Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yani strsi 150 olan bi warriorla strsi 150 olan bi bpnin ap si aynimi?[signature][hline]ID ::Shaklaban:: Clan Yok Level 55 Irk El-Morad Class Paper/Flame mage Server Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Shaklaban, 28 Ağustos 2005 04:46 tarihinde demiş ki: Yani strsi 150 olan bi warriorla strsi 150 olan bi bpnin ap si aynimi? güzel soru sormuşsun bende merak ettim bak şimdi... tabii sanıırm attackları aynı olan silah kullandıklarında kastediyorsun... cidden biri biliyosa cevaplasın... yani çok işime yaramaz ama merak ettim şimdi :-) yinede warrior olabilir.... nede olsa priestlar bp olmasada bişeyler yapabiliyor... yani healer ve buffer olarak ama warriorlarda str bplerdekine göre daha önemli bir yer tutuyor.... tabii bu sadece bir varsayım.. :)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 62 level priest 2k attack power ı var ( str kitap dahil )[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Densiz, 28 Ağustos 2005 04:52 tarihinde demiş ki: 62 level priest 2k attack power ı var ( str kitap dahil ) ne? şimdi bu postuna öyle çok soru sorulur ki... ben bi kaçını dile getiriyim... Hangi silahla.. Hangi armorlarla... Hangi takılarla... Str scroolda var mı... peki 62 bi warriorun ap si kaç... onun silahı ne... takıları armorları ne... falan feşmekan :D çok konuştum ya! :-)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Str scroll a gerek yok +30 str si var + Kitap okuyorsun %50 ap artıyor takıların hepsini +9 str farzediyorum kafalık dagger def üst goblin + str vermiyor alt goblin +10 str veriyor el ve ayak +7/12 str silah Mirrage Sword +7/70 level 62 = 2000 attack power (bp (full str))[signature][hline]zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Densiz, 28 Ağustos 2005 05:01 tarihinde demiş ki: Str scroll a gerek yok +30 str si var + Kitap okuyorsun %50 ap artıyor takıların hepsini +9 str farzediyorum kafalık dagger def üst goblin + str vermiyor alt goblin +10 str veriyor el ve ayak +7/12 str silah Mirrage Sword +7/70 level 62 = 2000 attack power (bp (full str)) hımm peki güzel... peki ya warrior hakkında bi bilgisi olan var mı... böylece rahatça karşılaştırma yapabiliriz... (tabii ben karşılaştırmaya uyanınca katılıcam... azcık gözlerimi dinlendiriyim... bu son msjım... ii gecelr..)[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: xxxx Speciality:Shadow Vain Job: Assasin Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Walla benim warriorda attack scroll ve 15str ile 1719 Ap oluyor.Fullstr9 takı +7Glave ve +6/10str chitin set.[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 haa bu arada lvl 60 :P unuttum sölemeyi[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 [Bu mesaj Densiz tarafından 28 Ağustos 2005 06:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Densiz, 28 Ağustos 2005 05:01 tarihinde demiş ki: Str scroll a gerek yok +30 str si var + Kitap okuyorsun %50 ap artıyor takıların hepsini +9 str farzediyorum kafalık dagger def üst goblin + str vermiyor alt goblin +10 str veriyor el ve ayak +7/12 str silah Mirrage Sword +7/70 lvl 63 bp kupeler warior earing yuzukler roc mirage+7/70 iron nec iron belt str30 kitap ellik ve ayaklık +7/12 str AP: 2011 oluyor lvl 62 de nasıl o kadar oluyor. level 62 = 2000 attack power (bp (full str)) [signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bide şöyle biş duydum. mesela priest ve warriorda farklı abilityler var. mesela aynı str ve str bonusa sahip olan warrior ve priesti ele alırsak, ikisi de elinde mirage +7 tutuyorsa priestin ap daha fazla oluyo, ikisi de elinde raptor +7 tutuyosa warriorun daha fazla oluyo. (gibi bişey duydum bilemiyorum tam)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yani warriorda spear, axe ability priestte hammer, sword ability var gibi bişey.[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodrana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 str +9 itemler chitin +712 str raptor +770 attack+str scroll 62 warriorda 2.1 ap oluyor bp ile defence farkını araya katarsak warrior üstünlük sağlıyor ama bp lerinde judgement sd den daha seri parasite torment şansları var warriorunda acid şansı var neyse lafı uzatmayalım ortalama aynı güçteler bp nin ama büyük bir üstünlüğü var kendine 960-1920 heal verebiliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 acep full str yapıp buff/heal mı kalsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 priest raptor kullanamayacagina gore warrior un ap daha yuksek olur.. haa priestte +7 ni hell breaker olursa bilemem.. denemek lazim..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 @Eternalus kasacaksan int / buff / heal ol ama gerçekten kasacaksan. Level 62 ye kadar. Her apos party sine girersin harpy party sine girersin. Zaten sağlam tanıdıkların varsa gider cz de kasarsın.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eternal bence bufferhealer+malice yap bp olsun rahat kasarsın artık parasite iş görmüyor parasite yiyen 62+ warrior bile town atıyor bana güven dediğimi yap pişman olmazsın hem lvl kasmanda kolay olur ;)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 priestın zayıf yönlerini kapatmak için bi okçu bi de mage açtım. mage lvl 33. abyss kasıyorum onunla. okçu da worm kasmak için(ama elinde ironxbow var :)) canım bazen atak olayına girmek istiyo ama boşvericez artık. lvl 52 şu anda zaten. okuldönei de yaklaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar