Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 nereye acacagimi bilemedim ama, helikopter fiyatlari nedir? soyle her gun 80-100 km yolu gitmek tukettiginden gencligimden gidecegine cepten gitsin dedim. kesemize uygun bisey varsa almaya kararliyim. var midir piyasasini bilen soyle guzel bi helikopterin?[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 1m$ ve üzeri[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 modeli yili resmi falan filanla birlikte olursa iyi olur.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 İyi de salladım ben . Sen ciddimisin ki[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 benim okula giderken kullandıgımı kıralayabılırım [spo1=kucuk apache][/spo][signature][hline]shinsetsu desu..[Bu mesaj Apache tarafından 17 Ağustos 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ciddiyim, su yeni yapilan uydu kentlerden birinde studyo daire alicam, helikopter pedi varmis ne guzel. okulda da var iste.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Apache, 17 Ağustos 2005 03:10 tarihinde demiş ki: benim okula giderken kullandıgımı kıralayabılırım [spo1=kucuk apache][/spo] apaçicim biliyosun oyle aletleri alinca biraz sapitiyorum, simdi el aliskanligi sakata gelmeyelim.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Çek altına sağlam bi araba 10 dk git gel =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cem uzan ın vardı satılmadıysa ucuza alırsın[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ferrari almayi dusunuyodum ki bugunku sebepsiz trafigi gorunce vazgectim. hayir masrafi nedir ki? finale yetisemeyecez okul uzayacak ayni kapiya cikacak.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 tank al trafıgı kendın yonetıyorsun topu,taramalı yuvası falanda var cok eglence yaparsın yolda :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 abi anlatamadim, yerden giden bi arac istemiyorum. tirlar falan var ufak kalir zaten tank mank. bi de bu sicakta tankla gidilmez. yoksa ordudan cikma alinir bi tane.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Helikopteri olan bi holding patronunun kizini tavla[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dela sen ciddimisin makara mı yapıyosan ha makaraysan bi ukelalık yapcam da [spo1=makaraysa tıkla değilse tıklama]bunun yeri buramı garbage[/spo][signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 kari kiz bulastirmamak lazim penth, onemli olan omrumun curumemesiyken hele.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ciddi sanırım uzun suredir arayıs içerisinde çunku[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Dela, 17 Ağustos 2005 03:18 tarihinde demiş ki: kari kiz bulastirmamak lazim penth, onemli olan omrumun curumemesiyken hele. Helikopteri olan bir holding patronu veya holding patronu oglu bul.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 [spo1=sunun daha ufagindan sivil bi tane][/spo] boyle bisey istiyorum, babamla konustum zaten. yani helikoptere izin vermezlerse hayabusa alicam ki benden degerli degil o para, yollarda harcanmami istemezler sonucta.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bak şu ilaçlama helikopterleri varya onlardan çöz bi tane 2.el felan hem ucuza gelir hem az yakıyo..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 R44golf serisine bak bunlar kısıye ozel guzel helılerdır [spo1=böyle bisey][/spo][signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya bu da olabilir tabii, maksat isimiz gorulsun.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 burada sivil helikopter listeleri var arasından birini seçebilirsin[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 17 Ağustos 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Apache, 17 Ağustos 2005 03:22 tarihinde demiş ki: R44golf serisine bak bunlar kısıye ozel guzel helılerdır [spo1=böyle bisey][/spo] bunun fiyatini bulmak lazim, eger 70 milyar gibi cuzzi biseyse alinabilir cok rahat. range rover ferrari falan bunun kac kati para, ama trafikte omrun curuyo.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 70-100mılyar arası bır fıyattır pahalı degıl agır olmadıgından cok fazla yakıtta harcamaz pasa pasa gezınırsın goklerde[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bence bu topic sticky olmalı.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar