trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 birkaç yıl öncesinde bu düşük beller yoktu. Şimdi herkeste var. kız arkadaşlarıma sorduğumda düşük bel moda ve rahat diyorlar. ben denedim. düşük bel giydiğinde her an üzerinden düşecekmiş gibi.. kızlar ben kendimi gösteriyorum ( kendini göstermek doğaldır ) niye demiyorlar da rahat ve moda diyorlar?[signature][hline]
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 walla benim düşük bel giyme sebebim.gerçekten rhatsız oluyorum.bişiy gobegimin ustune kadar geldigi zaman cidden rahatsız oluyorum.o yuzden dusuk bel giyerim hep modeli düşük bel degilse bile indiririm aşagı :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 "toplum buna hazır degil" çünkü.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Modamı değilmi bilmiyorum ama 2 3 yıldır bende düşük bel giyiyorum, kumaş pantolun giydiğimde bir garip oluyorum :) pantolonu boğazıma kadar çekmişim gibi geliyor.[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk..
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 çünkü eğer öyle derlerse bi anda kaşar ünvanını edinirler. bunu da istemiyolar. öyle diyip düşük bel giyerek hem erkekleri daha çok etkiliyorlar hem de kaşar olmuyolar.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Redeagle, 28 Ağustos 2005 14:05 tarihinde demiş ki: düşük bel iyidir iyidir... [signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 'kendimi gostermek'ten kastın ne pek anlamadım ama ben de yuksek bel giyemiyorum.nefes alamıyorusum gibi gelıor. ha dusuk belın de bi sınır var bence bazıları cok abrtı oluyor.ama gobek delıgıme kadar beli lan pantolonlar giyemiyorum...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 düşük bel oldukça rahat ayrıca dikkat ettiğin sürece problem yok[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: trikeratops, 28 Ağustos 2005 14:01 tarihinde demiş ki: birkaç yıl öncesinde bu düşük beller yoktu. Şimdi herkeste var. kız arkadaşlarıma sorduğumda düşük bel moda ve rahat diyorlar. ben denedim. düşük bel giydiğinde her an üzerinden düşecekmiş gibi.. kızlar ben kendimi gösteriyorum ( kendini göstermek doğaldır ) niye demiyorlar da rahat ve moda diyorlar? Düşük bel kot pantolonum vardı hiç rahat edemedim ve bir daha giymedim. Bayanlar düşük bel ile nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum ?[signature][hline] Hö ? [Bu mesaj Mavi tarafından 28 Ağustos 2005 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ayrıca düşük bel kasıktaki sinirlere de zararlı.[signature][hline]
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yakışıyo bence düşük bel güseeel de düşük bel, göbee açık t-shirt fln yasaklancak gibi bişeyler duymuştum ben ama..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L The_hodja, 26 Ağustos 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Helaaal
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kızlara yakışıyor, rahat mı bilemeyeceğim.. Ama erkekler için düşük=ölüm! Rahatsız edici.. Yok göbeğime kadar gelen şeylerde rahatsız. Onları da giyemem.. Şu adidas'ın sentetik kumaş pantolon serileri var hani.. Onlar çok hafif, bırak bel derdini fermuar derdi dahi yok.. Her şey cırt cırtlı.. Üzerinizde ne bir ağırlık yapıyor, ne de kumaşı hissediliyor. Süper bi şi işte :)[signature][hline]MONO(b)LOG
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 "kendimi gösteriyorum" demek çok cesaret isteyen bir şey:) onun yerine insanlar moda demeyi tercih eder haliyle. ama ben rahat edemiyorum düşük belle, zaten biraz üşüyünce sızlamaya başlayan sevimli böbreklerim var :)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kızlara yakışıyor tmm peki neden oturuyorken, otururken, kalkarken, yolda yürürken t-shirtlerini aşağıya doğru çekiyorlar. madem öyle giyiniyorsun nie zırt pırt aşağıya doğru çekiyorsun?[signature][hline] [Bu mesaj trikeratops tarafından 28 Ağustos 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Head Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: trikeratops, 28 Ağustos 2005 14:16 tarihinde demiş ki: kızlara yakışıyor tmm peki neden oturuyorken, otururken, kalkarken, yolda yürürken t-shirtlerini aşağıya doğru çekiyorlar. madem öyle giyiniyorsun nie zırt pırt aşağıya doğru çekiyorsun? görürken tam takımı görelim diyosun yani[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: trikeratops, 28 Ağustos 2005 14:16 tarihinde demiş ki: kızlara yakışıyor tmm peki neden oturuyorken, otururken, kalkarken, yolda yürürken t-shirtlerini aşağıya doğru çekiyorlar. madem öyle giyiniyorsun nie zırt pırt aşağıya doğru çekiyorsun? Her düşük bel giyen illa kaşarmı olmak zorunda? Orasını burasını göstermek zorundamı :) E haliyle çok açılınca kapatıyolar.. Yada göstermek istedikerine gösterirler, göstermek istemedikleri olursa kaparlar tabii :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Head Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu araya giren biyografi kimin ya.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
arina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben bazen 90'ların amerikan filmlerina falana bakıyorumda yüksek bel pantolon giymiş kadınlar.iğrenç duruyo bence. zaten şimdi istesekte yüksek bel pantolon kolay kolay bulamıycağımız için düşük bel giyiyoruz.çokta rahatlar,bizim için sorun yok yani[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Genelde bu tür yorumlara hasta oluyorum efendim... Cevap1 ki esas olarak bu cevabın yeterli olması lazım; sana ne? :) Cevap2 ise yakışıyor kardeşim olacaktır.. Misal saçlarım uzunca biraz. Gözümün önüne düşmesi rüzgarda uçuşması falan rahatsız ediyor ancak rahat (sabah kalkınca jöleleme derdim yok) dağılsa bile kolay toparlanıyor ve yakışıyor Ancak bana gelipte, "Hem her rüzgardan sonra saçlarını düzeltiyon hem de rahat diyon lololo bıdıbıdı hedehede" diyecek olursan cevabım kati bir "Sana ne" olacaktır.. Onun için Goto Cevap1 Kaldı ki Tshirt ünü aşağıya çekiyorsa Tshirt yukarıya toplanmış olabilir.. Son olarak kalkınca kılık kıyafet düzeltmek iyi bir şeydir.. Takım elbise giyen erkelerde kalkınca toplanan ceketlerini falan düzeltirler. Olur yani dert etmene değmez...[signature][hline]MONO(b)LOG
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 valla düşük bel de giyiyorum karnı açık t-shirt de, hareket ederken oramı buramı da çekiştirmiorum..şimdi ben kaşar mı oluorum?gerçi en yakın arkadaşım da öle oldumuzu sölüo ama neyse..[signature][hline]damam saL bi..
Head Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: aadvark, 28 Ağustos 2005 14:28 tarihinde demiş ki: valla düşük bel de giyiyorum karnı açık t-shirt de, hareket ederken oramı buramı da çekiştirmiorum..şimdi ben kaşar mı oluorum?gerçi en yakın arkadaşım da öle oldumuzu sölüo ama neyse.. O_o[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bencede kıslara yakısıo ama abartanlara dıcek bısı bulamıorm pokunu cıkarıolar yanı..[signature][hline]--Borgır--
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Benim pantolonlarım kendiliğinden düşüyor. Kemer takıyorum düşük pantolonlara=P[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 aadvark en yakn arkdsn ne dıo??[signature][hline]--Borgır--
Öne çıkan mesajlar