Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Oyundaki bazı efektleri kapatmamız mümkünmü? Mesela veya özellikle diyim, deru ve aposun indirdiği lightning görüntüsünün kalitesini düşürmek veya tamamen yok etmek. Bu tarz birşey hakkında araştırma yapan oldumu aranızda? Uo daki gibi bazı dosyalarda değişiklik yapılarak efektler kaldırılabilirmi diye düşündüm,araştırıcam ama genede belki araştıran olmuştur diye sorayım dedim :)
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 o tür bişi var mı bilmiyom ama, skilllerin animasyonlarını kapatabiliosun. assasinlerde çok işe yarıyomuş[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sesler Kapanıyor Ama Efektleri Bimiyorum[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hayret gözlerim yaşardı,kimsenin bilgisi yok yani. İlginç. Vuruş anında çıkan ışıklı efektleride dahil edebiliriz buna :) Uplamış olayım arada.
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hazır mevzu açılmışken bende introlardan ve sonda çıkan oyun sitesinden kurtulmak istiyorum. bilgisi olan var mı? direk intro dosyasını silsek olur mu ?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 o ekrandaki orcun sesini diyosan ben de kurtulmak istiyorum. çok gıcık ya[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 silahların effect i kapanıo heralde onu kapatınca onlarda kapanabilir bi dene.tam yazını okumadan yazıorum.belki denemissindir :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
lol Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 orcun gıcık sesını kapamak için snd klasöründeki bgmlogın yazan 2 dosyayı sılıosun duzelıo ben sıldım artık sesi cıkmıo :)
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yok ben en başta açılan knightonline bla bla introsundan bahsediyorum bide oyun kapanınca açılan sitenin kapanmasını nasıl saglarım onu soruyorum.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 o bagıran hayvanın sesi kısılır şunu bi deneyin. Oyun dosyasında ki o bagıran ses kaydını ayno boyutta sessizce kaydedin. yani fake ses yapın yapmaz heralde :) anlatamadım :S[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 No patlatmak plz,only mantıklı answers :D Tikkat. http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=62480 Linkle ilgili burda yorum yapmayın lütfen. [Bu mesaj Buzi tarafından 28 Ağustos 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
lol Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hasmez su sıteyı kapatma olayını ögrenırsen banada söle sureklı dc verdıgı ıcın bı sure sonra sınır bozucu oluor :D( gunde 50 kere dcoldugum dusunulurse :) )
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 options kısmında öyle bişey var ama bilmiyorum. Show weapons effect diyor mesela.? Ama hiç denemedim. Backround sesini kapadım ben o kadar..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ap^ Nası ya,her konuda çok bilgili bi kullanıcı kitlemiz var,en saçma konuya 50 mesaj yazılıyor,bu konuda bilgisi olan yokmu yani. Vah vah.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 o lightning in efektini kapatamıyosun sanırım. ama +8 ve ünik eşyaların parlamasını kapatabiliyosun. USKO da ki bağıran orc için ses dosyasını 0kb lik bi dosya haline getirmeniz işe yarayabilir. ama sonraki sitenin çıkmasını engellemek hakkında bi bilgim yok.[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bildiğinz üzere skill effectleri ve silah ışıkları diyim (aıkvaıhsgaus4g) kapanabiliyo.Ama deru ve aposun light attackı kapanırmı bilmiyorum.Kapansa faydalı olur bence fps yi baya düşürüyor çünkü.[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hasmez ben bi ara bi bat dosyasi yazmistim .. bulmaya calisayim onun ile calistirdiginda oyunu kapattigin anda i.e'yi acmiyor ... yazdigim zaman bayagi yüksekmis kafam simdi saglam kafa ile denedim ama hatirlayamadim. olmadi konuralp'e sorarim .. ses dosyalari ise cok basit .. C:Program FilesKnightOnlineSnd altindaki sound dosyalarina bakin istemediklerinizi rename edip sonuna 1 ekleyin sorundan kurtulun . intro icin bir cözüm olacagini sanmiyorum oyunu calistiran execution icine gömülmüs ( embedded )[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bişey dicem town ve battle müziklerini bgm_castle müziğiyle değiştirin..O klasik müzik yerine gaz bi müzik çalıo ve insanda acayip bi kasma isteği uyandırıo..Tabi çok gaza gelip dalmayın ii olmuyo :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..)
Öne çıkan mesajlar