Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bar Programları Nerelerde Ne Dinlenir...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar...

Grup olarak bar programı yapabileceğimiz bar arıyoruz bir çok barlar gördük teklifleri oldu şuan biraz daha araştırma içerisindeyiz..

Size sorucağım soru şudur aşağıda görmüş oldugunuz Repertuarımızın bi kısmı sizce bu repertuara dinleyici kitlesi bakımından İSTANBULDAKİ Hangi bar uygun gider teşekkürler şimdiden..

Jet-Are You Gonna Be My Girl
George Harrison - i've Got my mind Set on you..
No-Doubt - Obladi Oblada
Gary Moore- Walking By My Self
Doobie Brothers - Long Train Runnin
Blondie - One way or Another[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 28 Ağustos 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 28 Ağustos 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi valla şimdi şöyle bi durum var kalkıpta Taksim Guitarda üstteki parçaları çalarsak dinleyici kitlesi olmaz..

Bizim istediğimiz dinleyici kitlesi bu parçalarda bayılmasın severek dinlesin böylew bi bar varmı bu tür çalan grupların çıktıgı?[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

önceki mesaj biraz aceleyle yazılmı$tı kusura bakma.
dedigim gibi old city'e uyan parçalar bunlar.
çünkü orda çıkan gruplar a$agı yukarı bu tarz müzik yapıyo.oraya giden kitle de böyle müzik seviyo.orayla bi görü$ istersen.
bi de kemancı var tabi.söylememe gerek yoktur sanırım.
onun dı$ında guitar olsun,bronx falan bunlar pek uymaz sanırım.guitar daha bi hardcore,bronx'ta alterno.
aklıma gelen bi old city var $u an..[signature][hline]just g3nk

[Bu mesaj Bathory tarafından 28 Ağustos 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

topluluğun eşlik edebileceği ve bilecegi tarzda şeyler tercih edin, katılım sağladıkları sürece ilgiyi toplarsınız üzerinizde, arada duygusal, slow parçalara da yer verin

seyirciye oyna maximus, seyirciye oyna.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

öyle ama, sonuçta seyirci desteği ile varolursunuz, barda petrucci gibi calman türk piyasasının cogunda iş görmez, var hatırladığım kdarıyla o tarz yerler ama zor yani.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 28 Ağustos 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
Jet-Are You Gonna Be My Girl
George Harrison - i've Got my mind Set on you..
No-Doubt - Obladi Oblada
Gary Moore- Walking By My Self
Doobie Brothers - Long Train Runnin
Blondie - One way or Another

Sarkilarin cogu zaten beylik bar sarkilari
ya bunlari gercekten farkli, tarziniza gore yorumlayin
ya da olmayan bir tarzi deneyin
yoksa zaten bu sarkilari calan cok bar grubu var istanbul da ankara da[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 28 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Eternal sabah kahvaltısında Ekmek arası İn Flames mi yiyorsun cevabın yoksa saptırma şimdi başlıcaklar senin gibi yok abi orda o çalınmaz felan yok bu şarkı daha iyi gider...

ben yiyorum ekmek arası in flames.
barda pek de güzel çalınır, tecrübeyle sabittir.[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jester, 29 Ağustos 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
said:
RedallHoor, 28 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
Eternal sabah kahvaltısında Ekmek arası İn Flames mi yiyorsun cevabın yoksa saptırma şimdi başlıcaklar senin gibi yok abi orda o çalınmaz felan yok bu şarkı daha iyi gider...

ben yiyorum ekmek arası in flames.
barda pek de güzel çalınır, tecrübeyle sabittir.

Jester mümkünse aman bu çalınır ben çok seviyorum o yüzden çalınır nie çalınmasın die mesaj atma... konuyu saptırmayın.. her neyse ya jester ne . yersen yap[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...