Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu sahiplenme olayı

angband

Öne çıkan mesajlar

yaw dun kızın biriyle bulustuk tamamen arkadascaydi,2mizdede birbirimize kur yapma olayı yoktu baya bi oturduk.yedik istik,bugun bi sitede ona yazilanlari okuyunca kıskandigimi fark ettim,bu nedir yaa dedim icimden,bole bi dusuncem olmasa bile kızı sahiplenmisim ve kıskanıyorum????sizede oluyomu???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 27 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
bişeyler hissediyosun :)

bunu anladı sanırım.. :)

oluo bazen ama çok hoşlanıosam :) kıskanç biriyim zaten..sende ölesin...:D:) üzgünüm eros seni vurmuş[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu durumu hoşlanmakla filan açıklamazdım.
kızla biraz olsun anlaşabiliyorsanız bilinç altında kız bir köşede duruyor, acil durumlar için belki, sonra sen ona yazılmış güzel şeyleri görünce, ya da onu seven birilerini görünce, onun hep o köşede kalmayacağını anlıyorsun, tamamen kaybetme duygusuyla ilgili bence...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...