Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Mage in özellikleri nelerdir ?

Diablo_Angel

Öne çıkan mesajlar

[spo1=Battle Mage >>>>>][/spo]

forum.paticik.com//view.php?id=129812&page=2 bu linkte yazılanları okudum ama battle mage in +ları ve -leri tam olarak nelerdir onları merak ediyorum bilen varsa açıklasın...

(battle mage ilk kez gördügüm için soruyorum ve gerçektende görüntü olarak çok güzel:D )[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez

Sosyal ağlarda paylaş

yalan battlemage diye bişey yok. denedim mykoda o battle mage yazısı üzerine. lightning mage açtık +8/80 lightning dual maul aldım ama damage aynıydı. zaten spell damagelarını etkilemiyorsa onun dışında işe yarayacagı birşey yoktur. çünkü magelerin strye verip elaleme tank olarak girmesi anlamsız attack skillleri yok çünkü. blade var oda sadece staff gerektiriyo. kısaca bullshit diyoruz emmevelakin yapabilen birisi çıkarsa ozmn bu yazdıklarımda bana kapak olur. birisi yazana kadar o battlemagei atan arkadaşa kapak olsun :)[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 28 Ağustos 2005 06:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi arkadaş vardı level 64
65 olup battle mage olacaktı itemlerini hazırlıyordu.
Battle mage olayı mage likten sıkıldığı eğlenmek için yaptığı bir şey olarak anlatmıştı bana. Ama yinede iyi damage verdiğini söylemişti.

Tekrar sorayım konuşmayı buraya yapıştırırım (myko da paralı olduktan sonra battle mage olarak oynamışmış)[signature][hline]Beramusta satılık charlar,
62 battle priest
61 rogue
57 mage
55 rogue
Mesajı görmek için tıkla[signature][ hline ]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sosyal ağlarda paylaş

bakın şöyle söyliim. 2 tür silahla denedim. ilki wood staff 7/56 lightning digeri +8/80 lightning maul. magein primary skilli lightningdi. mp 2sinde de aynıydı damageı ne kadar etkiliyor bakmak için. maulun apsi woodstaffınkinden fazlaydı haliyle.

woodstaffla denedigimde 400 fln vuruyordu yanlış hatırlamıyorsam, maulla denedigimde 50-70 civarı birşey vuruyordu. rakamlar yanlış olabilir not etmedim ama fark gözle görülür seviyelerdeydi. demekki önemli olan öncelikle silahın türü. yani battle mage palavra.[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

Hasmezciğim bu battl mage olayı çok sağlam bir eline bugünkü şartlarda deflord+7 veya +6 alıcaksınki bu da strye 102 vermeni gerektiriyo.sonra eline toth+6 veya paran yetiyosa+7sini alıcaksınki buda +6sı 80flame damge +7si zannedersem 88 flame damge veriyoki bu battl magein hem damgesi hemde vuruşu sağlama oluyo...strye fazla verdiğin için yanında daha fazla pot taşıyabileceksinki buda mageler için bulunmaz nimet!!!....
+wp takacaksın ve1x ME 1x WE takıcaksın..ki hem hp çok olucak hemde def...ressitlerde cabası..öbürkü itemleri ne takılcağı hakkında bilgim yok ama bu itemleri takman bile +200def+13dagdef+13arrowdef+400küsür hpalmanı sağlıyo ve vurduğun damgede papaerınki gibi olacak bence bu battle mage kafama yattıı diyorum....[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

bi elinde shield diger elinde staff?? bi kere staff hasmez in dedigi gibi 2handed yani 2 elle kullaniliyor.battle mage diye bisey olmaz bence.o magenin yaptigi bug.nasi oldugunu anlatayim bi rogue char ile önce dagger alın sol tarafa daha sonra dagger ı indirin bow alın sonra bi arkadasiniza soleyin elimde ne var diye size dagger ve bow war dicek kendiniz de bakabilirsiniz isterseniz grey hawk eline bi shard +8/80 bide ib+8/80 alıyodu savasa girmeden once hava atmak icin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler battle mage diye bir şey var ama nerde? Japkoda orda bu tür düşünülerek özel itemlar üretilmiş(hepside unique).

