Marlak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Merhaba Istanbul'da Anadolu yakasinda oynayan bir vampir grubum var. Ayrilan arkadaslar oldugu icin gruba yeni oyuncu ariyoruz. Su an yeni bir oyun acmis durumdayiz yani eski guclu karakterler yok. Oyun genel olarak neonate ancilla arasi karakterlerle geciyor. Cok asiri olmadigi surece her tur karaktere izin var (clan yada concept siniri pek yok) ama genel olarak sosyal etkilesim uzerine gecen arada da sikildikca geyik falan yaptigimiz tarz bir oyun. Yeni cikan vampire the requiem kurallarini kullaniyoruz. Genel olarak vampirden haberdar olan oyunculara kapimiz acik isteyen mesaj atip soru sorabilir. Requiem'i bilmiyorsaniz ogrenmesi kolay ve sistem olarakta sahsen iyi buluyorum. Saygilarimla,
Anatole Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben bi Vampire oyunucusuyum! ilk başta oynamaya her zmn hazır ve nazırımdır! bi de abim war tabii o da benim gbi! ama maalesef ben bi malkavian ve o bir soylu Ventrue veya bir katil Assamite oynar! her ne ise, biz oynarız her zmn oynarım ama ne oynarız requiem mi yoksa Masquarede mi? Siz seçin biz ona göre takılalım! -Gaia kurtadamları, Cain bizleri, Tanrı avcıları, Törenler büyücüleri ve Stygia Lordları Wraith leri-
Marlak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tamam abi sana ulasmam icin bir email yada msn birakirsan irtibata gecerim. Istersen mesaj atmaca var sanirim bu forumda onla yolla herkes gorsun istemiyorsan.
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 antole sen hangi şehirdesin izmir oyununada msj atmışın onun için sordum oyun için dokuz saat yol gitmessin herhalde :D[signature][hline]don't panic!
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Gerekli oyuncuları bulamadıysanız zevkle gelir oynarım.
Marlak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tamam abi iste sana ulasmam icin gereken msn yada emaili bana mesaj olarak falan at yada buraya ekle. grup kuruluyor yavas yavas isteyen gelsin.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 marlak ilgileniyorumda bide grubun ozelliklerini yas aralıgını nerde oynadıgınız ve ne zaman oynadıgınızı yazarsanız ona gore daha derinden ilgilencem[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION
Marlak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yas 22 civari, bostanci cevresinde oynaniyor. genelde haftada 1 kere ama tatilde daha cok oynuyoruz. oyuna her seferinde gelmek falan zorunlu degil. onun disinda zaten clan yada concept zorunlulugu yok.
Öne çıkan mesajlar