Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

110 Ülkeden Devlerin Sitelerine Saldıran Türk Hacker Yakalandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calısıyor orda burda nolcak..[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 27 Ağustos 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kevin Mitnick dunyanın enıyısı dıe bılıyorum yanı cogu yerden bu adamın ısmını duydum şımdıe kadar hata level de bıle okumuşdum 1 koşesınde dunyanın enıyı olan hack er Kevin Mitnick bı kıtap yazacak mış dıe :D
Mesaj tarihi:
Valla türk diye adamı kahraman yaptınız, helal:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 27 Ağustos 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Azure_Knight, 27 Ağustos 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
size bir soru dünyadaki en iyi hacker kimdir?
Kevin Mitnick'tir.. Adam hapishanedeyken telefon görüşmesi yapacağı zaman, bir başkası onun yerine numarayı çeviriyordu. Çünkü telefon hattının kullanımını istismar ederek, ücretsiz görüşmeler yaptığı tespit edilmişti. Cezasını çektikten sonra ise, Playstation 2, hesap makineli saat, WebTV ve hatta akıllı beyaz eşya olarak tabir edilen kendinden browserlı ve internet erişimli buzdolabı ve benzeri eşyalara sahip olması ve/veya bunları kullanması yasaklanmıştı. [bilgisayarı saymıyorum bile :)]
Mesaj tarihi:
en çok buna güldüm:
"Atilla E, Ankara ve
Adana mali büro ekiplerince düzenlenen operasyonla dün gece Adana'da
gözaltına alınırken, bilgisayarı ile çok sayıda CD'ye el konuldu. "

bilgisayar cd nedir ki? insanda kafa olsun :p[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Mesaj tarihi:
said:
Divertissement, 27 Ağustos 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
en çok buna güldüm:
"Atilla E, Ankara ve
Adana mali büro ekiplerince düzenlenen operasyonla dün gece Adana'da
gözaltına alınırken, bilgisayarı ile çok sayıda CD'ye el konuldu. "

bilgisayar cd nedir ki? insanda kafa olsun :p

onları korsan cd'cilere satarlar zaten..düşünsenize bigün bi cd alıyosunuz..windowsun kaynak kodları felan çıkıyo içinden..

öeh tamam abarttım sıçtım kabul[signature][hline]Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe..
Mesaj tarihi:
lol helal be adam turk dıe adamı hero yaptk hee :D baska ulkelı olsa smdı baya sözmstk ya neyse :D adam madem turksun goster urksun tabırını kullanms ve basarılı da olms :D[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
Madem türksün göster ürksün ilkesi ile ilerlemiş =)

Tamam microsoft veya başka türlü firamalardada işinide ayarlamış kısacası hayatını kurtarır gibi falan olmu$ :D[signature][hline]I will sacrifice to find paradise
But I need to know you're behind me
  • Yeni Oluştur...