Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scream leg cuttin?

Lord_Aurain

Öne çıkan mesajlar

6 sn mi? wow ben o kadar uzun oldugunu bilmiyodum... ki burdan şunu anlıyoruz... eğer o kadar uzunsa scream yedikten sonra allaha dua ediyoruz?? :D gerçi çok scream yiyip kurtuldum ama bu kadar uzun kitlendiğimi hatırlamıyorum... :-)[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla ölürsün :D sd maşallah durdurak bilmeden vuruyor... bi yerden sonra potta kesmiyor :D gerçi bazen pot kullanamıyosun bile... örn: Rebelde20 adam combo yapıyor warriorla hemde slide yaparken hemde uzaktan gelir gelmez... bi anda 1000 ile başlıyıp 400 ile biten bi ton dmg yiyip içemediğin potla yere seriliyorsun :D adam lvl 70 olup howling sword ile dalınca 6sn stuna gerek de kalmıyo tabii :D tabii program kullanmıyorum derse artık onu allaha havale edicem o ayrı konu :D[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Metakuso, 27 Ağustos 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
bazen kitlemiyo ondandır. geçen gün bi tutturdu herif screamı o 6 saniye bana 1 yıl gibi geldi :( 16 tane pot bastım yine de öldüm :)

pot cooldown u kaldırmak için ne kullandın arkadaşım KOSP cz sınırları içerisinde çalışmıyo diye biliyorum ama :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, scream' in stun lama olasılığı 15- 20% arası.
Leg cut ın tutma olasılığı ise screamden daha fazla. Yani leg cut 3 sn tutar, Scream 6 sn kilitler diye bi süre yok.

Scream in cooldown una gelince, ilk vurduktan yaklaşık bi 6-7 saniye sonra tekrar kullanabiliyosunuz.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Metakuso, 27 Ağustos 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
murtaza senin 60+ bi warriorun vardı galiba. hiç paper magee 1200 vurduğun olmadı mı ya ?

Dün tr_onur_tr2 ye 1505 vurdum :-)Belki malice felan vardı bilmiyorum.[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ;
5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bir bp olarak sürekli kitap kullandığım için (Prayer of gods power) blizzard ve leg cuttinglerden pek etkilenmiyorum. Bunu defalarca yaşayarak gördüm. Hiç yaşamıyorum demiyorum ama oldukça az önemsenmeyecek boyutta yani. Bunuda savaşta ya da cz de sizden kaçan priestlere "nası yaa" dememeniz için söylüyorum. Bilginize...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_catastrope_, 27 Ağustos 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
valla ölürsün :D sd maşallah durdurak bilmeden vuruyor... bi yerden sonra potta kesmiyor :D gerçi bazen pot kullanamıyosun bile... örn: Rebelde20 adam combo yapıyor warriorla hemde slide yaparken hemde uzaktan gelir gelmez... bi anda 1000 ile başlıyıp 400 ile biten bi ton dmg yiyip içemediğin potla yere seriliyorsun :D adam lvl 70 olup howling sword ile dalınca 6sn stuna gerek de kalmıyo tabii :D tabii program kullanmıyorum derse artık onu allaha havale edicem o ayrı konu :D

adam gelirken eli havada geliyor baslıyor saydrımaya. merak ediyorum dmg ler 450 -500 arası gelirken nasıl oluyorda araya 54 -75 dmg sıkıstırıyor. warior combo benim bildigim tekli provoke ile yapılıyor ama heralde arkadas direk program kullanıyor.
P.S: rebelde20 ile blood clanın cogu uyesi aynı kafede oynuyorlar. grog un kafesinde :D belkide ondandır kimse adama laf edemiyor combo kullanıyorsun diye[signature][hline]status: blocked
server: diez
job: mage
nation: karus
level: 6x
np: 35xxx
clan: yok onu bulamadım işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...