angband Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yaw dun kızın biriyle bulustuk tamamen arkadascaydi,2mizdede birbirimize kur yapma olayı yoktu baya bi oturduk.yedik istik,bugun bi sitede ona yazilanlari okuyunca kıskandigimi fark ettim,bu nedir yaa dedim icimden,bole bi dusuncem olmasa bile kızı sahiplenmisim ve kıskanıyorum????sizede oluyomu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 olmuyo valla ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bişeyler hissediyosun :)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 etkilenmişsin. arada olur öyle.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Valla bayağı kötüymüş ilgilenmediğin bi kızı kıskanma durumu... İki ucu boklu değnek...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: fiona, 27 Ağustos 2005 21:13 tarihinde demiş ki: bişeyler hissediyosun :) bunu anladı sanırım.. :) oluo bazen ama çok hoşlanıosam :) kıskanç biriyim zaten..sende ölesin...:D:) üzgünüm eros seni vurmuş[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hmm.. hoşuna gitmiştir baya. =) ondandır.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kıskançlık hadi bir şey değilde sahiplenmek bir şeylerin tomurcuklandığını gösteriyor :)[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aşıksın arkadaş , aşıksıın. dırı dırı dırı dım. aşıksıın. dıdıdıdıdım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 arkadaslar ben asik olsam zaten kıskanma olayına sasirmam asil olayın zaten kıza karsi bisi hissetmeden bole davranmam...kafayı yicem galbaa...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aşıksıın dırıığrıdırığrıdığ[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kızın biriyle niye buluştunuz ki? *!bambaşka bir noktaya parmak basar çot diye*[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 cevap vermemi beklemiyosun heralde??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yani ne bileyim, kızın biriyle "arkadaşça" buluşunca etkilenmiş olabilirsin ziyadesiyle. bi de erkeklik içgüdüsü tabi. öyledir yani heralde.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben bu durumu hoşlanmakla filan açıklamazdım. kızla biraz olsun anlaşabiliyorsanız bilinç altında kız bir köşede duruyor, acil durumlar için belki, sonra sen ona yazılmış güzel şeyleri görünce, ya da onu seven birilerini görünce, onun hep o köşede kalmayacağını anlıyorsun, tamamen kaybetme duygusuyla ilgili bence...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar