Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMorpg de yardim ederiz diyenler

MysterySpectre

Öne çıkan mesajlar

Hiç bi zaman inanmayın. Masteis i bir insan sanmistim ama yardımsever olmadığı belli. Beni noob yerine koydu gine. Yani son olarak. Netimin kötü olduğunu bildiği halde hala oyunda yardım etmeyip sen kendi kendine kas diyor. Biliyorum lazım ama ne olursa olsun lag var bende. Herkes böyle. herkes kendi çıkarını düşünüyor. Demekki bu dünyada iyi bir insan kalmamış. Akradaşlar ben böyle durumlara çok uğradım. Lvli benden cok yüksek olduğu icin dalga gecer. Ama bir ara kendininde öyle olduğunu unutur. bu Mu online da rose online da gunz da maple da nerdeyse oynadığım her oyunda oldu. Sanırım artık bu forumlara elveda ediyorum. Sanırım bir pati daha aranızdan ayrıldı. olsa olsa cem in yaptığı oyun için bilgiler alırım o kadar. Zaten fazla mesaj yazmıyordum. Hiç yazmasamda farkı yok.

Elveda Arkadaşlar...[signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj atamadan kendimi alamayacağım.
1- Şu güne kadar kimseyi küçük görmedim ve aşşalamadımda.

Sen bana gelip diyorsun ki " erkut bana level kastır " bende kaç defa kastırdım. 1vs1 maç yaptık etmediğin laf kalmadı neymiş senden levelce yüksekmişim.

Şunu aklına sok,gunz online'da level pek önemli değil.Orada sana 50 kere söyledim lvl 10 adamlara bile öldüğümü ama sen anlamadın.

Gunz Online'da sen level kasmayı bir arkadaşın getirisi olarak algılamışsın yanlış.Msn'de kız arkadaşım bile lvl 21 oldu ve kendi kastı.Ping'di vs. idi internet idi bunlar sadece bahane.Eğer bu topic'i bir oyun için açıyorsan vede elveda diyorsan bende sana acırım.Böyle bir kişiyede ' tutan yok gidersen gidersin,kalırsanda kalırsın ' derim başka birşey demem.

Eğer iyilik veya yardım severlik böyle ucu kıydırık oyunda level kastırmamaksa sana bir söz bulamıyorum.Ayrietten bu topic bir kişi adına açıldı o da benim.Unutmaki paticik.com'da kişi adına açılan topiclere hoşgörü ile yaklaşılmaz.

Baştan düşünmeni istiyorum ve gene söylüyorum

Level'im az , silahım dandik , internetim yavaş... bunlar sadece bahane[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede.Benimde yüksek levellei arklarım war ama onlar gel kasalım demedikçe ben talep etmiyorum.Elimden geldiğince 3-5 ben kasıyorum.

Yok beni kastırmıyolar ben şöyle kaldım böyle kaldım gibisinden laflar anca 10 yaşındaki çocukların lafları.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

tamam öyle olsun zaten sizin gibi arkadaşlara ihtiyacım yok bu dünyada sadece tek ve en iyi arkadaşım var beni anlayan tek arkadaşım. Sizin gibi bahane diyen adamlarla arkadaş olunmaz. Hem internetimin yavaş olması bahane değil bir kere biliyorsunki bu gunz da cok fazla ping oluyor ama senin bağlantın iyi olduğu için daha az ping olur dün görmedin mi oyunumuza bir yabancı girdi ben lagdan geçemedim ama sen kolay kolay oynuyordun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Masteis, 29 Ağustos 2005 03:03 tarihinde demiş ki:

Msn'de kız arkadaşım bile lvl 21 oldu ve kendi kastı.

Ben gidip Fable oyniyim biraz. Şu yazıyı görünce kendimi acayip ezik hissettim :)

Bu oyunda teke tekte lvl kasmanın bir anlamı yok çünkü dövüş tecrübesi gerekiyor. Saçma bence teke tek. Kendi başına dövüşlere girerek lvl alacaksın. Oyunun eğlencesi burada. Ama işte lvl için yaşayan Online Oyuncu soyu devam ettikçe oyunlardan alınan zevk azalıyor. Bıçak ile saldıran güruhun hepsi mesela Gunz için. Oyundaki bütün zevki aldığı halde inatla Gladiator maçlarıdna bile bıçak kullanıyorlar.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Sosyal ağlarda paylaş

Dadger Sux olmuş.Zaten oyun ilk dadgerli adamın saldırısında anlamıştım zaten.Artık her gördüğüm dadgerlıyla dalga geçiyorum.Çünkü gerçekten bu oyunda zerre kadar kabiliyeti olmayan insanlar dadgerla oynuyor.Zaten Gladiator maçlarında ilk olarak dadgerla eleman bir güzel kesilip aşşağılanıyor sonra diğer elemanlarla kapışılıyor.Şahsen artık dadgerlı insanların yöntemlerini anladım.Devamlı zıpla asla ölmessin.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Sosyal ağlarda paylaş

Dager mı ? Dagger olmasın o :D

Ayrietten

Dagger = Noob Player kardeş

Yere düşür saydır kurşunları sonrada hüberay koydumda koydum diyorlar.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...