Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ivy'den ne nası yapılır 1! patates kızartması...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok yok, işi bilmiyon, yağ sıçratıyon..

yaşasın öğrencilik hayatı!! (evde kalma tabikide) :)

işin sırrı yağı sıçratmamakta, ama sölemem ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
arkadaşım!

yanlışlık var burda ya.

bakın. doğradıktan sonra dilim dilim patatesleri , suda bekleteceksiniz. oradan bir havlunun içine atacaksınız , bu sırada tavaya yağ koyacaksınız. ıslak patates biraz kuruduktan sonra (yağda patlamasın diye) yavaşça yağa bırakacaksınız , o sırada diğer partiyi havlunun içine koyacaksınız ki suyu çeksin.

bu da benden bir kuple.[signature][hline]valandil ownz j0o!
gonna break down the doors.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
HEAD Bİ DAKKA

o patatesleri koymadan önce o suyada biraz tuz atın arkadaşlar. sonra havluya alın. bakın cıtır cıtır olucak patates..[signature][hline]DeviantArt gallery

elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki:
6 yasindan beri resim/karikatur cizerim
Mesaj tarihi:
Ben patates soyma kisminda çuvalladim az bi....
Her soydugum patates %50 oraninda küçüldü ve köseli bir sekil aldi...

Sinirlendim....[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
ben soyma özürlü olduğum için patates kızartacağım zaman bi arkadaşımı çağırıyorum.gel lan sana patates kızartıcam ama sen soyucan diyorum.ok diyo.gerisi kolay zaten :P
ha senin patatesler olmamış hiç.daha ince doğramalısın ve biraz daha kızartmalısın.içi hafif çiğ kalıyo yoksa tiksinç oluyo hehe
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya normal patates kızartması değilde, kibrit patates mi ne diyolar, rendelenmiş patates kızartması oluyo galiba ama annem rendeleyip fritöze atarsan olmaz o diyip duruyo. deneyen yapan varmı?
  • Yeni Oluştur...