Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter İsmi

Romario

Öne çıkan mesajlar

o zaman ticket acip durumu anlatirsan degistirebiliyorsun.

ayni sey isminin cok benzeri baska bi isim daha varsa veya bi npc'nin ismiyle ayniysa gibi durumlarda da gecerli.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Romario ingame ticket at. durumu izah et. Ondan sonra zaten değiştirirler. ya da başkası seni şikayet edecek. Birde seçilen isimlerde anlamsız birşey ise yine değiştirilebiliyormuş. xyz gibi isimler olmuyor yani.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim şöyle bir sorunum var. Benim nickim Kerforn,bide Kerfron diye bi herif var. İşin ilginci ben bu ismi salladım. Hep karışıklık falan oluyor. Benimkini değiştirmezler mi?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

yada b planına geçersiniz:

aynı serverda bi arkadaşına rica edersin seninkine ismen çok benzeyen bi karakter açar. sana da bahane çıkar işte, benle benzer isimde adam var karışıklıklık çıkıyo vs diye :D isim değişince arkadaşında siler karakteri.

[Bu mesaj morkin tarafından 28 Ağustos 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...