Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ivy'den ne nası yapılır 1! patates kızartması...

ivy

Öne çıkan mesajlar

http://www.medievaltimes.com/giftshop/600/27%20dagger%20group.jpg

Bunlarda gördüğünüz gibi dünya standartlarında hançerlerimiz, fark edebileceğiniz üzere o patateslerin ucu bu hançerlerden daha sivri. Bu tutorialı adım adım izleyen birinin yaptığını patateslerin, bu kişinin yemek borusunu ve miğdedeki mukus tabakasını yırtma şansı çok yüksek.

Boşverin patates falan ben size mantı,cheesecake,tiramisu yapmasını falan öğreteyim havanız olur hem :P[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

Ivy'nin Tutorials bölümünden sınırsız uzaklaştırılmasını isteğiyle imza kampanyası başlatıyorum. Pati Halkının sağlıyla oynuyolar göz göre göre (Böyle mi yazılıyo lan göz göre göre?)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

@cuce bey: oncelıkle sıkayetınızı goz onune aldık ama sunu belırtelım bızım kalemden kastımız faber kastelın tombul kalemlerıdır....

sıze yaptıgım patateslerden bı tutam taktım edıyorum...
bu konu kapansın....
:)
dıer sıkayetlerın hepsını yanıtlıcam yakında bekleyın[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Efenim ben yedim yiyeceğim patatesi boğazımda durmaktadır hala böle top gibi gunlerdir üzüm ezmesi ve tuzsuz lapa yiyorum başıma gelen talihsiz olay yuzunden duzgun yemek yiyemez oldum aylardır, 3 yıldır bu patatesle cebelleşiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

@sorj: dılımledıgımız patatesler tamamen Turkıye uretımıdır! bız duzgun dılımledık patatesler yamuk! elımızde olan bı neden yok...buyrun sız dılımleyın patateslerı...

@apache,syn,asteroth,dasaa,ardeht: sızın suclamalarınızı da kabul etmıyom! ve kullanılan butun fotolar fotoshop...

kıskananlar catlasın yıldıramıcaksınız benım tutorıal yapma ıstegımı...
bekleyın...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bilir Kişi Raporu

Öğreti ve aşamaları adım adım izlendi ve gözleme yapılarak tadlandırıldı. IVY ve şahsı olan arkadaşı/ları güzel bir öğreti deneyimi yaşadıkları ortaya çıktı. İlk sefer olmasından kaynaklanan ufak bir deneyimsizlik ve çelimsizlik(heyecan) saptandı.

Patadesler hakkında yapılan suçlamalar da derecelerine göre değerlendirmeye tabi tutuldu ve her suçlama için ayrı yönde bir araştırma yapıldı.

Yapılan suçlamalar da göz önüne alınaraktan gerçekleşen araştırma ve geliştirme(Argeleme) çalışmaları neticesinde saptanan bulgular şunlardır;

1- IVY ve arkadaşları ilk olması nedeni ile bir tür çelimsizlik(heyecan) yaşamış bulunmaktadırlar.

2- Patadesler oldukça sağlıklı ve leziz olmuşlar. Tadında kenarında hiç bir kusur bulunamamıştır. Bu tespid patadesleri zorla yedirttiğimiz 100 kişi üzerinden alınmıştır.

3- Yapılan suçlamalar kıskanmaya yöneliktir. Nazar etme ne olur çalış seninde olur misali...

4- Patadeslerin kızartılması aşamasında yanlış bir uygulamaya tabi tutulduğu için hafif el yanıkları meydana gelmiş ve patadeslerin çok hırçın olduklarının tespiti vukuu bulmuştur.

5- Resimli anlatımı gören kişilerin tamamına yakın bir kısmının, karnının acıktığı ve patades ihtirasının kabardığı tespit edilmiştir.

6- Resimlerden kaynaklanan sebeplen, öğretiyi okuyanların yarısı hatta ve daha fazlasının patades tadı yada kokusu almaya başladıkları tespid edilmiştir.

7- Patades tadı yada kokusu alanların tamamına yakınının o anda patades yeme isteğinin tavana vurduğu tespit edilmiştir.

9- Diğer bir yarımlık kısım ise hava civa kokusu/tadı aldığı içün ve resimlerinde etkisi ile, patades soyup kızartma isteği ile yanıp tutuştukları tespit edilmiştir.

10- Resim ve anlatımlardan, patadesleri kızartmanın, burada bu öğretiyi hazırlayıp yazmaktan daha kısa sürdüğü anlaşılmıştır.

Rapor değerlendirme sonucu olarak;

Patades güzel bir şeydir. Soyun, kızartın, haşlayın, közleyin, ama bir şekilde yiyin efenim....

Saygılar, sevgiler, hörmetler....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı?
Ranina: Rus ruletinden farkı yok..
KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun?
Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Durun benim alet gelsin bi videolu tutorial yapcam sizlere,McDonalds'da kiler gibi yapıyorum nazar değmesin . Askerde ben soycam galiba patatesleri bak içime doğdu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 25 Ağustos 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Durun benim alet gelsin bi videolu tutorial yapcam sizlere,McDonalds'da kiler gibi yapıyorum nazar değmesin . Askerde ben soycam galiba patatesleri bak içime doğdu

:D
Millete yemek tarıfı demekki ama bunlarınbazı ince yönleride var sanırsam kısık ateş olayı filan var herhalde onlarıda bilsek keşke
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...