mck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bögümsü bir yaratığın bögümsü şarkıları işte[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: mdma, 27 Ağustos 2005 16:01 tarihinde demiş ki: hiç sevmedim bu son albumlerini. nerde o eski duman parçaları :( ole şey mi olur ya bence çok güzel bi albüm ama tabi renkler ve zewkler......:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: BamMargera, 05 Temmuz 2005 05:08 tarihinde demiş ki: dumanın web sitesini bilen varmı ? google da fln arattım alakasız şeler çıkıyo? http://www.halimizduman.com/[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Mp3ler - Şarkı Sözleri - Dosyalar - Forumlar - Online Radyo ---- http://www.fmturk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 duman ve onun yaptığı tarz müzikle ilgim yok ama şarkılarını dinledim gayet hoş ben sevdim[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ilk albüm çıktı dinledim eöykh bu ne dedim sonra çıkan diğer her parçayla bu tepkimin katsayısı arttı sevmem bana uzak istedikleri yere yakın olsunlar[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 seni kendime sakladım ı dinledim ben. kusasım geldi. :/[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İlk iki albümden sonra berbat bi albüm bence.Hiç ama hiç beğenmedim ki ben dumanı çok severim ne şarkı yapsalar dinlerim diyen bi insandım.Şarkıların melodileri eski şarkılarına çok benziyor zaten.Duman'ı bnm gibi çok seven biri böyle bi albümü dumana yakıstıramadı valla.Birde ben hiç bi şarkılarıın dinlemeden orj. cdlerini aldım.Öghh keşke almasaydım...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Chok kotu ya Batuhan albumu olmus iyk Bi Seni Kendime Sakladim Orjinal oda kotu ztn..[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bikaç şarkı bana çalıntı-tekrar hissi verdi ama güzel parçalarda var.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 neden bunlar klip çekmiyor[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 O_o albümü iyi bulmadım. 2-3 şarkıdan fazlsını dinleyemedim. içimde o isteği uyandırmadı..[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 utanıyolar klip çekmeye :D (bu rezaleti daha fazla yaymayalım diye düşünüyolar :D)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar