b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yaa ben burda akick yedim ve cable nat var yane ip değişmio naapmam laızm elveda mı diyim ? :( lütfen yardım edin[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bye Bye (:: ya irc de proxy olayı yokmu 8: varsa öle dene[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 [email protected] di sanirim mail at acarlar :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yaa acil bu işi çözmem lazım lütfen yardım edin[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ettik i$te at mail acsinlar bi mail atamicak kadarmi acil i$in?[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yaa maili kim bilir ne zmn okurlar attım mail ama bakalım nooolcak[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 okurlar okurlar[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Kabloyu arıyp ıp değiştirmek istediğini bilgisayarının başkları tarafından IP uzerinden hacklenmeye çalıştığını ve rahatsız oldugunu ilet. Benimkini İnteraktif değiştirmişti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 para alıolar[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 sende interaktif öylemi abso bende interaktif im rica ettim değiştirdiler bi süre önce benim ip mide zaten interaktif in hizmetinden ben gayet memnunum gercekten fena hizmet vermiyorlar ama bazen calışmaları oluyor ( özellikle balgat ve bahçeli tarafında )[hline]Nolur tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bu arada yanılmıyorsam ip adresinin değişmesi icin yaklaşık 8 saat süreyle modemini kapatırsan ve iice dua edersen birinin gelip senin ip ni almış olmasına sabah uyandığında ip nin değişmiş olma ihtimali var :) ha işin aceleyse ben saçmalıyorum gene hehe[hline]Nolur tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 gayet memnunum interaktiften. soru oldumu hemen ulaşılabiliyor saat 22.00dan önce ise. ve arıza için en fazla 3-4 saatte hallediyorlar şikayetten sonra. ofiste çok sorun yaşadığımız içim ilk başlarda bayaa bir ahbap olmuştum :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bende benim binada olan bi hatadan dolayı baya bi muhatap oldum balgattaki ofisindekilerin hepsini tanıdım zaten :) ama hizmetleri gayet iyi[hline]Nolur tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar