Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağ Gitar'ı Sol olarak çalmak!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

EVET!! evet! sağ gitarı solak olarak çalma rulz.Şimdi
Ekran kartım iyi olmadığı için Ssler iyi değil :-P idare edin

Gerekli malzeler ;
Pena (Bass penası rulz)

Gitar

Gitarın Klavyesi ! SAP :D!

Şimdi elimizde eğer bu hırdavatlar varsa, evet gitar çalabilirsiniz.Ben meksikano takılıyorum Power ve Bare :P basıyorum.

Power nası basılır?
Malum gitarımız Sağ olduğu için power bastığının tersini basıcaksın.Yani, Orta parmak üstte işaret parmağı altta olucak :-) Serçe parmakta Orta parmağın altındaki tele eşlik edicek (ama ben basmadım :D).

Işte Pis basarım.

Bare Basalım...

Basalım...

Sağ gitarı sol çalmak bu kadar basit.Hatta öyle alıştımki solak gitara power basınca bileklerim acıyo.Sağ gitara basınca sorun yok ve cok iyi calıyorum sağ gitarı.Sizde böyle olabilirsiniz bu tutorial ı okuduktan sonra :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

[Bu mesaj Sorj tarafından 25 Ağustos 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

abi tellerin yerlerinide degistirseydin ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

değiştirdim solak yaptım.Baktım sağ gibi olmuo değiştirdim tekrar :D sağ olunca gitar daha iyi çalıyorum.eheh...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...