Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helikopter piyasasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nereye acacagimi bilemedim ama, helikopter fiyatlari nedir? soyle her gun 80-100 km yolu gitmek tukettiginden gencligimden gidecegine cepten gitsin dedim. kesemize uygun bisey varsa almaya kararliyim.

var midir piyasasini bilen soyle guzel bi helikopterin?[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
1m$ ve üzeri[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
İyi de salladım ben . Sen ciddimisin ki[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:

benim okula giderken kullandıgımı kıralayabılırım

[spo1=kucuk apache][/spo][signature][hline]shinsetsu desu..

[Bu mesaj Apache tarafından 17 Ağustos 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ciddiyim, su yeni yapilan uydu kentlerden birinde studyo daire alicam, helikopter pedi varmis ne guzel. okulda da var iste.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 17 Ağustos 2005 03:10 tarihinde demiş ki:
benim okula giderken kullandıgımı kıralayabılırım

[spo1=kucuk apache][/spo]

apaçicim biliyosun oyle aletleri alinca biraz sapitiyorum, simdi el aliskanligi sakata gelmeyelim.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
ferrari almayi dusunuyodum ki bugunku sebepsiz trafigi gorunce vazgectim. hayir masrafi nedir ki? finale yetisemeyecez okul uzayacak ayni kapiya cikacak.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
abi anlatamadim, yerden giden bi arac istemiyorum. tirlar falan var ufak kalir zaten tank mank. bi de bu sicakta tankla gidilmez. yoksa ordudan cikma alinir bi tane.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
Helikopteri olan bi holding patronunun kizini tavla[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 17 Ağustos 2005 03:18 tarihinde demiş ki:
kari kiz bulastirmamak lazim penth, onemli olan omrumun curumemesiyken hele.
Helikopteri olan bir holding patronu veya holding patronu oglu bul.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:

[spo1=sunun daha ufagindan sivil bi tane][/spo]

boyle bisey istiyorum, babamla konustum zaten. yani helikoptere izin vermezlerse hayabusa alicam ki benden degerli degil o para, yollarda harcanmami istemezler sonucta.[signature][hline]TOiO

Mesaj tarihi:
burada sivil helikopter listeleri var arasından birini seçebilirsin[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 17 Ağustos 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 17 Ağustos 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
R44golf serisine bak bunlar kısıye ozel guzel helılerdır

[spo1=böyle bisey][/spo]

bunun fiyatini bulmak lazim, eger 70 milyar gibi cuzzi biseyse alinabilir cok rahat. range rover ferrari falan bunun kac kati para, ama trafikte omrun curuyo.[signature][hline]TOiO
  • Yeni Oluştur...