kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 iyide abi o kadar küfüre ne gerek vardı ??[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 terbiyesizilikten başka bişi değil resmen küfür ederek hakkını arıyo adam ya kendini rezil etmekten başka bi işe yaramadın[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 beyler sakin ne oluyoruz arkadas diskalifiye olur okadar , ne gerek var bu kadar küfre...[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 13 Ağustos 2005 22:33 tarihinde demiş ki: abi taz altta bitti mi yazıo yada sayfada hata ? yok abi açılıyomuş gibi doluyo ama açılmıo hiçbişey neyse zaten elediler bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ederim abi beni hiç bağlamaz namusuyla üsturubuyla oynayacak ozaman orda delikanlı olacak öyle programla vs ile olmuyo bu iş[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 @mandoo: abi vallaha beklemek istemedi kimse, zamanında giremediğin için ilk turdan elendin pardon :( @valeron-cd: -cd sanırım çoban matı yaptı, valeron chessmaster olduğunu iddia ediyor, burdan doğru düzgün tartışalım nedir bu işin aslı?[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 aferin sana çok güzel küfürler öğrenmişsin güzel bi şekilde konuşsaydın belki herşey hallolabilirdi ama agresif davranıp küfür edip ben çıkıyorum dedin hile yapmış olsa idi bile sen kafadan elendin orda[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 @metboy; her türlü idda ediyorum chess yaptığını log varsa chesmastera koyun aynı hamleler cıkacaktır farketmez elenip elenmemek amaç eğlenmekti eğleneemedim ama sorun değil ben yarın zaten pc'yı kapatıcam o yüzden pek önmeli değil @kermit; abi sölediğin şeyin cevaını özele yazdım[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 AHAHAAHAHAH çoban matı yemiş adam bide chessmaster mı diyo ROFLMAO sen girsen nolur o turnavaya LMAO [signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet ben gerizekalıyım chessmaster ile turnuvaya katılıyorum 2 yıldır üye olduğum sitedeki tanıdığım insanları aldatıp zevk alıyorum böyle biriyim ben...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.[Bu mesaj Cd- tarafından 13 Ağustos 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Şu anda Valeron arkadaşımızın çobanı kabullenememesi oraya buraya ağır küfürler etmesi ve matın normal olduğunu söyleyenlere ağır hakaretler etmesi nedeniyle turnuvada karışıklık çıktı. Valeron önce insan ol sonra bu tip şeylere katıl. Klavyeden küfür etmekle olmuyor bu işler. Birde çok güzel oyuncusun orda küfür yağdırıp burda gayet normal birşeymiş gibi konuşabiliyorsun ayıp. Bu forumlarda resmen oynamışsın.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 tamam yendin muhteşem arkadaşımızsın ben daha cevap yazmıcam yoksa banlamama sebep olacak ama aynı hamleleri götürün chessmastera koyn aynı hareketleri yapar tebrik ediyorum yendin[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ÇOBANMI YEMİŞ :D[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 valeron kusura bakma ama oyunun chessmasterla alakası yok[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kendisi çıktı turnuva devam ediyor =) ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Şahın önünü açıcan Valeron Chessmaster Rule 1[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ok oyuncuyum ben orda küfür ettim hakeden herkeze arkasındayımda burda küfür etmem yakışık almaz orda yapılan hareket namussuzluktu bence ben öyle düşünüyorum chessmaster ile emeğimi katlederek haksızlıkla üstüme cıkmasına kabullenemeden küfür sert bi tepki oldu .. sen arada kaynadın eğer orda n ile başlayan arkadaş sensen senden özür diliyorum küfürlerim için çünkü senin bir suçun yoktu orda sinir boşalması sırasında sanada denk geldi kusura bakma ancak cd'ye ettiğim küfürlerin arkasındayım pişmanda değilim burda o küfürleri edemem burası orasıyla bir değil[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 chessmasterla oynamadım bilmiyorum chesmaster amcamın kurallarını[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Adam çoban matı yapmış.Ne Chessmaster ı kardeş. Satranc biliyomusun harbiden sen yoksa bende gireyim geyik olsun diyemi girdin turnuva denilen olaya.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 neyse tebrik ettim yendiyse beni bravo başarıların devamını dilerim daha msaj atmak istemiyorum yakışık almayan şeyler yazarım sonra[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 neyse bi yanlış anlaşılma olmuş, arkadaş biraz sinirlenmiş...turnuvamıza bakalım, konu kapansın[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 saolun yinede ben kaçrım eywallah[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 beyler şimdi girsem öylesine oynarmısınız benimle..yada birinci olan gelsin...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet o n ile başlayan kişi bendim , gerçekten hile olduğunu düşünüyorsan sakin bir şekilde herkesin önüne sunup kanıtlamaya çalışırdın. Bizde oyuna bakıp yorum yapardık ve karar verirdik. Bu şekilde nereye varabilirsin ki ? Normalde seni dinleyecek insanlar kaale bile almadı.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 konu kapandıysa maçlarını bitirenler yazsın buraya. bu arada katılan herkese teşekkürler.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar