Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 leg cuting ile scream in yavaşlatma larının tuma olasılığı aynı mı deil se hangisinin daha fazla..?? bi de scream kaç sn sürüo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Leg cut'un yawaşlatma olasılıgı gördüm kadarıyla daha yüksek sanırım,Scream zaten yawaşlatmıyo Kitliyo adamı[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 scream ın dolma süresini de öğrenebilir miyim ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ben bi 62 wariorla oynamadıgım için tam bilmiyorum ama,czde gördügüm kadarıyla uzun olması gerek bi blizzard kadar süresi ![signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 valla pek bilmiom ki oyunu :( blizzard ne kdr sürüo :) :( sn verebilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 senin char ne onu söyle o chardaki skillere yakın bişey söyliyelim o zmn... olmaz mı??[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 leg cut 3sn yavaşlatır, scream 6 sn kilitler[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 6 sn mi? wow ben o kadar uzun oldugunu bilmiyodum... ki burdan şunu anlıyoruz... eğer o kadar uzunsa scream yedikten sonra allaha dua ediyoruz?? :D gerçi çok scream yiyip kurtuldum ama bu kadar uzun kitlendiğimi hatırlamıyorum... :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bazen kitlemiyo ondandır. geçen gün bi tutturdu herif screamı o 6 saniye bana 1 yıl gibi geldi :( 16 tane pot bastım yine de öldüm :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 valla ölürsün :D sd maşallah durdurak bilmeden vuruyor... bi yerden sonra potta kesmiyor :D gerçi bazen pot kullanamıyosun bile... örn: Rebelde20 adam combo yapıyor warriorla hemde slide yaparken hemde uzaktan gelir gelmez... bi anda 1000 ile başlıyıp 400 ile biten bi ton dmg yiyip içemediğin potla yere seriliyorsun :D adam lvl 70 olup howling sword ile dalınca 6sn stuna gerek de kalmıyo tabii :D tabii program kullanmıyorum derse artık onu allaha havale edicem o ayrı konu :D[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 babalar bi scream in dolma sn sini söleseniz yaw bi lvl 62 warrior arkadaş denese hemen örencem yaw plsss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Metakuso, 27 Ağustos 2005 20:42 tarihinde demiş ki: bazen kitlemiyo ondandır. geçen gün bi tutturdu herif screamı o 6 saniye bana 1 yıl gibi geldi :( 16 tane pot bastım yine de öldüm :) pot cooldown u kaldırmak için ne kullandın arkadaşım KOSP cz sınırları içerisinde çalışmıyo diye biliyorum ama :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Arkadaşlar, scream' in stun lama olasılığı 15- 20% arası. Leg cut ın tutma olasılığı ise screamden daha fazla. Yani leg cut 3 sn tutar, Scream 6 sn kilitler diye bi süre yok. Scream in cooldown una gelince, ilk vurduktan yaklaşık bi 6-7 saniye sonra tekrar kullanabiliyosunuz.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( çok fazlaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 benimde bu konuyla ilgili bi sorum var. Ressistance of curse'ün fazla ise stun olma zamanı azalırmı yada parasite daha cabuk mu silinir?[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Evet bunu bence çok ve merak ediyorum ve resistance to magic neye yarar? light,flame,glacier resistantları ayrı ayrı var çünkü ondan bir anlam veremedim ona[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 REsistance of Curse önceden bende base olarak 95 falandı. Ama çok bariz bi yararını gördüm diyemem.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 murtaza senin 60+ bi warriorun vardı galiba. hiç paper magee 1200 vurduğun olmadı mı ya ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 dün başka bi warrior la oynuyodum, Human BP nin tekine 1535 vurdu SD ile.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Metakuso, 27 Ağustos 2005 21:30 tarihinde demiş ki: murtaza senin 60+ bi warriorun vardı galiba. hiç paper magee 1200 vurduğun olmadı mı ya ? Dün tr_onur_tr2 ye 1505 vurdum :-)Belki malice felan vardı bilmiyorum.[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bana malice yokken 1200 vuruon :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ohaaaaa o zmn bi warrior açalım kasalım npler allahtan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkadaşlar bir bp olarak sürekli kitap kullandığım için (Prayer of gods power) blizzard ve leg cuttinglerden pek etkilenmiyorum. Bunu defalarca yaşayarak gördüm. Hiç yaşamıyorum demiyorum ama oldukça az önemsenmeyecek boyutta yani. Bunuda savaşta ya da cz de sizden kaçan priestlere "nası yaa" dememeniz için söylüyorum. Bilginize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mcberq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 leg cuting MI scream mi derseniz bence scream daha iyi o herkeze işliyo ama leg cuting ı bi warrior a atsan işlemiyo bide yawaşlıyosun tonw atabiliyosun ama scream de atamıyosun o güzelliği çok iyi 6 saniyede çoktan adam öluyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: _catastrope_, 27 Ağustos 2005 20:45 tarihinde demiş ki: valla ölürsün :D sd maşallah durdurak bilmeden vuruyor... bi yerden sonra potta kesmiyor :D gerçi bazen pot kullanamıyosun bile... örn: Rebelde20 adam combo yapıyor warriorla hemde slide yaparken hemde uzaktan gelir gelmez... bi anda 1000 ile başlıyıp 400 ile biten bi ton dmg yiyip içemediğin potla yere seriliyorsun :D adam lvl 70 olup howling sword ile dalınca 6sn stuna gerek de kalmıyo tabii :D tabii program kullanmıyorum derse artık onu allaha havale edicem o ayrı konu :D adam gelirken eli havada geliyor baslıyor saydrımaya. merak ediyorum dmg ler 450 -500 arası gelirken nasıl oluyorda araya 54 -75 dmg sıkıstırıyor. warior combo benim bildigim tekli provoke ile yapılıyor ama heralde arkadas direk program kullanıyor. P.S: rebelde20 ile blood clanın cogu uyesi aynı kafede oynuyorlar. grog un kafesinde :D belkide ondandır kimse adama laf edemiyor combo kullanıyorsun diye[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar