Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Gnome Warrior Ilk olarak cok eglenceli gnome olmak : ) Warriorlik ise gercekten zor oldugu kadar eglendirici bir olay, hele hele 5 elitein arasina heallesinler anasini satayim diyerekten charge yapip thunder clap vurmak -hele dizlerine geliyorsaniz bu elitelerin- feci zevkli bir olay : ) Boy farki sorunu yasadigim zaman da asagidaki resimdeki gibi hallediyorum : ) [spo1=Resim büyük de, bozmasin ekrani][/spo][signature][hline]Elandra, Night Elf PriestessEmilo, Gnome WarriorPenthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Karizma dersen olay Orc Warrior'da biter ama : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Penthesilea gülmekten öldüm resmi görünce ya bu kadar şirin savaşılır mı :) Kesme de yanında yat resmen gnome warriorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yuruyusu stealth yuruyusu at üstunde durusu cast effectleri silay vurus effectleri vs gibi olaylardan dolayı en karizmatik Male Undead, rogue mage, lock, priest. Warrior olaraksa female ud warrior elinde SR yada AR[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. AdorisPain Train & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akaius-Wow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 uNdeath tabiki sorulurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 su anda benımde lvl 38 druidım war ınanıyorum lvl 60 olunja cok bomba olucak ama bende zevk alamıyodum baslarda yenı mekanlar geldıkce oyun daha bı zevklesıyor bana gore hordlerın olduhu mekanlar oluyor dosutum q yaparken bı bakıyosun kapısmaya baslıyosun zevklı yanı ama tabı druid bıraz sıktıhı ıcın paladin actım lvl 25 yaptım bi druid bi pala kasıyorum birinden sıkılırsam birini ondan sıkılırsam diğerini oynuyorum boyle bsy senı kasmassa tavsıye ederım ben eglenıyorum sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Sin, 27 Ağustos 2005 15:53 tarihinde demiş ki: yuruyusu stealth yuruyusu at üstunde durusu cast effectleri silay vurus effectleri vs gibi olaylardan dolayı en karizmatik Male Undead, rogue mage, lock, priest. Warrior olaraksa female ud warrior elinde SR yada AR male undeadin yan yan salak bir yüzüşü var o yüzden female undead-troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ehe charge yapan gnome warriorlar futbol topuna benziyor o anda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Migferden iki tane pabuç çıkmış yuvarlaniyor... Nefret ettim Gnome warrior hem nickimi ("Xlarge") çalmış hemde mortalla 2300 küsür critledi agir küfrettim. Undeadla oynamak keyif veriyor emoteler haraketler vs Heybetli olarak Tauren warrior. Gnome olmak ayri bi zevk hem snein hem cevren icin. Ama kimse Shaman icin Female taurenden vazgeçiremez beni şaman must be inek![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar