Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu sahiplenme olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw dun kızın biriyle bulustuk tamamen arkadascaydi,2mizdede birbirimize kur yapma olayı yoktu baya bi oturduk.yedik istik,bugun bi sitede ona yazilanlari okuyunca kıskandigimi fark ettim,bu nedir yaa dedim icimden,bole bi dusuncem olmasa bile kızı sahiplenmisim ve kıskanıyorum????sizede oluyomu???
Mesaj tarihi:
Valla bayağı kötüymüş ilgilenmediğin bi kızı kıskanma durumu... İki ucu boklu değnek...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
said:
fiona, 27 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
bişeyler hissediyosun :)

bunu anladı sanırım.. :)

oluo bazen ama çok hoşlanıosam :) kıskanç biriyim zaten..sende ölesin...:D:) üzgünüm eros seni vurmuş[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Mesaj tarihi:
kıskançlık hadi bir şey değilde sahiplenmek bir şeylerin tomurcuklandığını gösteriyor :)[signature][hline]Nan Curunir
A LittLe Less conversation
A LittLe more action pLeasee
Mesaj tarihi:
yani ne bileyim, kızın biriyle "arkadaşça" buluşunca etkilenmiş olabilirsin ziyadesiyle.

bi de erkeklik içgüdüsü tabi. öyledir yani heralde.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
ben bu durumu hoşlanmakla filan açıklamazdım.
kızla biraz olsun anlaşabiliyorsanız bilinç altında kız bir köşede duruyor, acil durumlar için belki, sonra sen ona yazılmış güzel şeyleri görünce, ya da onu seven birilerini görünce, onun hep o köşede kalmayacağını anlıyorsun, tamamen kaybetme duygusuyla ilgili bence...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
  • Yeni Oluştur...