Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 moda sahilde bir kaç arkadaş buluşucaz..paticikten ben ve Desolator olucak...belki mutosu da ikna edebilirim...absolut vs. bişiler alıcaz..gelip ortak olucak adam lazım...hem muhabbete hem içki alımına 5.-6.-7.-...-n. aranıyor...ilgililer ö.m dan cep nolarını atsın..yada burda belirtsin..yarın sabah evden çıkmadan bakıcam cevap veririm..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 nerede bu ?[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 moda sahilde abso içilmez ki. maltepe'de içicen. :P[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Moda sahilde elinizde absolut şişesiyle gezeceksiniz? Ve kimse sizi gasp etmeyecek. hmm.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 konuyu boldum ama,sokakta içki içmek yasak diye duymustum, şikayet edilirse polis goturebiliyormus, basınız belaya girmesin O_o ps:içicez dediğiniz yerin nasıl bi yer oldugunu bilip gormeden yorum yaptım bu arada[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian4 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 moda sahil diyor yahu sahilde bişi olmaz sokaktada olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sokakta içki içmek yasak olamaz, öyle bi şey olsa satışı da yasaklanır yani :) ama şöyle bi şey var gürültü yapıp rahatsız ederseniz ya da rahatsız etmeseniz bile arayıp polise ben rahatsızım bunlardan diyen tipler var olabilcek en kötü şey asayişi bozmak tarzında bi şeyden dolayı gözaltı da o bile olmuyo yani polislerde götürüyo biraz tutuyo sonra bırakıyo ille bi götürme işlemi olcaksa :) genelde polis geldiği zaman ortalıkta içki bulundurmayın saklayın bi yere "alkol var mı gençler" diyecek yok diyeceksiniz gidecek bu kadar basit :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya geçen düzenlediğim pizza hut buluşmasında gittiğimiz yerde olucaz...ama eğer istek olursa başka yerede gidebiliriz..kadıköyde olucaz orası kesin..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 annemler köye giderken ananemi bize bırakmışlardı benle kalsın diye..annem ananeme kimseyle buluşmasına izin verme içki içer bu demiş..off olay yattı...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ehueuheuheuhe malkavien yine yorunge dısına atmislart neden atıyolar cozemedim bilen biri bana om atarmi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mandoo çok yalan adamsın ehaha. :B bu arada rakı iğrenç bi şey.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 olayın yatısı manyak auhsduahs[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 adamlar 8 kisi absolut iciyor.. vay be cok kr4L iciyosunuz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Alexi_Septimus, 21 Ağustos 2005 05:14 tarihinde demiş ki: Moda sahilde elinizde absolut şişesiyle gezeceksiniz? Ve kimse sizi gasp etmeyecek. hmm. kac kişi olduklarına bakar=) yalan olmuş, haber de vermiyor deso msnden, gerçi gelmem o ayrı, moda sahil yalan geliyor bana[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya yok , bu adamın buluşmasına ben gitmem zaten. :9 dedemin kankası ölmüş , cenazesine gidicem diyebilir. :P bu arada olay sallama değil , harbi ananesini dikmişler başına.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Mandoo, 21 Ağustos 2005 12:14 tarihinde demiş ki: annemler köye giderken ananemi bize bırakmışlardı benle kalsın diye..annem ananeme kimseyle buluşmasına izin verme içki içer bu demiş..off olay yattı... Moda sahili sana yasak eheh nerden goturduk bu adamı tutturuyo o gunden beri moda moda die :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar