KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html Çok hoş ve ilginç bişey benim aklıma türkiye geldi. Mutlaka izlenmeli[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bone'den önce davranayım :-p Eu. vs. Italy bu konu daha önce açılmıştı, hemde ben açmıştım. tabi konudaki linkler biraz eski olduğu için çalışmayabilir. taa, kolayweb zamanına uzanıyor. genede çok sevdiğim bir flash. aslında bu flash'da italya yerine türkiye'yi koysak daha bir anlamlı olur.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 okulda izlettirmişlerdi bunu bize bakın italyanlara ne çok benziyoruz diye =P[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu italyanlarda amma görgüsüzmüş :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Eheheh feci makara yapmislar.. isin komigide yapanda bi Italyan ;)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 İtalya hakkında bir iki şey karalamak istiyorum bende. Videoyu bilmiyorum ama hani şu çamaşırlarını balkona asıp, çocuklarını oklava ile kovalayan İtalyan imajı vardır ya gözümüzde, o gerçek(bizzat gördüm). İtalya'nın güneyi böyle arkadaşlar bize gayet benziyorlar. Ama misal Napolide falan işler feci halde yoldaki on arabanın en az ikisinde jant yok, yolda tekerlekler var. Bizi aşkın tam suç mekanı halinde. İtalya'nın kuzeyi ise güneyi kendilerinden ayırmak istiyor hatta Roma'nında güneye ait olduğunu söylüyorlar(Roma tam ortada olduğundan çelişkili birşey) Yakın vakte kadar şehir devletleri halinde yaşadıklarından her şehrin bir bayrağı var(hatta bazı mahallelerinde kendine özel) Bu nedenle güneyin onlardan ayrılması onları hiç rahatsız etmiyor ve hatta imajlarını temizliyeceğini düşünüyorlar. Yaa garip adamlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bunun bir sürü daha vidfeosu var yine aynı adam tarafından yapılan..direk türkler=italya=p[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ahaha süper. babam italyanlarla iş yaptığı için az çok biliyorum. direk böyleler valla hiçbir abartma yok. =)[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 O eski linkler ölmüş ama ...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar