AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Evet arkadaşlar gerçekten fıtık olmam söz konusu :) Şebnem Ferah -> Ay Işığı [ Nette forumlardan buldum çok iğrenç şarkının sonuna edit yapmışlar berbat ] Demet Akalın -> Aşkın Açamadığı Kapı Kanatlanıp uçamadığı Yer mi Var? Bu isimde şarkı var albümünde slow bi şarkı. 2'sinide bayadır arıyorum. Elinde olan,Gören,Duyan varsa internete up'layabilirmi veya gmail,msn yoluyla yollayabilirmi? Şimdiden teşekkürler [spo1=Gmail][email protected][/spo] [spo2=Msn][email protected][/spo][signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tamam ekle msn e yollayayım sebnem i[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
-Drizzt- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 redd - bahçelere dalardık bende bu şarkıyı bulamadım elinde olan varsa bende yazıyım mail ve msn [spo1=gmail][email protected][/spo] [spo2=msn][email protected][/spo] istek topici gibi oldu :)
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Gotu :) Abi benim msn kapalı sen ekleyiver ordan. Yarın bu saatlerde transferi yaparız. Şimdiden saol.. Ayrıca gerçekten istek threadi olabilir.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ekledimde msnin kapali olm :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 godsmack-awake arıorum bulamıorum :([signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Höeh... Ben de yazayım bari Blind Guardian - White Room'u gönderebilecek arkadaş varsa bi PM atsın bi zahmet...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sticky olsun bu herkes ne arıyosa yazsın :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bencede stcky olsun Herkes yazsın bulamadığı mp3leri burdan paylaşalım. İllegal bi yanı yok. said: go2hell, 27 Ağustos 2005 19:56 tarihinde demiş ki: ekledimde msnin kapali olm :) Msn açamadım ya kusura bakma :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o parçaları arayıpta napçaksınız boşverin bence onları[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: -Drizzt-, 27 Ağustos 2005 19:49 tarihinde demiş ki: redd - bahçelere dalardık bende bu şarkıyı bulamadım elinde olan varsa bende yazıyım mail ve msn [spo1=gmail][email protected][/spo] [spo2=msn][email protected][/spo] istek topici gibi oldu :) bende arıyorum bunu ya elinde olan varsa banada gönderebilir mi acep? [spo3=E-mail][email protected][/spo] [spo4=MSN Messenger][email protected][/spo][signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me
Öne çıkan mesajlar