Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanada Göç Yardım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar Kanada göçmenlik hakkında deneyimi olan arkadaşlardan biraz bilgi rica ediyorum.İnternetten araştırdım ancak 1e1 bilen birisine sormam gerekenler var.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Mesaj tarihi:
Kanada en kolay göçmen kabul eden ülkelerden biri.
Her konuda büyük bir açık var.
Yalnız göçmenlik için bir puan sınırı var..
100 puan üstünden değerlendiriliyorsun. 67'yi geçerse (daha önceden daha yüksekti) kabul ediliyorsun.
Bu puanlama da, ingilizce ve fransızzca bilmen, 2 yıllık 4 yıllık veyahut lise mezunu olman, kanada'dan iş teklifin olması gibi bir çok etken var.
Mesela sadece 4 yıllık uni mezunu olman 25 puan etkiliyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Mesaj tarihi:
martin sağol.mesela bildiğin tanıdığın aracı bir kurum varmı başvuruda yardımcı olacak.bi çok internet sitesi var ama dediğim gibi bi tanıdığı falan giden biliyosa sdevinirim.Saygılar ve teşekkürler...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Mesaj tarihi:
martin aklımı okuyorsun bu eksper hakkında bilginiz varmı yazacaktım.benden çok yaşa.acaba görüşmüşlüğün varmı bu firmayla gerçekten yazdıkları kadar varmı .ilgin için sağol....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-

[Bu mesaj uraz tarafından 29 Ağustos 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kanadada ne işin var yahu Gözünü sevdiğimini ülkesi varken[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
said:
KaMoNJuK, 29 Ağustos 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
Kanadada ne işin var yahu Gözünü sevdiğimini ülkesi varken

mesleğim için daha geniş ve yüksek iş imkanları mevcut elbet burası varken başka yere gidilmez ama...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
  • Yeni Oluştur...