Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duman'in beklenen albumu "seni kendime sakladim"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bögümsü bir yaratığın bögümsü şarkıları işte[signature][hline]I will sacrifice to find paradise
But I need to know you're behind me
Mesaj tarihi:
said:
mdma, 27 Ağustos 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
hiç sevmedim bu son albumlerini. nerde o eski duman parçaları
:(

ole şey mi olur ya bence çok güzel bi albüm
ama tabi renkler ve zewkler......:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Mesaj tarihi:
ilk albüm çıktı dinledim eöykh bu ne dedim sonra çıkan diğer her parçayla bu tepkimin katsayısı arttı sevmem bana uzak istedikleri yere yakın olsunlar[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Mesaj tarihi:
İlk iki albümden sonra berbat bi albüm bence.Hiç ama hiç beğenmedim ki ben dumanı çok severim ne şarkı yapsalar dinlerim diyen bi insandım.Şarkıların melodileri eski şarkılarına çok benziyor zaten.Duman'ı bnm gibi çok seven biri böyle bi albümü dumana yakıstıramadı valla.Birde ben hiç bi şarkılarıın dinlemeden orj. cdlerini aldım.Öghh keşke almasaydım...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Chok kotu ya Batuhan albumu olmus iyk
Bi Seni Kendime Sakladim Orjinal oda kotu ztn..[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen
kann man uns am Himmel sehen
wir haben angst und sind allein

Gott weiss ich will kein Engel sein
Heaven Must Be Hell in Sky
Mesaj tarihi:
bikaç şarkı bana çalıntı-tekrar hissi verdi ama güzel parçalarda var.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
neden bunlar klip çekmiyor[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
  • Yeni Oluştur...