Romario Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Karakter ismi deiştirmek için ne yapmalıyım bikaç bi yerden kötü yorumalr aldım nereye mail atmalıyım vs. ? bilen varmı?[signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 değiştiremezsin die biliorum.edite girer sanırsam.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 değiştirilmiyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hayır ama isim bi hata içeriyor yani kurallara aykırı bi ırka saldırı içeriyormuş :([signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60] Ella Of Stormscale Assistant Priest[60] Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o zaman ticket acip durumu anlatirsan degistirebiliyorsun. ayni sey isminin cok benzeri baska bi isim daha varsa veya bi npc'nin ismiyle ayniysa gibi durumlarda da gecerli.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Romario ingame ticket at. durumu izah et. Ondan sonra zaten değiştirirler. ya da başkası seni şikayet edecek. Birde seçilen isimlerde anlamsız birşey ise yine değiştirilebiliyormuş. xyz gibi isimler olmuyor yani.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Benim şöyle bir sorunum var. Benim nickim Kerforn,bide Kerfron diye bi herif var. İşin ilginci ben bu ismi salladım. Hep karışıklık falan oluyor. Benimkini değiştirmezler mi?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yada b planına geçersiniz: aynı serverda bi arkadaşına rica edersin seninkine ismen çok benzeyen bi karakter açar. sana da bahane çıkar işte, benle benzer isimde adam var karışıklıklık çıkıyo vs diye :D isim değişince arkadaşında siler karakteri. [Bu mesaj morkin tarafından 28 Ağustos 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 shandril diye night elf female warrior'ım var benim. shandris feathermoon'dan özenti. eheh :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar