Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

darknes_

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
görüşürüz kendine iyi bak :D[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 54xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
bütün serverların cz lerinde mi boylesin yoksa sadee bir serverda mı?? bizde ona gore önlemimizi alalım..[signature][hline]Name : cnwr
LvL : 5x (Mage)
Server : Cypher
Clan : R£B£LLiON

Baba yadigarı değil alın teri...
Mesaj tarihi:
Aha en sinir olduğum şey. Yaş kaçtı kardeş ? 15 falan mı?

Ne o abi güçlüyseniz sade takılın. Biyerleriniz daha fazla kalksın mı istiyonuz ? Egonuzu mu tatmin etçeksiniz. Bana pm atın ben sizi öven başlıklar açarım merak etmeyin....[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Olum serverini söyle de dolanmiyim oralarda neme lazım.. Baika bişi diyon mu? Hani oyunu falan bırakalım..[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
Mesaj tarihi:
said:

ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..

Sende en az onun kadar tehlikeli görünüon. bundan sonra bulundugun partinin yanından geçmiyem en iisi. mob diye bizde arada kynamayalım sonra :D:D:D[signature][hline]Name : Aeran
Clan : T®
Lvl : 6x
Class : Kasar Hood
Nation: El Morad
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Gel kes beni :D aresde o kadar hızlı town çekerimki çekemezsem gate :D yani beni yakalayan sin bile yok olm hey gidi heyy[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Mesaj tarihi:
Bundan sonra artık czye gelmem ben ya hatta oyuna bile girmem :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Server : Beramus
Karakter : Immortal_Courage
Clan : Freedom®
LVL : 6x
NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :)
Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz.
Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Mesaj tarihi:
Ya en iisi Bİz oyunu bırakalım ha Olmaz böyle baksana Ölüp ölüp duruoz Helaer dayanımıo bana :D ama eğer bir gün karşıma gelirsen offf 1 aya kadar pff :D[signature][hline]_PoWeR_TURK_
CypHer
6x
ArCh MaGe
  • Yeni Oluştur...