Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 O değilde bir Kevin Mitnick vardı ona ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 calısıyor orda burda nolcak..[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 27 Ağustos 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Voys, 26 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki: gelsin benı hacklesın kolaysa iLLe bir kamiL çıkar :)[signature][hline]- Imaginary UO Shard Sphere - - Qualohtarie UO Shard Runuo - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 :D o dutulan adam ne gıbı bı ceza alıcak sızce onu merak edıom ben D: o nun yerınde olmak ıstemezdım sahsen D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kevin Mitnick dunyanın enıyısı dıe bılıyorum yanı cogu yerden bu adamın ısmını duydum şımdıe kadar hata level de bıle okumuşdum 1 koşesınde dunyanın enıyı olan hack er Kevin Mitnick bı kıtap yazacak mış dıe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ilk defa gördüm. ama türkiye yasarında bu hacking konusunda maddeler yoktu sanırım. fbi veya fas yetkililerin eline geçerse bilemem :-p ama çalışmaları kayda değer :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Aferim adama.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aslında turk ınsanı akıllıdır her bı bokta parmagımıs var :D[signature][hline]Devıl May Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Valla türk diye adamı kahraman yaptınız, helal:)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 27 Ağustos 2005 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Valla türk adamı bok a geldimi akıllanıyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Azure_Knight, 27 Ağustos 2005 01:43 tarihinde demiş ki: size bir soru dünyadaki en iyi hacker kimdir? Kevin Mitnick'tir.. Adam hapishanedeyken telefon görüşmesi yapacağı zaman, bir başkası onun yerine numarayı çeviriyordu. Çünkü telefon hattının kullanımını istismar ederek, ücretsiz görüşmeler yaptığı tespit edilmişti. Cezasını çektikten sonra ise, Playstation 2, hesap makineli saat, WebTV ve hatta akıllı beyaz eşya olarak tabir edilen kendinden browserlı ve internet erişimli buzdolabı ve benzeri eşyalara sahip olması ve/veya bunları kullanması yasaklanmıştı. [bilgisayarı saymıyorum bile :)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Şerefsiz herif diyorum başka bişi diyemiyorum ceza alırım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: keyn, 26 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki: yalniz adamda hackerlik bir tip yok ha :d hacker tipi nasi oluyor:D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Helal olsun[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 virüsü yazan faslı adam, türk deil ki. bizimkisi virüsü çeşitli yollardan dagıtmıs sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 helal olsun bea.. *!türkün gücü*[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İşte koçum benim arkanadyız..Zotop 2 GEliyor :)[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hacker dediğin kulağına mouse kablosunu sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 en çok buna güldüm: "Atilla E, Ankara ve Adana mali büro ekiplerince düzenlenen operasyonla dün gece Adana'da gözaltına alınırken, bilgisayarı ile çok sayıda CD'ye el konuldu. " bilgisayar cd nedir ki? insanda kafa olsun :p[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Absolut, 27 Ağustos 2005 11:18 tarihinde demiş ki: Şerefsiz herif diyorum başka bişi diyemiyorum ceza alırım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ekşi sözlükte kevin mitnicke de bakın. o da ayrı bi olay. adam harbi aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Divertissement, 27 Ağustos 2005 12:54 tarihinde demiş ki: en çok buna güldüm: "Atilla E, Ankara ve Adana mali büro ekiplerince düzenlenen operasyonla dün gece Adana'da gözaltına alınırken, bilgisayarı ile çok sayıda CD'ye el konuldu. " bilgisayar cd nedir ki? insanda kafa olsun :p onları korsan cd'cilere satarlar zaten..düşünsenize bigün bi cd alıyosunuz..windowsun kaynak kodları felan çıkıyo içinden.. öeh tamam abarttım sıçtım kabul[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 lol helal be adam turk dıe adamı hero yaptk hee :D baska ulkelı olsa smdı baya sözmstk ya neyse :D adam madem turksun goster urksun tabırını kullanms ve basarılı da olms :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Madem Türksün göster ürksün :) Helal olsun bizimkilere. Dayyt bea. :P[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Madem türksün göster ürksün ilkesi ile ilerlemiş =) Tamam microsoft veya başka türlü firamalardada işinide ayarlamış kısacası hayatını kurtarır gibi falan olmu$ :D[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar