RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Merhaba arkadaşlar... Grup olarak bar programı yapabileceğimiz bar arıyoruz bir çok barlar gördük teklifleri oldu şuan biraz daha araştırma içerisindeyiz.. Size sorucağım soru şudur aşağıda görmüş oldugunuz Repertuarımızın bi kısmı sizce bu repertuara dinleyici kitlesi bakımından İSTANBULDAKİ Hangi bar uygun gider teşekkürler şimdiden.. Jet-Are You Gonna Be My Girl George Harrison - i've Got my mind Set on you.. No-Doubt - Obladi Oblada Gary Moore- Walking By My Self Doobie Brothers - Long Train Runnin Blondie - One way or Another[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 28 Ağustos 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RedallHoor tarafından 28 Ağustos 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Insanları eğlendirecek (yerine göre) sıkmayacak (zamana göre) populer şarkılar tercih edilmeli.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Alexi valla şimdi şöyle bi durum var kalkıpta Taksim Guitarda üstteki parçaları çalarsak dinleyici kitlesi olmaz.. Bizim istediğimiz dinleyici kitlesi bu parçalarda bayılmasın severek dinlesin böylew bi bar varmı bu tür çalan grupların çıktıgı?[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 old city.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 İstanbulda bu arada[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 önceki mesaj biraz aceleyle yazılmı$tı kusura bakma. dedigim gibi old city'e uyan parçalar bunlar. çünkü orda çıkan gruplar a$agı yukarı bu tarz müzik yapıyo.oraya giden kitle de böyle müzik seviyo.orayla bi görü$ istersen. bi de kemancı var tabi.söylememe gerek yoktur sanırım. onun dı$ında guitar olsun,bronx falan bunlar pek uymaz sanırım.guitar daha bi hardcore,bronx'ta alterno. aklıma gelen bi old city var $u an..[signature][hline]just g3nk [Bu mesaj Bathory tarafından 28 Ağustos 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 topluluğun eşlik edebileceği ve bilecegi tarzda şeyler tercih edin, katılım sağladıkları sürece ilgiyi toplarsınız üzerinizde, arada duygusal, slow parçalara da yer verin seyirciye oyna maximus, seyirciye oyna.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 soru farklıymış bu arada, gaza gelmişim ben=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :) zuhahua[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 öyle ama, sonuçta seyirci desteği ile varolursunuz, barda petrucci gibi calman türk piyasasının cogunda iş görmez, var hatırladığım kdarıyla o tarz yerler ama zor yani.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: RedallHoor, 28 Ağustos 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Jet-Are You Gonna Be My Girl George Harrison - i've Got my mind Set on you.. No-Doubt - Obladi Oblada Gary Moore- Walking By My Self Doobie Brothers - Long Train Runnin Blondie - One way or Another Sarkilarin cogu zaten beylik bar sarkilari ya bunlari gercekten farkli, tarziniza gore yorumlayin ya da olmayan bir tarzi deneyin yoksa zaten bu sarkilari calan cok bar grubu var istanbul da ankara da[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Çalın Inflames kopalım barlarda. Şaka bi yana barda kesinlikle calınıcak bir inflames sarkısı var metaphor =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hatta bi de should i stay or should i go calin tam olsun di mi wen?[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Eternal sabah kahvaltısında Ekmek arası İn Flames mi yiyorsun cevabın yoksa saptırma şimdi başlıcaklar senin gibi yok abi orda o çalınmaz felan yok bu şarkı daha iyi gider...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 O zaman ciddi Extreme - More than words diyorum bende.Duygusal dakikalarda. Bar da sevişen cift sayısı artışına göre zamanı ayarlayıp çalarsınız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Eternal soruyu bi okusun yaw Hangi bar uygundur o repertuara diyorum be arkım..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: RedallHoor, 28 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Eternal sabah kahvaltısında Ekmek arası İn Flames mi yiyorsun cevabın yoksa saptırma şimdi başlıcaklar senin gibi yok abi orda o çalınmaz felan yok bu şarkı daha iyi gider... ben yiyorum ekmek arası in flames. barda pek de güzel çalınır, tecrübeyle sabittir.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: RedallHoor, 28 Ağustos 2005 22:39 tarihinde demiş ki: Eternal soruyu bi okusun yaw Hangi bar uygundur o repertuara diyorum be arkım.. he pardon. O zaman kesinlikle scorpions - still loving u derim.[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 29 Ağustos 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ühühüüü derim ben de[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 niye abi güzel parçalar bunlar.Yani bence her barda kesinlikle calınması gerekir bunların.. dimi.. ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hey allahım allahım Eternal Barda Hangi Parçalar ÇAlınır Demiyoruz... Diyoruzki Bakın Böyle Parçalar Var HANGİ BARDA ÇALINIR BUNLAR DİYORUZ[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Jester, 29 Ağustos 2005 00:06 tarihinde demiş ki: said: RedallHoor, 28 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Eternal sabah kahvaltısında Ekmek arası İn Flames mi yiyorsun cevabın yoksa saptırma şimdi başlıcaklar senin gibi yok abi orda o çalınmaz felan yok bu şarkı daha iyi gider... ben yiyorum ekmek arası in flames. barda pek de güzel çalınır, tecrübeyle sabittir. Jester mümkünse aman bu çalınır ben çok seviyorum o yüzden çalınır nie çalınmasın die mesaj atma... konuyu saptırmayın.. her neyse ya jester ne . yersen yap[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ibrahim tatlıses - beyaz mendil " - gülüm benim lara -katmer katmer lara - adam gibi adam bunlar son hitler abi :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Korax Eben Ve Türevleri Canım euheueh[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kadıköy - buddha olabilir[signature][hline]Gerekli $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar