arina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kaşınıyolar mı denir,ne denir bilmem ama öğlen öğlen sinirlerimi bozmaya yettiler şuna bi baksanıza. bu günden sonra rumlarla ve yunanlılarla olan ve olacak olan tüm ilişkilerimi kesiyorum.:rock:[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) [Bu mesaj arina tarafından 27 Ağustos 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 link çalışmıyor dostum...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bide linki vermeyi becerebilseydim,ne güzel okuycaktınız ama http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0%2C%2Csid~1@w~1@nvid~622954%2C00.asp böyle yapıyım bari[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 msjını editle yanlı$ yazmı$sın linki[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Buradan[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yaptım yaptım=) neyse devam edelim biz[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Her insan ayni degildir, her milletten serefsiz cikar. Hizbullah diye bir örgüt var diye biz de mi suclu oluyoruz?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu yaza kadar yunanlılara (hem özel sebeplerden dolayı,hem yaptıklarından dolayı) inanılmaz bi kin ve nefret besliyodum.. ama yunanistana gittikten sonra bütün fikirlerim degi$ti. nasıl türkiyedeki pkk yanda$larını bütün türk milletine mal edemezsek bu olayları da bütün yunan halkına baglayamayız..cünkü ordayken konu$tugum ya$lısı,genci hepsi türkleri seviyo,bu olayların sadece politkacıların bok yemesi oldugunu dü$ünüyo..ve bizden korktukları için türkiyeye gelemediklerini söylüyolar..[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 adam bütün ırka attı suçu hayret bişey ya. istemez konuşma zaten tövbe ya sabah sabah sinirleri alt üst olan kim şimdi acaba[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1.adam değilim 2.rumların ve yunanlıların ne olduğunu bilmiyomuşuz gibi yorum yapmanıza gerek yok.eğer rumlar ülkelerine 1500 tane pkk'lı kabul edip bunları bi güzel besliyosa,içlerinde yaşamasına izin veriyosa burdaki artniyeti kimse inkar edemez suriye pkk beslerken suçluda rumlarmı suçsuz. (suriye'yi savunmuyorum)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 seni o zaman bi dogu beyazıt taraflarına alalım biz.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: arina, 27 Ağustos 2005 16:16 tarihinde demiş ki: 1.adam değilim hmmm[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 barbar türkler diyorum ben de. göçtükleri her mekanın içine eden ırk hayret bişey ya nası bi görüştür ya?? aklım almıyo naıs böyle düşünebiliyosunuz? bi amerikan türk öldürse, bütün amerikanlar türk düşmanı mı[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: arina, 27 Ağustos 2005 16:16 tarihinde demiş ki: 1.adam değilim 2.rumların ve yunanlıların ne olduğunu bilmiyomuşuz gibi yorum yapmanıza gerek yok.eğer rumlar ülkelerine 1500 tane pkk'lı kabul edip bunları bi güzel besliyosa,içlerinde yaşamasına izin veriyosa burdaki artniyeti kimse inkar edemez suriye pkk beslerken suçluda rumlarmı suçsuz. (suriye'yi savunmuyorum) 1.hmmmm 2. bunu yapan yunanistan degil kıbrıs rum kesimi yunaninstanla aramız ii biraz artık ve benim yunan 2 tane arkım var gercekten ii insanlar dı[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Öncelikle Tarih derim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Penthesilea, 27 Ağustos 2005 16:09 tarihinde demiş ki: Her insan ayni degildir, her milletten serefsiz cikar. Hizbullah diye bir örgüt var diye biz de mi suclu oluyoruz? sus! panatiyakoslu! bizansli! ehue[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kahrolsun Faşizm ...Barış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 rumların oylamaynan seçtiği yönetim bu işi yapıyor. dolaylı yoldan sorumlusu da rum halkıdır. yalnız ne diye sinirlendiniz onu anlamadım 1500 tane asalak artık rum kesimini sömürüyor. bırakın kalsınlar orda.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hepsi İnsan.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 adam değilim derken,bayanım anlamında demiştim=) hemen yanlış anlıyosunuz sizde[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bizde tayyipi seçtik hepimiz 5 vakit namaz kılan adamlarmıyız ? Alakası yok bence...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Rahan, 27 Ağustos 2005 17:41 tarihinde demiş ki: rumların oylamaynan seçtiği yönetim bu işi yapıyor. dolaylı yoldan sorumlusu da rum halkıdır. yalnız ne diye sinirlendiniz onu anlamadım 1500 tane asalak artık rum kesimini sömürüyor. bırakın kalsınlar orda. [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 dregoth doğru demiş[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Dregoth, 27 Ağustos 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Bizde tayyipi seçtik hepimiz 5 vakit namaz kılan adamlarmıyız ? Alakası yok bence... alakası şöyle var, biz demokratik yönetime destek verdik demokratik yönetimn olmazsa olmazı seçimler sonunda da akp birinci parti olarak çıktı.. sanırım bunun sorumluluğunu da alıyor olmalıyız. gerçi araya belirli bir kararlığı izlemesi gereken dış politikalar falan da giriyor işler karışıyor biraz..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 e abi adamlar yaparmı yapar..bir şey diyemezsin..akıllı olucaksın...otoriteni kurucaksın yaptırmıcaksın..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar