Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yavuz selim ii demişşş[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 napolyon harbi koymuş çocugu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hiç biri müslüm gürsesinki gibi olamaz :) hakn taşıyan o günlerde arabesk muzign yeni peygamberi benim falan die bi konusma yapmıstı sora gittiler müslüm gürsesle röportaj yaptılar -müslüm bey hakan taşıyanın bu yorumları hakkında ne düşünüosunuz *ben öyle bi peygamber gonderdigimi hatırlamıorum demişti hakkatne superdi[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 eeeh ama / nefr [Bu mesaj Nefr tarafından 27 Ağustos 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 uzatmanın alemi yok birde alıntılar coşucak ..[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ferrero ve Masticore, antenlik yapmayın arkadaşım.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hepsi süper :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hepsi süper cidden sultan seliminki baya güzel bide napolyonunkide iyimis[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 churchill napolyonunkiler çok iyiymiş[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 09 Ağustos 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 laf sokmak sanatsa ben bir sanatçıyım[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 8. Bir toplantıda, bir genç Mehmet Akif' i küçük düşürmek ister: - "Afedersiniz, siz veteriner misiniz?" Mehmet Akif hiç istifini bozmadan şöyle yanıtlamış: - "Evet, bir yeriniz mi ağrıyordu?" Off burda ne koymuş boruyu belli değil mehmet akif :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Müslüm baba olayı bitirmiş daha tartışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 müslüm b@b is the roXXor :-)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Müslüm baba iyi koymuş Bide Napolyona komutanlardan biri: "Hep para için savaşıyorsunuz" demiş Napolyon:"Sen ne için savaşıyorsun?" Komutan:"Tabiki onmurum için" Napolyon:"Herkes sahip olamadığı şey için savaşır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Floyd, 10 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Yanlış hatırlıyor olabilirim. F.S.Mehmet olabilir Savaş'a yakın bir durumda bi biri gelir " Efendim düşman ordusu bize yaklaşıyor " Fatih Sultan Mehmet " Bizde onlara yaklaşıyoruz " bunebe böle utanmasa chicken yapıcakmış adam [Bu mesaj Cuce tarafından 10 Ağustos 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 müslüm saçmalamış ama çok pis laf koymuş ahauehuahe[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İsmail Cem'i Ab komitesinde sıkıştırmaya çalışan bir avuç salak ; Türkiyede insan hakları yok insan hakları seviyesi ab ile uyuşmuyor ismail cem : Bu gün bize insan haklarından bahseden avrupa osmanlı zamanında türkiyede insanların dininde dilinde özgür yaşadığı dönemde endülüsyon mahkemeleri kurup insanları cadılık suçu ile yakana avrupamıdır ? Bu kesinlikle 1000 yılın lafıdır bunu canlı yaşadım irc de kadın erkek muhabbetinde beyin fukarası bi kızımız der ki - Kadınlar en azından süt üretebiliyor ya siz ? - Kızım ben inekmiyim fikir üretirim ben * bu olay olduğunda sandalyeden düşmüştüm *[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 müslüm'ün daha önce yazılmıştı eheh ama süper.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hatırlamıyorum kim, biri lafın sahibini yazarsa çok sevinirim. Haberlere falan çıkmıştı hatta, AB ile alakalıydı yanılmıyorsam. -Hepimiz Adem'in çocuklarıyız! -Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Öyle değil o fransız ab bilmemnesinden sorumlu bakan türk-yunan politik çatışmasının ardından dio ki "Yapmayın Etmeyin Hepimiz Bizans çocuğuyuz " akp li bi dop kafa çıkıyo ordan."walla biz osmanlı çocuğunuz ama avrupa ne çocuğu oldunu kendisi bilir " der[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Jacq Chirac : Hepimiz bizans çocuğuyuz! Tüzmen : Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Böyle.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 5 ve 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sokullu Mehmed Paşa gönderilen Venedik elçisine İnebahtı Deniz Savaşıyla ilgili olarak "Biz Kıbrıs'ı almakla sizin kolunuzu kestik, siz İnebahtı'nda bizi yenmekle, sakalımızı traş ettiniz. Kesilen kolun yerine yenisi gelmez, fakat kesilen sakalın yerine daha gür çıkar." not:bi kaç eksik yazı olmuş doğrusu bu şekilde.[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Masticore, 09 Ağustos 2005 17:09 tarihinde demiş ki: İlla filozoflardan olacak degil ya alin bi tanede Kucuk Emrahin es deli ruzgar filminden emrah annesine silahı doğrultur: annesi:oğlum!yapma..katil diyecekler sana.. emrah:or. çocoğu diyorlar ama!!! filmin ismini bilmiyorum. esasen de seyertmedim ama çok süper... emrah eve gelir annesinin odasından amcası kemerini düzelterek çıkar.... emrah: ama, ama sen benim amcamdın?!?!?! amca: ARTIK BABAN OLDUM. Tihehehahaha[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o öle degil, -hani amcamdın, hani amca baba yarısıydı? -şimdi tam baban oldum nihahah şeklinde[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar