Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundaki efekt leri kapamak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyundaki bazı efektleri kapatmamız mümkünmü?

Mesela veya özellikle diyim, deru ve aposun indirdiği lightning görüntüsünün kalitesini düşürmek veya tamamen yok etmek.

Bu tarz birşey hakkında araştırma yapan oldumu aranızda?
Uo daki gibi bazı dosyalarda değişiklik yapılarak efektler kaldırılabilirmi diye düşündüm,araştırıcam ama genede belki araştıran olmuştur diye sorayım dedim :)
Mesaj tarihi:
Hayret gözlerim yaşardı,kimsenin bilgisi yok yani.
İlginç.
Vuruş anında çıkan ışıklı efektleride dahil edebiliriz buna :)
Uplamış olayım arada.
Mesaj tarihi:
hazır mevzu açılmışken bende introlardan ve sonda çıkan oyun sitesinden kurtulmak istiyorum. bilgisi olan var mı? direk intro dosyasını silsek olur mu ?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
silahların effect i kapanıo heralde onu kapatınca onlarda kapanabilir bi dene.tam yazını okumadan yazıorum.belki denemissindir :)[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : UPRISING
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
Mesaj tarihi:
orcun gıcık sesını kapamak için snd klasöründeki bgmlogın yazan 2 dosyayı sılıosun duzelıo ben sıldım artık sesi cıkmıo :)
Mesaj tarihi:
yok ben en başta açılan knightonline bla bla introsundan bahsediyorum bide oyun kapanınca açılan sitenin kapanmasını nasıl saglarım onu soruyorum.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
o bagıran hayvanın sesi kısılır şunu bi deneyin.
Oyun dosyasında ki o bagıran ses kaydını ayno boyutta sessizce kaydedin. yani fake ses yapın yapmaz heralde :)
anlatamadım :S[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : UPRISING
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
Mesaj tarihi:
hasmez su sıteyı kapatma olayını ögrenırsen banada söle sureklı dc verdıgı ıcın bı sure sonra sınır bozucu oluor :D( gunde 50 kere dcoldugum dusunulurse :) )
Mesaj tarihi:
options kısmında öyle bişey var ama bilmiyorum. Show weapons effect diyor mesela.? Ama hiç denemedim. Backround sesini kapadım ben o kadar..[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
o lightning in efektini kapatamıyosun sanırım. ama +8 ve ünik eşyaların parlamasını kapatabiliyosun. USKO da ki bağıran orc için ses dosyasını 0kb lik bi dosya haline getirmeniz işe yarayabilir. ama sonraki sitenin çıkmasını engellemek hakkında bi bilgim yok.[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Mesaj tarihi:
Bildiğinz üzere skill effectleri ve silah ışıkları diyim (aıkvaıhsgaus4g) kapanabiliyo.Ama deru ve aposun light attackı kapanırmı bilmiyorum.Kapansa faydalı olur bence fps yi baya düşürüyor çünkü.[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp
Ne Diyon - Şofben
Mesaj tarihi:
Hasmez ben bi ara bi bat dosyasi yazmistim .. bulmaya calisayim onun ile calistirdiginda oyunu kapattigin anda i.e'yi acmiyor ... yazdigim zaman bayagi yüksekmis kafam simdi saglam kafa ile denedim ama hatirlayamadim. olmadi konuralp'e sorarim ..

ses dosyalari ise cok basit .. C:Program FilesKnightOnlineSnd altindaki sound dosyalarina bakin istemediklerinizi rename edip sonuna 1 ekleyin sorundan kurtulun .

intro icin bir cözüm olacagini sanmiyorum oyunu calistiran execution icine gömülmüs ( embedded )[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
Bişey dicem town ve battle müziklerini bgm_castle müziğiyle değiştirin..O klasik müzik yerine gaz bi müzik çalıo ve insanda acayip bi kasma isteği uyandırıo..Tabi çok gaza gelip dalmayın ii olmuyo :D[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
Clan : TnT
Server : Ares (göçtü göçtü..)
  • Yeni Oluştur...