Örneğin,one-handed bir staff var görünüşü bi el aynası gibi ve üstünde gül resmi var(:D)bunun ap si ve elemantal damagei az ama resistler var ve birde kalkan var görünüşü göz gibi onunda resistler fln iyi ve asıl battle mage denilen şey sırf str değil biraz str veriyor biraz mp birazda int japkodaki battle mageler bu tepede saydığım iki itemı kullanıyorlar ve üstlerinede defansı normal crimsondan kat kat çok olan siyah crimson giyiyorlar ben böyle mage o kadar çok gördümkü japkoda ayrıca bu bahsettiğim staffda tek değil her türün elemantal damagei mevcut(fire,glaicer ve lightning) tabiki böyle mageler genellikle lightning/glaicer oluyorlar yukarda söylediğim gibi statlar sırf str değil ne-handed asayı giyebilecek kadar mp,crimson kadar int,kalkan kadarda str ve bunların defansı gayet mükemmle oluyor tabi bu türü oynayabilmekde ayrı bi deneyim gerektiriyor... Öeh çok yazmışım her neyse ben böyle bir türün ss ını bizzat çektim ama aradım aradaım bi türlü bulamadım bilgisayrada eğer bulursam bu topice koyarım...[signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

deneyen varsa daha ayrıntılı söyleyebilir mi acep. ben myko ve usko için konuşuyorum ve denedim. mantıken güzel görünsede pratikte bir işlevi yok bu dediginiz olayın. korn iyi güzel anlatmışsında denedin mi peki damageları? elinde bi veri var mı dogru olduguna dair?[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

battle magenin özelliği nedir güzel bir soru flame dmg lı hp bonuslu bir silah alır str az isteyen hp bonuslu resist li ve defence ability olan bir kalkan alır (en uygunu chitin shield)fire blade ile attack yaparlar normal bir mage 300+ vuruyor fire blade ile düşünün elindeki silahın ap sini ona göre ortalama 600+ vuruyor ve çok seri vurduğunu düşünürsek gerçekten çok güçlü bir sınıf fakat bir sorunu var magelerin defence çok az 70 lvl olucaksın %15 attack engelliyceksin saldırcağın adama göre talia giyceksin uskoda yapılmadı nedeni 61 den sonra exp yarıya düşüyor lvl kasmak zor ama japkoda baya var 1v1 de 70 warrior yiyen 71 battle mage bile var videoları falanda var sitesinde bulmak lazım ama hep japonca :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hoodstar, 28 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
flame dmg lı hp bonuslu bir silah alır
fire blade ile attack yaparlar normal bir mage 300+ vuruyor fire blade ile düşünün elindeki silahın ap sini ona göre ortalama 600+ vuruyor

Staffsız vurabiliyomusun?
Bazı şeyleri yaşamış gibi anlatmayın artık.
Miş-mış-muş eki var güzel Türkçemizde,"Ahmet vurmuş".
"Ahmet vuruyor" dersen olmaz.

"Ulubatlı hasan arrow defens giymis,40 ok yemiş"
"Ulubatlı hasan arrow defens giyer,40 ok yer"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hoodstar, 28 Ağustos 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
arkadaşım staffsız vuruyorsun tabiki vuramıyorsan neden battle mage oluyorsun gidip r ile vurcaksan aç warrior r ile vur

Tekrar gösteriyorum Senin yazdığın yazıyı.
Ya ben gerizekalıyım,yada sen ne yazdığını bilmiyorsun.
said:
Hoodstar, 28 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
flame dmg lı hp bonuslu bir silah alır
fire blade ile attack yaparlar normal bir mage 300+ vuruyor fire blade ile düşünün elindeki silahın ap sini ona göre ortalama 600+ vuruyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...