Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundaki efekt leri kapamak?


Buzi

Öne çıkan mesajlar

Oyundaki bazı efektleri kapatmamız mümkünmü?

Mesela veya özellikle diyim, deru ve aposun indirdiği lightning görüntüsünün kalitesini düşürmek veya tamamen yok etmek.

Bu tarz birşey hakkında araştırma yapan oldumu aranızda?
Uo daki gibi bazı dosyalarda değişiklik yapılarak efektler kaldırılabilirmi diye düşündüm,araştırıcam ama genede belki araştıran olmuştur diye sorayım dedim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

options kısmında öyle bişey var ama bilmiyorum. Show weapons effect diyor mesela.? Ama hiç denemedim. Backround sesini kapadım ben o kadar..[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o lightning in efektini kapatamıyosun sanırım. ama +8 ve ünik eşyaların parlamasını kapatabiliyosun. USKO da ki bağıran orc için ses dosyasını 0kb lik bi dosya haline getirmeniz işe yarayabilir. ama sonraki sitenin çıkmasını engellemek hakkında bi bilgim yok.[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hasmez ben bi ara bi bat dosyasi yazmistim .. bulmaya calisayim onun ile calistirdiginda oyunu kapattigin anda i.e'yi acmiyor ... yazdigim zaman bayagi yüksekmis kafam simdi saglam kafa ile denedim ama hatirlayamadim. olmadi konuralp'e sorarim ..

ses dosyalari ise cok basit .. C:Program FilesKnightOnlineSnd altindaki sound dosyalarina bakin istemediklerinizi rename edip sonuna 1 ekleyin sorundan kurtulun .

intro icin bir cözüm olacagini sanmiyorum oyunu calistiran execution icine gömülmüs ( embedded )[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...