Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa ve İtalya

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html

Çok hoş ve ilginç bişey benim aklıma türkiye geldi. Mutlaka izlenmeli[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bone'den önce davranayım :-p
Eu. vs. Italy

bu konu daha önce açılmıştı, hemde ben açmıştım. tabi konudaki linkler biraz eski olduğu için çalışmayabilir. taa, kolayweb zamanına uzanıyor. genede çok sevdiğim bir flash. aslında bu flash'da italya yerine türkiye'yi koysak daha bir anlamlı olur.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

İtalya hakkında bir iki şey karalamak istiyorum bende.
Videoyu bilmiyorum ama hani şu çamaşırlarını balkona asıp, çocuklarını oklava ile kovalayan İtalyan imajı vardır ya gözümüzde, o gerçek(bizzat gördüm). İtalya'nın güneyi böyle arkadaşlar bize gayet benziyorlar. Ama misal Napolide falan işler feci halde yoldaki on arabanın en az ikisinde jant yok, yolda tekerlekler var. Bizi aşkın tam suç mekanı halinde. İtalya'nın kuzeyi ise güneyi kendilerinden ayırmak istiyor hatta Roma'nında güneye ait olduğunu söylüyorlar(Roma tam ortada olduğundan çelişkili birşey) Yakın vakte kadar şehir devletleri halinde yaşadıklarından her şehrin bir bayrağı var(hatta bazı mahallelerinde kendine özel) Bu nedenle güneyin onlardan ayrılması onları hiç rahatsız etmiyor ve hatta imajlarını temizliyeceğini düşünüyorlar. Yaa garip adamlar:D
Sosyal ağlarda paylaş

bunun bir sürü daha vidfeosu var yine aynı adam tarafından yapılan..direk türkler=italya=p[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...