turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ekonomik durumumun geçirdiği 7.4 şiddetinde deprem dolaysı ile gözüm gibi baktığım "Ölüm Kapısı Serisi" ni satıyorum... fiyatı 50 milyon. ayrıca bunları alan isterse karakule 7 kuleye sadece 8 ytlye sahip olacak... teslimat ya kargo yada 6-7 eylül de istanbulda elden yapılabilir. kargo ücreti alıcıya aittir... istekliler pm den bana ulaşırsa işler oldukça kolaylaşacaktır...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yazık lan satma okadar toplamışsın seriyi harcama acıdım şimdi param olsa ben alırdım:([signature][hline]-Is it done Yuri -No it is only began Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lan açım aç. yoksa niye satayım güzelim seriyi... oysa ne güzel günlerdi onun çıkışını beklediğimiz günler fln[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 lan paramolsa canım feda yok ama yok napiim boş ver olm satılmaz o seri satma aç gez aç[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oehh satılmaz o seri yapma öyle bişey. bide üstüne kuleyi satacakmışsın. king duysa üstüne flagg i salar :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gerçekten çok müşkül durumlardayım bütün pati halkı acıyın şu fakire... gerçekten çok ucuza veriyorum isterseniz sıfır fiyatını yazayım. durun bakayım netten[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ideefixe ye göre fiyatı kdv dahil 123 ylt 25 ykr dir arkadaşlar...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 satma evet acı kitaplara onun yerine bağış felan yapalım ya.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 harbi bağış yapalım satmasın[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lpeyonder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Aga bende baktım internetten... Harbi diyorum SATMA!!! Sen bank adı fln ver biz bağış yapalım... Herkes 10 verse fiyat çıkar zati... Yazık yani... Ama ısrar edersen merak ettim zati alabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 alabilirsin kardeş problem değil. gözden çıkardım artık...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Asteroth kardeşimize satıldı arkadaşlar herkese milyonlarca teşekkürler...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sonunda satmışsın hayırlı uğurlu olsun tabi alana[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 saol canım kardeşim[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lpeyonder Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Geçmiş olsun ne diyelim. Eğer böyle değerli parçaları satmaya çalışırsan ilk bana sööle pls... Değerini bilmeyen birine gitmesin. (Lütfen alınma Asteroth. Sözüm meclisten dışarı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar