Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Odadan Bi Tane De Ben İstiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O.o nolyo lan nolyo

bir arkadaşın msnde verdiği tepkiyi de yazayım kopardı beni

walla bu birine mi ait yoksa devlet arşivi falan mı

[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'

[Bu mesaj cenin tarafından 28 Ağustos 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oyna oyna nereye kadar ya...Yok sevmedim,istemem ben böle karısık oyun dolu oda...
edik : bencede faq'u okuyun :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 28 Ağustos 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu adamın dünyaya katkısı ne ?[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
oyun sektörünün dönmesine yardımcı oluyor. O oyun kolilerini taşıyan kamyon şöförü Dave ve ailesini düşün. Oyun şirketinde çaycılık yapan Jim ve kan kanseri çocuğu Matthew'u düşün. İşte bu arkadaş onlara yardımcı oluyor! Keşke herkesin oyun odası olsa, dünyada savaş falan olmasa..[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
yok ben istemiyorum o odadan..
napcam ki?[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Mesaj tarihi:
tek kelime OHA o kadar para ile üni masraflarımı karsılar kapı kapı burs almak için gezmezdim ühühühüh[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Mesaj tarihi:
saçma sorular soran arkadaşlara mikrofonu yöneltiyor ve soruyorum, "hiçbiriniz o en aşağıya 'dingiller için yazılmış sıkça sorulan sorular bölümü'nü okumadınız mı?"[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
BandRoLL
Mesaj tarihi:
yuh plzz =)) !![signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
ticari kaygilar tasiyan bir tasarim oldugu ortada .

ya para kazanmak icin o kadar oyun alirsin ya da 100 tanede 1 tane oynayabilirsin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
  • Yeni Oluştur...