casher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 MErhaba Arkadaslar sıze bır sorum olcak.Ben sımdı bırbırleırıne balgı ıkı bılgısayarla kurduugmuz clıente logın dosyasındakı ıp yı degıstırerek sureklı gırebılıyoruz.Ancak benım baska bır yerdeı arkadasım aynı Ip yı yazarak serverımıza Clıent 203 dne baglanamıyor.Bunu ordna denedım.Bırde axıs ındırıp ordakı launcher a gereklı eyrlerı yazdım ancak lunch dedıgım an serverın ısmı bıle gozukmuyor.Ultıma onlıne a baglanamadınız dıyor dırek.Bı ılgılenırsenız sevınırım.Iyı Gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Sen Bu serveri bi İnternet cafe demi kurdun?[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Hayır evımde ıkı bılgısayar mevcut onun Ip si benımkının sonu 1 onunkı 2 gozukuor ordan ıste ıp adresımı yazıorum o gırtebılıyor ancak arkaedasım benım ıp adresımı logınıne yazarak gıremıyor servera yardımcı oalbır mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ya internet kafeyle alakası yok benim evdeki sistemde böle eğer ana makinanın ip sini biliosan ana makinadan açman laazım server ı ana makina ya bağlı makinalar ana makina nın ip sini kullanıyolar ama o ip yi sphere kabul etmiyo çok sorun yaşadım ben bu yüzden ana makinanın ip sini öğrenip (winipcfg) , ana makinadan açmayı dene büyük ihtimalle olcaktır olmazsa bide dnyip mi ne öle bi prog vardı static ip programı onu kurup bide dene...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Tmm Sen Hemen Ne Adamın azına Dıkıyıon lafıı Bende Senın Dıcenı Solucektım.[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Yanıa rkadaslar soel dıyım DynIp den statıc Ip yı yaptım ordakı Ip adresı herzmn sabıt o ıp yı logın dosyasına yazıyor arkadasım clıent203 den flnd enıyor olmuyor LunchPad dosyası bılıosanız nerden ındırcem bı yardım edın belkı oraya yazınca ordan halledebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 -server'ın -internet'e direk bağlı olan- ana makinada kurulu olduğundan emin ol. -muhtemelen 192.168... şeklindeki local ip'n ile değil de internete bağlı olduğun global ip'n ile girmeye çalıştğınızdan emin ol. -firewall çalışmadığından emin ol. (makinan xp ise firewall default olarak aktif haldedir. disable et)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) [Bu mesaj Sufi tarafından 12 July 2003 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Peki ben Global Ip mi nerden gorebılırım.Winipcfg den yazınca dedıın gıbı aynen 192.168 li ip var bıde alt ag maskesı dıo 255. li bi ip o 255 li den mı gırcek arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 İnternet Baglanti Paylasimini Devre Dışı Bırak. Evdeki Makinen Local Host ile girsin. Dışardaki Arkadaşların ise Normal ip ile girsin. İp ni Ögrenmek için 1- Mirc e baglan bir server a ekrana sunu yaz //say $$ip 2 - Başlat - Çalıştır - Winipcfg yaz ordan Ethernet kartının altındaki secenege geç.[hline]Merhabalar; Kurduğum UO Shardı için sponsor arıyorum. Umarım Bulurum. Serverımı Çok Seveceksiniz. Bitirdik Test e açılmasına da az kaldı :D imzaya bak bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 guard team arkadas ben bu ısı yapamdım karıstı arıt burdada anlamadım desem sımdı ınsanları off adama bak hıc bısı bılmıor server kurmus dıecekler.Neyse sorunum cozulmedı senın serverının logınını solede bı gıreım serverına acc name fln da ver ege rkabul edersen merak ettım nasıl yaptın player char olark bı gıtmek ısterım hmn kapatırsın baktıktan sonra acc yı ıstersen ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 internet bağlantı paylaşımını devre dışı bırakmanın hiç bir ilgisi yok bu durumla. bunu yapma. ipconfig (veya 98/95'te winipcfg) ile hem local hem de global ip'ni öğrenirsin. sanırım sistemin nt tabanlı değil. yani winipcfg ile bakıyorsun ip'ne. yanlış hatırlamıyorsam bu komutu çalıştırınca bir pencere çıkıyordu. o pencerede bir pull-down list vardır. orada senin ethernet kartının ismi modelini görürsün. o konumdayken local ip'ni ve onunla ilgili diğer ayarları verir. o listeye tıkladığında internete neyle bağlıysan (kablo isen ethernet kartı, dialup isen modem vs) onun da isim ve modelinin listede yer alıdğını göreceksin. onu seçersen bu sefer onunla ilgili bilgileri görürsün, dolayısıyla global ip'ni de.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Hatalısın internet baglanti paylaimi varken paylasilan bütün makineler ayni ip üzerinde olacagından disaridan direk server a giriş yapılamaz. Deneme Yanılma![hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? [Bu mesaj guardteam tarafından 14 July 2003 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar