dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yetkililerden açıklama bekliyoruz!!! Dava açalım derim! Halkı yanlış bilgilendirdi ve yanılttı![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 http://www.medievaltimes.com/giftshop/600/27%20dagger%20group.jpg Bunlarda gördüğünüz gibi dünya standartlarında hançerlerimiz, fark edebileceğiniz üzere o patateslerin ucu bu hançerlerden daha sivri. Bu tutorialı adım adım izleyen birinin yaptığını patateslerin, bu kişinin yemek borusunu ve miğdedeki mukus tabakasını yırtma şansı çok yüksek. Boşverin patates falan ben size mantı,cheesecake,tiramisu yapmasını falan öğreteyim havanız olur hem :P[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Süper olur wallahi amma hamarat bi kişilksin :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Haha naptınız ya siz ::::)[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ivy'nin Tutorials bölümünden sınırsız uzaklaştırılmasını isteğiyle imza kampanyası başlatıyorum. Pati Halkının sağlıyla oynuyolar göz göre göre (Böyle mi yazılıyo lan göz göre göre?)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bundan sonra verilecek tarifler ISO9000'e uygun ölçülerle verilsin. Net rakam istiyoruz biz!!! Ölçüler T cetveliyle, gönye ile olacak! Kalem malem yanıltıcı bilgi içeriyor!!! Davacıyız! Hala sıkılıyorum çok.. Öfff![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 haehaeh yarıldım bu ne ya. hiç dikkat etmemiştim. ehehe! ben patates kızartmasını kabuklu severim, soyarak patates mi yenir ya :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abartmıyalşımya uzaklaştırma falan sadece tazminat ödesin bana yeter...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Çatal bıçakla yeyin bu pattesleri ozaman :)[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tazminat ne kadar istiyosanız ben vercem özelden yazın[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @cuce bey: oncelıkle sıkayetınızı goz onune aldık ama sunu belırtelım bızım kalemden kastımız faber kastelın tombul kalemlerıdır.... sıze yaptıgım patateslerden bı tutam taktım edıyorum... bu konu kapansın.... :) dıer sıkayetlerın hepsını yanıtlıcam yakında bekleyın[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Efenim ben yedim yiyeceğim patatesi boğazımda durmaktadır hala böle top gibi gunlerdir üzüm ezmesi ve tuzsuz lapa yiyorum başıma gelen talihsiz olay yuzunden duzgun yemek yiyemez oldum aylardır, 3 yıldır bu patatesle cebelleşiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İnce belli patteste isteriz ilerleyen gunlerde[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şef patatesin yanında gidebilecek içkiyi önermemiş ben öneriim bari. bu sipesyelitenin yanına coca cola(arzuya göre coca cola light)veya bira baş garson un önerisidir.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 @sorj: dılımledıgımız patatesler tamamen Turkıye uretımıdır! bız duzgun dılımledık patatesler yamuk! elımızde olan bı neden yok...buyrun sız dılımleyın patateslerı... @apache,syn,asteroth,dasaa,ardeht: sızın suclamalarınızı da kabul etmıyom! ve kullanılan butun fotolar fotoshop... kıskananlar catlasın yıldıramıcaksınız benım tutorıal yapma ıstegımı... bekleyın...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 lol, o degilde patates eşşek gibi kanser yapıyomuş dedim dün gizeme bugun patates kızarttı lol.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 pehh böyle kesilmes patates süper keserim valla tam çıtır oluyor üzerinde yağda çok az kalıyor mcd patateslerine benzer yapıyorum ötesi yok :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Fena değil ya :) Ama benim midem bulanıyor zaten dün akşamdan beri Haşlanmış Pattesi tercihimdir[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bilir Kişi Raporu Öğreti ve aşamaları adım adım izlendi ve gözleme yapılarak tadlandırıldı. IVY ve şahsı olan arkadaşı/ları güzel bir öğreti deneyimi yaşadıkları ortaya çıktı. İlk sefer olmasından kaynaklanan ufak bir deneyimsizlik ve çelimsizlik(heyecan) saptandı. Patadesler hakkında yapılan suçlamalar da derecelerine göre değerlendirmeye tabi tutuldu ve her suçlama için ayrı yönde bir araştırma yapıldı. ******* Yapılan suçlamalar da göz önüne alınaraktan gerçekleşen araştırma ve geliştirme(Argeleme) çalışmaları neticesinde saptanan bulgular şunlardır; 1- IVY ve arkadaşları ilk olması nedeni ile bir tür çelimsizlik(heyecan) yaşamış bulunmaktadırlar. 2- Patadesler oldukça sağlıklı ve leziz olmuşlar. Tadında kenarında hiç bir kusur bulunamamıştır. Bu tespid patadesleri zorla yedirttiğimiz 100 kişi üzerinden alınmıştır. 3- Yapılan suçlamalar kıskanmaya yöneliktir. Nazar etme ne olur çalış seninde olur misali... 4- Patadeslerin kızartılması aşamasında yanlış bir uygulamaya tabi tutulduğu için hafif el yanıkları meydana gelmiş ve patadeslerin çok hırçın olduklarının tespiti vukuu bulmuştur. 5- Resimli anlatımı gören kişilerin tamamına yakın bir kısmının, karnının acıktığı ve patades ihtirasının kabardığı tespit edilmiştir. 6- Resimlerden kaynaklanan sebeplen, öğretiyi okuyanların yarısı hatta ve daha fazlasının patades tadı yada kokusu almaya başladıkları tespid edilmiştir. 7- Patades tadı yada kokusu alanların tamamına yakınının o anda patades yeme isteğinin tavana vurduğu tespit edilmiştir. 9- Diğer bir yarımlık kısım ise hava civa kokusu/tadı aldığı içün ve resimlerinde etkisi ile, patades soyup kızartma isteği ile yanıp tutuştukları tespit edilmiştir. 10- Resim ve anlatımlardan, patadesleri kızartmanın, burada bu öğretiyi hazırlayıp yazmaktan daha kısa sürdüğü anlaşılmıştır. Rapor değerlendirme sonucu olarak; Patades güzel bir şeydir. Soyun, kızartın, haşlayın, közleyin, ama bir şekilde yiyin efenim.... Saygılar, sevgiler, hörmetler....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Acıktım ya..[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yanlış anlaşılmasın, bu yamuk patateslerin kesiminde ben yoktum. sadece ben resimleri upload ettim! asd[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 portakal renginde patates mi olurmuş oha[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 valla az kalsın boğazımda kalcaktı:D valla tüm suç ivy nin nihaahah:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Durun benim alet gelsin bi videolu tutorial yapcam sizlere,McDonalds'da kiler gibi yapıyorum nazar değmesin . Askerde ben soycam galiba patatesleri bak içime doğdu[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Masteis, 25 Ağustos 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Durun benim alet gelsin bi videolu tutorial yapcam sizlere,McDonalds'da kiler gibi yapıyorum nazar değmesin . Askerde ben soycam galiba patatesleri bak içime doğdu :D Millete yemek tarıfı demekki ama bunlarınbazı ince yönleride var sanırsam kısık ateş olayı filan var herhalde onlarıda bilsek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar