Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix Online (Alpha SSler ve trailer)


Foxx

Öne çıkan mesajlar

SWG neymis EvE online neymis , oyun budur ya. En sonunda gunumuz dunyasinda gecen bir MMORPG cikiyor sonunda. Ne o magicmis , uzay gemisiymis geyik bunlar :)

Alican eline MP5 iki tane , binicen arabaya, apartmanlarin catidan catiya atlican, Kung fu yapican. Olay budur :)

Saka bir yana adamlar Vice City den kat kat daha buyuk bir sehir yapmislar, her eve apartmana giriliyor, sehirde trafik olacakmis normal dolasan insanlar falan. Neyse alin birkac SS size.







Bu da oyunun traileri:

http://jcdelon.free.fr/matrixonlinetrailer.wmv[hline]
ICQ : 5675505

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm...
bu resimlerin sahte olma olasılığı var gibime geliyor.
level dergisinin cdsinde verilen trailerdaki oyun içinden çekilmiş görüntelerde yapılar ve karakterler daha iyi gözüküyordu.ayrıca 2. ve 3. resimde sol alt köşedeki seçenekler aynı olmasına rağmen yan yatmış oklarla faction seçeneği arasındaki mesafe farklı.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ears, fake olamaz cunku bunlari zaten bir dergiden buldum. Oyunun ilk asamalarinda bazi seyler degisik olabilir, sonradan degistiriliyor gerekli gorulurse. Ben EvE betaya ilk girdigimle su anki EvE in alakasi yok menuler/interface falan tamamen degisti mesela.

Bullettime i nasil yaptilar bende merak ediyorum ama diyorlarki disardan biri onu bullet time olarak gormeyecekmis sadece yapan gorecekmis, ama ping lag durumlari herkesin ayni degil ,nasil yaptilar cok merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun böyle olucaksa uzak durmak lazım. O grafikler ne öyle. İğrenç bence tek kelimeyle. İnsanın içini bulandırıyor.

MMORPG olayının bokunu çıkarma girişimlerinden biri sadece buda. Hiç güzel bir oyun olmaz gibi geliyor bana. WOW gelsin hele o süper olucak gerçekten.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WOW - MO...
WOOOOW!
gerek atmosferi, grafikleri, arkasindaki takimi (Blizzard yeter), herseyiyle matrix online a koyuyo.
Illa bokunu cikartacaklar, Metallica nin oyununa benziyo bu da, cok cool seyler olacak, matrix dfen akrakterler ile tanisacaksiniz (cok cool silahar, metallicanin harika muzigi heeey)[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bana çok kısır bir oyun olucak gibi geliyor. diğer online oyunlar gibi mesleklerde olayacak sanırım olsa olsa bi dövüşçi bide bilg. uzmanı felan olur e sabahtan akşama kadarda aynı şeyler sıkar insanı[hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya allah için blizzard northdan 4 kişi çıkmış. ok diablo 1.10 olabileceğinden daha kötü olacak ama napalım wow iyi olsun gerisini iplememekteyim :) hem zaten blizzard 4 kişinin ayrılmasıyla dağılacaksa tükürürüm blizzarda :-P (ıyk acıdım şimdi adamlara :-P)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jade o 4 kisi su ana kadar blizzard ı olusturan 4 kisiydi yahu
belkide tüm mükemmel fikirler onlardan cıkmıstı
ben cok üzüldüm sahsen ama umarım yeni sirkettede basarılı olurlarda w serisi sc ve diablo gibi klasiklere imza atarlar ha bide oyunların cıkıs tarihlerinden 2 yıl sonra cıkarma alıskanlıklarıdan da kurtulup bizi fıtık etmekten vazgeçerler isalla :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...