mightywolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Arkadaslar Saglam bir ırk sistemi, ve yas sistemi yapabilicek bir arkadas aranıyor, dusundugum olay, her ırkın yas lanma suresi farklı oldugundan bunu ayarlamak, ve karakter yasinin ilerlemesi sonucu karakterin stat ve skillerindeki degisikliklerin artmasi azalmasini saglayan bir script istiyorum... Genc biri cevik tir, ancak yaslananlar yavaslar ornegin.... Ancak daha cok bilgileri vardır...... Butur bir script yaza bilen warsa lutfen yardımcı olsun, anlamadıgınız bir sey warsa soylein bida acıklıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 mesela Yaşlılar daha iyi büyü yapar :) demi yalanmı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 d&d 3rdE 'de yaşlı olanların inti daha fazla oluyo ama burda hmn kasıldıından o olmaz ama büyü olabilir bak[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Luxius sen darkworld staffı deilmisin loolll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arqas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 İstediğin sistem ultimaya yansıtılması biraz zor olsada buna benzer bir sistem yazıldı ben kendim denemiştim pek hoşuma gitmemişti. İstediğin sistem www.sphereservercom adresinde var oradan bakabilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar