Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter İsmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karakter ismi deiştirmek için ne yapmalıyım bikaç bi yerden kötü yorumalr aldım nereye mail atmalıyım vs. ? bilen varmı?[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Mesaj tarihi:
hayır ama isim bi hata içeriyor yani kurallara aykırı bi ırka saldırı içeriyormuş :([signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Mesaj tarihi:
o zaman ticket acip durumu anlatirsan degistirebiliyorsun.

ayni sey isminin cok benzeri baska bi isim daha varsa veya bi npc'nin ismiyle ayniysa gibi durumlarda da gecerli.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Mesaj tarihi:
Romario ingame ticket at. durumu izah et. Ondan sonra zaten değiştirirler. ya da başkası seni şikayet edecek. Birde seçilen isimlerde anlamsız birşey ise yine değiştirilebiliyormuş. xyz gibi isimler olmuyor yani.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Benim şöyle bir sorunum var. Benim nickim Kerforn,bide Kerfron diye bi herif var. İşin ilginci ben bu ismi salladım. Hep karışıklık falan oluyor. Benimkini değiştirmezler mi?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
yada b planına geçersiniz:

aynı serverda bi arkadaşına rica edersin seninkine ismen çok benzeyen bi karakter açar. sana da bahane çıkar işte, benle benzer isimde adam var karışıklıklık çıkıyo vs diye :D isim değişince arkadaşında siler karakteri.

[Bu mesaj morkin tarafından 28 Ağustos 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...