum ki bi Pink Floyd filmi olsa David Gilmour'u oynayacak adam zaten belli. Bi de fotoğraf koyayım googledan bulduğum, konuyu aydınlatması adına; David Gilmour: Ewan Mcgregor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crysania Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ewet ya cidden benziolar...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… crysania Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ewan abimiz Eylül'de yeni bir filmle vizyona girio haber verim ddm ;) Film Hakkında: Oyuncular :Ewan Mcgergor :D , Sharlett Johansson (Ewani götürüo filmde :@ ), Dijimon Hounsou, Steve Buscemi, Sean Bean, M. Clarke Duncan Yönetmen : Micheal Bay poster: Filmden Kareler :-p ; İzlemenizi Tavsiye ederimmm!!!! ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Fiercewind, 12 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki: (Obi-Wan'a laf atanın alnını karışlarım :) ) senin karışlamana gerek yok zaten, yukarılardan bi yerden laf edenlerin arasına atlayıp, "hello there!" der o :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ahah hello there :D abi şeye dikkat ettim şimdi alakasız belki ama 4. filmde de obi wan r2 ya hello there dio aynı vurguyla 3.filmdeki :P abi ewan ii bi abimiz severiz kendisini sw ile saygımız da sonsuz oldu E.R ın en sevdiğim bölümlerinden birinde de konuk oyuncu soyguncu olraktan :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ewan abimiz süperdir valla hatta süper ötesii hem ona soygunculukta yakışmıştır bee...:-p ayrıca gay bi rockçıyı bile başarıyla yansıtan abimiz için ne diebilirim ben daha:d[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paticikte canavar gibi Gimli varken Ewan'ın lafı olmaz. :)Alakalı konu.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Orda canavar gibi Gimli varsa bile burda kapı gibi Ewan var abicim kusura bakma ama bu resim olayı bitirir. http://www.celebrity-exchange.com/celebs/photos33/ewan-mcgregor-13.jpg[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Abi şu gülüşe bakın ya bu bile yeter :-p ;) :tebrikz:[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Valla müzikal (ve Nicole Kidman) seven bir insan olarak Moulin Rouge benim için arşivlik film. Zaten sorunlu bi dönemimde izlemiştim filmi, etkisi 2 katına çıktı o yüzden. Hikaye güzel, şarkılar güzel, Nicole Kidman güzel, Ewan McGregor da güzel... "Like a virgin...Touched for the very first time..."[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 big fish tma masal tadında bi filmdi baştan sona kadar sıkmadan surukluyodu. ha ne olcak ha ne olcak ddırten fılmlerden ben cok beğenmıstım[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kesinlikle katılıorum abicim masal gibiydi...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Tim Burton'un Johhny Depp den başkası olursa bu Ewan olsun dememe sebebiyet vermiş filmdir big fish.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaşlar paylaşmak istedim. David Gilmour'la Ewan Mcgregor birbirlerine felaket benziyorlar. İkisini de felaket severim. Google dan bakarsanız fotoğraflarına zaten yan yana koymaya gerek duymazsınız, surat ifadeleri gülüşleri falan aynı resmen. Diyorum ki bi Pink Floyd filmi olsa David Gilmour'u oynayacak adam zaten belli. Bi de fotoğraf koyayım googledan bulduğum, konuyu aydınlatması adına; David Gilmour: Ewan Mcgregor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ewet ya cidden benziolar...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ewan abimiz Eylül'de yeni bir filmle vizyona girio haber verim ddm ;) Film Hakkında: Oyuncular :Ewan Mcgergor :D , Sharlett Johansson (Ewani götürüo filmde :@ ), Dijimon Hounsou, Steve Buscemi, Sean Bean, M. Clarke Duncan Yönetmen : Micheal Bay poster: Filmden Kareler :-p ; İzlemenizi Tavsiye ederimmm!!!! ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar