Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 http://www.metal-archives.com/band.php?id=15680 albüm kapağına ve şarkı sözlerine bir göz atın O_O[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İtici ve sinir bozucu bence.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 koptum gece gece Immortal Ayatollah - The Djihad Has Just Begun ahahaha[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kendi içide çelişkili bi gruba benziyo :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 mp3leri de var alttaki linkte indirelim bakalım nasılmıs :P[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 malovenent impression of the nocturnal sacrificedan sonra gordugum en bomba grup. hahaha "George W. Bush Is A Transexual Robot"[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=95018 cıkcıkcık[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 logolarında resmen türk bayrağı var ya...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 isteyenlere George W. Bush is a Transexual Robot'u upload ediyim dicem ama laptopta simdi kastirmayin ehe Sitesinde vardi sanirim[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Penthesilea, 28 Ağustos 2005 00:36 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=95018 cıkcıkcık ulen penthouse hem grubun adını yarım yazıyorsun, hem de islamic yerine islamist yazıyorsun, nasıl bulayım ben peki verdiğim adresin alt kısmında var tüm albümün mp3leri[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 28 Ağustos 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya rezalet bi grup bu.komik momikte yani bi yere kadar hehe. saddam's family diye bi grup var asıl finlandiyalı.onlar bomba heheh.hiç dinlemedim ama du resimlerini bulup koyucam. hmm metal archives owns me :Pwww.metal-aschives.com dan saddam's family diye aratın çıkıyo :)[Bu mesaj EagleEye tarafından 28 Ağustos 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Jester, 28 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 28 Ağustos 2005 00:36 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=95018 cıkcıkcık ulen penthouse hem grubun adını yarım yazıyorsun, hem de islamic yerine islamist yazıyorsun, nasıl bulayım ben peki verdiğim adresin alt kısmında var tüm albümün mp3leri takip etcen olm : P cünkü heriflerin sitesinde true islamist black metal yaziyo : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 isimleri güselmiş ya bari mp3lerini dinlediniz mi eheh[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 evet rezalet.pure black severim normalde yani bunuda belirtiim heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bu nedir abi koptum yarıldım kendimdne geçtim gülmekten[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 pure blackten hazzetmeyen biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu adamlar pure blackten bile kötü:D ayrıca gül gül öldüm burda, islamic black metal de iyiymiş penthouse ne be mustafa, ona da ayrı koptum ahahah[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Gereksiz bir şey..[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 öeh sözler nasıl bi şeydir öyle [spo1=deli spoiler] Open your mouth, I shit, I shit in your throat Your head under my ass Tonight Christians, vile sodomites Will eat my shit, my holy shit White god, nameless shit[/spo][signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 çok sağlam grup, zevkle takip edyoruz:p[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 eöh.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 grup ayrılmış. şarkılarına bakıyorum bakalım nası bişey[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 indirdim,ses kalitesinden mi bilmiyorum dandik geldi çok.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abi bu ne yaa yarildim yaa uff muhtesem bir sey meheh...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Alterno çevrelerinde amerika ve hristiyan karşıtlığını simgeleyecek, bunun fanatikliğini yapabilecekleri bir "etiket" arıyorlarmış. Akıllarınca islamiyetin bu amaç için en doğru şey olduğuna karar vermişler. Nitekim İslamiyet'in simgelediği şey günümüzde buna kadar indirgenmiştir. Suçlusu 3-5 kuruşluk bir metal grubu mudur başka bir şey midir ben yorum yapmam.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar