Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Ağustos(Yarın)

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

moda sahilde bir kaç arkadaş buluşucaz..paticikten ben ve Desolator olucak...belki mutosu da ikna edebilirim...absolut vs. bişiler alıcaz..gelip ortak olucak adam lazım...hem muhabbete hem içki alımına 5.-6.-7.-...-n. aranıyor...ilgililer ö.m dan cep nolarını atsın..yada burda belirtsin..yarın sabah evden çıkmadan bakıcam cevap veririm..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu boldum ama,sokakta içki içmek yasak diye duymustum, şikayet edilirse polis goturebiliyormus, basınız belaya girmesin O_o

ps:içicez dediğiniz yerin nasıl bi yer oldugunu bilip gormeden yorum yaptım bu arada[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

sokakta içki içmek yasak olamaz, öyle bi şey olsa satışı da yasaklanır yani :) ama şöyle bi şey var gürültü yapıp rahatsız ederseniz ya da rahatsız etmeseniz bile arayıp polise ben rahatsızım bunlardan diyen tipler var olabilcek en kötü şey asayişi bozmak tarzında bi şeyden dolayı gözaltı da o bile olmuyo yani polislerde götürüyo biraz tutuyo sonra bırakıyo ille bi götürme işlemi olcaksa :) genelde polis geldiği zaman ortalıkta içki bulundurmayın saklayın bi yere "alkol var mı gençler" diyecek yok diyeceksiniz gidecek bu kadar basit :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 21 Ağustos 2005 05:14 tarihinde demiş ki:
Moda sahilde elinizde absolut şişesiyle gezeceksiniz?
Ve kimse sizi gasp etmeyecek.
hmm.

kac kişi olduklarına bakar=)

yalan olmuş, haber de vermiyor deso msnden, gerçi gelmem o ayrı, moda sahil yalan geliyor bana[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 21 Ağustos 2005 12:14 tarihinde demiş ki:
annemler köye giderken ananemi bize bırakmışlardı benle kalsın diye..annem ananeme kimseyle buluşmasına izin verme içki içer bu demiş..off olay yattı...

Moda sahili sana yasak eheh nerden goturduk bu adamı tutturuyo o gunden beri moda moda die :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...