Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik içi satranç turnuvası (internet üzerinden)

metboy

Öne çıkan mesajlar

aferin sana çok güzel küfürler öğrenmişsin
güzel bi şekilde konuşsaydın belki herşey hallolabilirdi ama agresif davranıp küfür edip ben çıkıyorum dedin
hile yapmış olsa idi bile sen kafadan elendin orda[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

@metboy;
her türlü idda ediyorum chess yaptığını log varsa chesmastera koyun aynı hamleler cıkacaktır farketmez elenip elenmemek amaç eğlenmekti eğleneemedim ama sorun değil ben yarın zaten pc'yı kapatıcam o yüzden pek önmeli değil
@kermit;
abi sölediğin şeyin cevaını özele yazdım[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben gerizekalıyım chessmaster ile turnuvaya katılıyorum 2 yıldır üye olduğum sitedeki tanıdığım insanları aldatıp zevk alıyorum böyle biriyim ben...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.

[Bu mesaj Cd- tarafından 13 Ağustos 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda Valeron arkadaşımızın çobanı kabullenememesi oraya buraya ağır küfürler etmesi ve matın normal olduğunu söyleyenlere ağır hakaretler etmesi nedeniyle turnuvada karışıklık çıktı. Valeron önce insan ol sonra bu tip şeylere katıl. Klavyeden küfür etmekle olmuyor bu işler.

Birde çok güzel oyuncusun orda küfür yağdırıp burda gayet normal birşeymiş gibi konuşabiliyorsun ayıp. Bu forumlarda resmen oynamışsın.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

Kendisi çıktı turnuva devam ediyor =) ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

ok oyuncuyum ben orda küfür ettim hakeden herkeze arkasındayımda burda küfür etmem yakışık almaz orda yapılan hareket namussuzluktu bence ben öyle düşünüyorum chessmaster ile emeğimi katlederek haksızlıkla üstüme cıkmasına kabullenemeden küfür sert bi tepki oldu .. sen arada kaynadın eğer orda n ile başlayan arkadaş sensen senden özür diliyorum küfürlerim için çünkü senin bir suçun yoktu orda sinir boşalması sırasında sanada denk geldi kusura bakma ancak cd'ye ettiğim küfürlerin arkasındayım pişmanda değilim burda o küfürleri edemem burası orasıyla bir değil[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o n ile başlayan kişi bendim , gerçekten hile olduğunu düşünüyorsan sakin bir şekilde herkesin önüne sunup kanıtlamaya çalışırdın. Bizde oyuna bakıp yorum yapardık ve karar verirdik. Bu şekilde nereye varabilirsin ki ? Normalde seni dinleyecek insanlar kaale bile almadı.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...