Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stryx midir nedir rogue lvl45...

Lord_Aurain

Öne çıkan mesajlar

said:
Lord_Aurain, 27 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
bu roguenin stryx cinsi adı olan lvl 45 itemı ne işe yarar bilen var mı???

karşı tarafın manasını sıfırlar.... kullanırken eline bi anda shirli bi ok gelir ve bi ok atar... sonra silahın tekrar eline gelir... magelere karşı yararlıdır...[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Sosyal ağlarda paylaş

1. Artık ok gelmiyo. En azından bana gelmiyo. Elinde ok olması lazım. (Eskiden evet bana da geliyodu ok ama...)
2. Sadece magelere yararlı değil. Arenadan biliyorum. Herkesin manasını sıfırlıyo[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

eheh evet magelere daha yararlı diecktim yanlış demişim.... artık gelmediğini bilmiyodum dorudur.... da bu arada arenada bugün deniycektim skill failed - improper item dedi ve kullanamadım.... eğlencesine arka atcaktım yazık oldu atamadım.. nedenini bilen?? :-)[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lord_Aurain, 27 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
bu roguenin stryx cinsi adı olan lvl 45 itemı ne işe yarar bilen var mı???

Hiç bir afedersiniz moka yaramaz. Belki 1 noob ne olduğunu anlamadığı için ölür ama CZ de hiç bir halta yaramaz.

1 soul pot=1920 mana

Yani Stryx kullandığın zaman içinde combo yapsan daha yararlı. :)[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:71xxx
Sosyal ağlarda paylaş

Ben arada kullanıyorum aslında. Baktım orclar town ı basacak. Priestlerine styx combosu yapıyorum :)

nihHahah. Yaşasın kötülük :D[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe, işe yaramaz diyenler için bişe anlatıcam.

Şimdi 3 kişi HArpy partysini basmaya gidiceksiniz diyelim. Priestimiz hem full holy hem de 1920 heal ı var diyelim.

Tam kaptırmışsınız, harpy partysi oturuyor orada, priestimiz kafalarına doğru torment atıyor. WArriorlar torment yiyenlerin üzerine koşarken nova yemeye başlıyorlar. Bu sırada harpy partysindeki Rogue muz ( "lezzie" bu işi iyi yapar ) styxleri direkt prieste atmaya başlar, e warrior ları heallemesi gereken Priestimiz boyuna soul pot basıp, tekrar styx yedii için warriorlar yatar. Yani HArpy partysini dağıtma operasyonu sonuçsuz kalır...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 27 Ağustos 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
Hehe, işe yaramaz diyenler için bişe anlatıcam.

Şimdi 3 kişi HArpy partysini basmaya gidiceksiniz diyelim. Priestimiz hem full holy hem de 1920 heal ı var diyelim.

Tam kaptırmışsınız, harpy partysi oturuyor orada, priestimiz kafalarına doğru torment atıyor. WArriorlar torment yiyenlerin üzerine koşarken nova yemeye başlıyorlar. Bu sırada harpy partysindeki Rogue muz ( "lezzie" bu işi iyi yapar ) styxleri direkt prieste atmaya başlar, e warrior ları heallemesi gereken Priestimiz boyuna soul pot basıp, tekrar styx yedii için warriorlar yatar. Yani HArpy partysini dağıtma operasyonu sonuçsuz kalır...
:O mükemmel :)
Sosyal ağlarda paylaş

Styx yararlıdır hakkaten. Mage tam büyü yapacakken atarsanız bir saniyeliğine dikkati dağılırki bu yeterli bir üsre yakalamak için. Priest özelliği zaten malum. Bir en son seviye heal (parti heal) Soul pot kadar mana yiyor zaten. Adama atsan bitirir olayı :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Sosyal ağlarda paylaş

bazı nooblarda var bunu sadece olmemek ıcın ama her zaman kullanıyor

Şekil 1 A : Diez de human SeeknDestroy diye bı archer boyuna styx atıyor soul pot durmadan elımde oldugu ıcın adam town basıyor :D[signature][hline]Nick : AnGeL911
LeveL : 64
Class : Mage - Elemental Lord
Paper Fire with +6 Lycoan ;)
Sosyal ağlarda paylaş

o oku party icin kullanırsınız. Assasianın kıcına soktunmu lf atamaz. iyi ayarlamak lazım. Yada bi tank priest. Tam heal sırasında atacaksın. Yada teke tek kapışırken. Üstüne assasian geliyor combo girecek. Görmemiş gibi yapıp izin veriyorsun. Combo ortasında oku atıp 5 li ok atmaya calısıyorsun ya hp basacak yada mana. 2 durumdada ölmessin kacarsada kıcına %250 yi atacaksın.

Yada warior geliyor eğer 5 okunda isabet edeceği kadar yaklaşabiliyorsan manasını sıfırlayacaksın kesebilirsin. Ne oldugunu anlayamaz keseceğim düşüncesiyle heal içmeyip mana içecek 2 sn sonra yerde.

Battle priest geliyor üstüne biliyorsun yaklaşırsa kesecek. LF ata ata kesmeye çalışmak yerine %250 atarak yanına yaklaşmasını sağlayacaksın parasite yedin 2 vuruşta öleceğini biliyorsun cure atıp heal kasmak yerine manasını sıfırlayacaksın zaten o potu içene kadar ölür ( Zaten hp si yarım oldugu icin heal pot iciyor olacak. Belkide manasını içmeye vakti bile olmaz )

o itemi yanına almayıpda gezen archery cz de np vermeye mahkumdur. Yada gider arkadan arkadan ok atar. Bu da çok zevksiz.[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...