GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bi şarkı vardı ya neydi... neydi... heh! şöyle bi$idi galiba; *!O şimdi asker canı neler ister uykuda mevlam beni ona göster* Dumtıs dumtıs dumtıs.... hehe hadi hayırlı tezkereler[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hayırlı teskereler.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şafak kaç oldu .) hayırlı teskereler. bi de eğer bakabilirsen ve cevaplarsan sevinirim; sen ne dedin de seni fotoğrafhaneye aldılar? okuduğun bölümle mi alakalı yoksa askerlikten önce o işte falan mı çalışıodun,vs?[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hayırlı teskereler. duke'un sorusunu ben soracaktım, evvel davranmış. umarım okuduğu bölümle alakalıdır :)[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tam bende mesleğinle alakasını ve nasıl oraya dustuğunu sorucaktım yani fotoğrafçılığa. hayırlı teskereler...[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Allah yardımcın ossun hangi bölük olursa olsun askerlik zor iş hayırlı teskereler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hayırlı teskereler. ben de nası o bölüme alındığını sorucaktım. tahmin ediyorum ki ayakta taban düşüklüğü veya göz bozukluğu gibi bi kusurdan dolayı böyle bi bölüme alınmışsınıdır, doğru mu?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mutlu gunler dılerim[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi ya adam bi de deli olacağım diyor :) hayırlı teskereler netercan..gerçi zorlanmıyorsun pek ama gene de kolay gelsin..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 acemilik bitişi buraya dağıtım için torpil .. burda fotoya geçmek için hayalgücü ve yalan söleme yeteneği yeterli oldu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 zor olmuyor mu bilgisayardan uzakta? hadi herkes neyse de, yazılımcı adama kor be..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayırlı tezkereler.[signature][hline]ok dale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 gesmis olsun en kisa surede geri don ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Nerull] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayırlı tezkereler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 safak kaç? :P hayırlı teskereler [signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayırlı teskereler :D[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 foto isterim! hayırlı tezkereler[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: neter, 11 Haziran 2005 12:47 tarihinde demiş ki: nisan 12 de teslim oldum gençler ... şu an çarşıdayım .. merak edenlerim falan vardır belki yaziim dedim .. keşan - 4ncü mekanize piyade tugayındayım .. fotorafhanede çalışıom burda takılıp gün sayıyom ... şafak 98 .. hepinizi öptüm .. not: ayrıca canım neler istio neler ;) ne şanslısın...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayırlı teskereler...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu 4. mekanıza tugayı sürgün degilmiydi? yarısta bayragı falan dusurmus?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayırlı tezkereler:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Apache, 28 Haziran 2005 00:59 tarihinde demiş ki: bu 4. mekanıza tugayı sürgün degilmiydi? yarısta bayragı falan dusurmus? heüeh bu adamlar her sene geleneksel olarak bayrak düşürüp sürgün edilmezler herhalde :) ayrıca foto.hanede çalışmak, bi askerin başına gelebilecek en güzel şeydir. 3 saat çalış geri kalanda film izle...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi görünce DİREK ağzıma takıldı.. O ŞİMDİ ASKER CANI NELER İSTER UYKUDA MEVLAN BENİ ONA GÖSTER Hayırlı tezkereler hoca!![signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 sürgün evet, hatta eskiden tümenmiş diim :) burdan tekrar tüm össye girmiş ve girecek olan, iki senelik okul okumuş olan, lise mezunu olan kısaca askerlik yapmamış erkek patilere sesleniyorum: aman ha açık kapalı bir üniversite bitirin, burda aklınıza gelebilecek her türlü aktiviteye sokuyorlar adamları ve bunu 460 gün yaptırıp kafayı çizince neden çizdin diip bir de hapse atıyorlar ... aman ha aman .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar