Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu roguenin stryx cinsi adı olan lvl 45 itemı ne işe yarar bilen var mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Lord_Aurain, 27 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki: bu roguenin stryx cinsi adı olan lvl 45 itemı ne işe yarar bilen var mı??? karşı tarafın manasını sıfırlar.... kullanırken eline bi anda shirli bi ok gelir ve bi ok atar... sonra silahın tekrar eline gelir... magelere karşı yararlıdır...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1. Artık ok gelmiyo. En azından bana gelmiyo. Elinde ok olması lazım. (Eskiden evet bana da geliyodu ok ama...) 2. Sadece magelere yararlı değil. Arenadan biliyorum. Herkesin manasını sıfırlıyo[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 eheh evet magelere daha yararlı diecktim yanlış demişim.... artık gelmediğini bilmiyodum dorudur.... da bu arada arenada bugün deniycektim skill failed - improper item dedi ve kullanamadım.... eğlencesine arka atcaktım yazık oldu atamadım.. nedenini bilen?? :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yani elimide bi bıçak varken bunu yapamıoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Lord_Aurain, 27 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki: bu roguenin stryx cinsi adı olan lvl 45 itemı ne işe yarar bilen var mı??? Hiç bir afedersiniz moka yaramaz. Belki 1 noob ne olduğunu anlamadığı için ölür ama CZ de hiç bir halta yaramaz. 1 soul pot=1920 mana Yani Stryx kullandığın zaman içinde combo yapsan daha yararlı. :)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:71xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aslında elinde bıçak varken yaplsa çok ii kullanılır . basarsın adam mana pot içer anında combolara başlarsın adam hp pot için bi süre beklemek zorunda kalır :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ben arada kullanıyorum aslında. Baktım orclar town ı basacak. Priestlerine styx combosu yapıyorum :) nihHahah. Yaşasın kötülük :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hehe, işe yaramaz diyenler için bişe anlatıcam. Şimdi 3 kişi HArpy partysini basmaya gidiceksiniz diyelim. Priestimiz hem full holy hem de 1920 heal ı var diyelim. Tam kaptırmışsınız, harpy partysi oturuyor orada, priestimiz kafalarına doğru torment atıyor. WArriorlar torment yiyenlerin üzerine koşarken nova yemeye başlıyorlar. Bu sırada harpy partysindeki Rogue muz ( "lezzie" bu işi iyi yapar ) styxleri direkt prieste atmaya başlar, e warrior ları heallemesi gereken Priestimiz boyuna soul pot basıp, tekrar styx yedii için warriorlar yatar. Yani HArpy partysini dağıtma operasyonu sonuçsuz kalır...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Murtaza, 27 Ağustos 2005 22:22 tarihinde demiş ki: Hehe, işe yaramaz diyenler için bişe anlatıcam. Şimdi 3 kişi HArpy partysini basmaya gidiceksiniz diyelim. Priestimiz hem full holy hem de 1920 heal ı var diyelim. Tam kaptırmışsınız, harpy partysi oturuyor orada, priestimiz kafalarına doğru torment atıyor. WArriorlar torment yiyenlerin üzerine koşarken nova yemeye başlıyorlar. Bu sırada harpy partysindeki Rogue muz ( "lezzie" bu işi iyi yapar ) styxleri direkt prieste atmaya başlar, e warrior ları heallemesi gereken Priestimiz boyuna soul pot basıp, tekrar styx yedii için warriorlar yatar. Yani HArpy partysini dağıtma operasyonu sonuçsuz kalır... :O mükemmel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yani 2 olay gördüğünüz gibi styx in hedefi priestler :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 styxer olarak 5 tane 45+ rogue ile 5 adet magei rahat alabiliriz aslında :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Styx yararlıdır hakkaten. Mage tam büyü yapacakken atarsanız bir saniyeliğine dikkati dağılırki bu yeterli bir üsre yakalamak için. Priest özelliği zaten malum. Bir en son seviye heal (parti heal) Soul pot kadar mana yiyor zaten. Adama atsan bitirir olayı :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu olay benim rogue char ımı bırakıp warrior a devam etmemi engelleyen olaylardan oldu :) hade hayırlısı kuşkusuzca rogue olabilirim artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bazı nooblarda var bunu sadece olmemek ıcın ama her zaman kullanıyor Şekil 1 A : Diez de human SeeknDestroy diye bı archer boyuna styx atıyor soul pot durmadan elımde oldugu ıcın adam town basıyor :D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 o oku party icin kullanırsınız. Assasianın kıcına soktunmu lf atamaz. iyi ayarlamak lazım. Yada bi tank priest. Tam heal sırasında atacaksın. Yada teke tek kapışırken. Üstüne assasian geliyor combo girecek. Görmemiş gibi yapıp izin veriyorsun. Combo ortasında oku atıp 5 li ok atmaya calısıyorsun ya hp basacak yada mana. 2 durumdada ölmessin kacarsada kıcına %250 yi atacaksın. Yada warior geliyor eğer 5 okunda isabet edeceği kadar yaklaşabiliyorsan manasını sıfırlayacaksın kesebilirsin. Ne oldugunu anlayamaz keseceğim düşüncesiyle heal içmeyip mana içecek 2 sn sonra yerde. Battle priest geliyor üstüne biliyorsun yaklaşırsa kesecek. LF ata ata kesmeye çalışmak yerine %250 atarak yanına yaklaşmasını sağlayacaksın parasite yedin 2 vuruşta öleceğini biliyorsun cure atıp heal kasmak yerine manasını sıfırlayacaksın zaten o potu içene kadar ölür ( Zaten hp si yarım oldugu icin heal pot iciyor olacak. Belkide manasını içmeye vakti bile olmaz ) o itemi yanına almayıpda gezen archery cz de np vermeye mahkumdur. Yada gider arkadan arkadan ok atar. Bu da çok zevksiz.[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 konu kısır dongu moduna geçıo galiba konuyu kitleyin plz :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 styx iidir yani :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 densiz sana gore oldurmek cok kolay herhalde :)[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ben sadece o stryx in hafife alınmasına cevap verdim. stryx iyidir :D[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar