Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raistlin ve Dalamar / Spoiler içerebilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[spo1=@Sly]Paladine, Takhisis öldüktn sonra ölümlü olmuyor. Tanrılar toplantısında, Paladine tek seçeneğimiz var diyor, Mishakal ağlıyor falan. Sonra arenada Paladine Takhisis le yüzleşince, Takhisis onun tanrılığı bıraktığına inanmıyor, Paladine elini kesince (ki bu ölümlü olduğunu gösterir), takhisis de batıyor, arabası yok oluyor falan o sırada öldürülüyor. Sonuç olarak Takhisis in tanrılığı bir şekilde alınıyor, Paladine de denge için kendini feda ediyor.

Raist Abyss ü ele geçirse ne olacak ki, Takhisis neydiyse Raist te o olacak. O notkada Raist diğelerine Takhisis in War of Souls ta yaptığı gibi bir yamuk yaparsa, Takhisis e uygun görülen ceza Raisti de silebilirdi falan filan.[/spo][signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Mesaj tarihi:
sly ben katılmıyorum o olay sonuçta herhangi birşeyden çok daha güçlü kural yada tanrıların gücünün dayanağı gibi bişi ancak seninde dediğin gibi genelde kullanılma amacı güç dengesi birisi çok güçlenirse karşı tarafın en güçlüsüde bundan vazgeçerek dengelemek ister war of souls da olduğu gibi

ama raistin tarafı ne? kötü iyi tarafsız hiç birisi değil adam tamamen kendine çalışıyor paladine eğer kendini feda ederse sonra nolcak kötü taraf bir adım önde olmıyacak mı

yada şöyle diyim 2. olasılık çünkü 1. saçma geldi ne de olsa tahkasis gitti raist paladinede gider gene denge gelebilir 2. olasılığım bunun kullanılması için iyi ve kötü arasında kullanılması denge amacıyla raistin tarafı yok ondan kullanılamıyor

son bi neden daha o eşya tanrı olaraktan doğanlara etki ediyorda olabilir raistin büyü gücünün kaynağı tanrılar gene tam bir tanrı durumunda olmadığı için (sadece gücü tanrısal) etki etmiyor olabilir

bana mantıklı gelen 2 ve 3 oldu düşüncelerimden =)
Mesaj tarihi:
Yazıların tamamını okumadım üşendim :) ama şunu söyleyebilirim ki, Dalamar test'e normal zamanda giriyor, Raistlin ise level 3 ken giriyor (ADnD ye göre) Testin normal level'i 5-6 gibi birşey, düşünün adam yarı güçteyken giriyor, çok çok erken. Kitaplarda bir çok kez bahsediliyor zaten çok erken aldığından testi.
Mesaj tarihi:
wispy doğru ben orasını çok iyi hatırlamıomuşum da.
raistlinde aynısı geçerli olmaz. çünkü raistlin gücünü takhisis gibi inananlarından almıyor takhisisi yok ederken.e takhisis de en güçlüsü zaten demek ki diğerlerini de yok edebilir.
aynı zamanda paladine kendini feda ederken takhisis ölümlü olsun diye yapıyor da, raistlin zaten ölümlü idi takhisisi yenerken yine ? farketmez yani.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
Ya Raist tanrı olsa güçlerini elinden alırlar
Olmasa zaten kaç tane higher god-god var hepsi birdeb tükürse ölür yani, ilginç biri kilem[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Mesaj tarihi:
benim kafamı kucalayan nokta Raistlin nasıl olduda tanrılar Takhisis in çaldığı dünyayı bulamadıda Raistlin buldu?Bana biraz saçma gelmişti,sanki yazar birden araya Raistlini katayım der gibi.Ama yanılıyorda olabilirim bir açıklaması mutlaka vardır,ölülerin ve ruhların durumu çünkü War Of Souls da biraz karışık.
Mesaj tarihi:
takhisis diger tanrılardan saklıyor kendını bir tek paladine altınay ın ölürken yaptıgı duayı duyabılıyor o kadar,raistin bulabilmesinin nedeni heralde kıtaptada gectıgı gıbı tasın buyu yapan sesini her hangı bır tanrının duyabılecegı tanıyabılecegı? suphelı ayrıca raist tanrı deil ama gucu yerınde tanrıların dustuklerı gucsuz durum nedenıyle raistin ustunde her hangı bır guclerı yok adama git yoluna bıle dıyemıyolar 3 buyu tanrısı da raiste kefıller bı sey daha takhisis dıger tanrıların gelıslerını hıssedebılcekken raisti hissedemez o bır olumlu cunku.[signature][hline]Bla bla bla...
  • Yeni Oluştur...