GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Kısa mesaj yollamak isterken türkçe karakterler yüzünden mesajı birden fazla parçada yollamak istediğini söylüyor. Mesaj kısa ise sorun çıkmıyor ama 110 karaktere falan yaklaşınca böyle diyor ve 2 parçada göndermek istiyor. Sizlerde başında böyle bir sorunu olan var mı?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bir çok nokia' da bu problem var. Eski Nokia' larda böyle bir şey yoktu ama yenilerde çıkmaya başladı. Her telefonda değil ama bazı modellerde var. İçinde bir tane bile türkçe karakter kullansanız bölldüğü İlk mesaj 110 karakter ikinci ve daha sonrakile 55 karakter yanlış hatırlamıyorsam. Bu telefonda sonradan oluşan bir şey değil kalıcı bir durum anliyacağın. Bildigim kadarıyla düzeltilemiyor.
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 O vakit dili Türkçe'den İngilizceye çevirmek çözüm olabilir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Hyr bu proglem 3650 genelinde var bende çokçalıştım ama olmuyor.Yollarken bi ara measajı 3 e bölüp yoladı düşünün artik /: ya mesaj dilini türkçe yaptım nafile[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Biraz düşündüm de başka bir yol var gibi hemde oldukça iyi bir yol. Tek sorun hemcinslerine yada MMS uyumlu makinalara yollanacak mesajlarda işe yaraması. MMS olarak mesaj yollayınca işlem kB hesabına dönüyor. 1kB 1500 lira ve 10K'ya satırlarca yazı yazabiliyorsunuz. Hatta mektup bile çıkar. Şu an sabit 250 binlira mms ama ileride ücretlenirse bile genelde 1 sms + kB ücreti olacaktır. (tcell kullandığım çok mu belli :D) Copy paste ile bir MMS oluşturdum 10kB oldu ve mesajın başını hala bulamıyorum.(ki bunun 3kB'si benim kullanımımda değil, mesaj kendine ayırıyor) Ben yaklaşık 145 (sıkıldığım için pekçok satırı atladım) satır saydım. Her satır 22 karakter. Kaba hesapla 3910 karakter 150 binlira + birde SMS ücreti. Ve şu anda herşey dahil 250 binlira. Hemde 10kB sınırı da yok. ps: İş değil 140 karakter için 2 sms ödemek koyuyor. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Öne çıkan mesajlar