Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya ben kendimi bildim bileli tırnak yiyorum acaba nası kurtulcam ben ya bilen varmı[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Çok zararlı bir alışkanlık. Mideni bitiriyo diyebilirim. Çünkü tırnak sindirilmesi zor bir madde. Kendini şartlandır , Zararlarını hatırla . Aklına her geldiğinde başka şeylerle uğraş, Sakız çiğne. Benim tavsiyelerim bunlar.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 saol deniyecem başta çok düşündüm fake accountlamı açsam diye ama dedim salla inanın bana çok zor durumda kalıyorum çocukken takmıyordum ama büyüyünce bir ortamda acayip zorlanıyorum[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende yiyorum ama ben son 1 senedir alıştım nasıl yaptıgımı hemen söliyim. Eczaneye gidiyosun "Abicim bana Acı Oje" ver diyosun. Sonra bi güzel tırnaklarına sürüyosun sonra bir kere yediğinde çok dehşet kötü bir tat alıyosun bidaha yemessin P.S: Oje Renksiz İstemeyi Unutma :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya plutoncum denemedimni sanıyorsun ben o acı tadla kafa buluyodum küçkken :)[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hahaha acı oje ile kafa bulmak hemde çocukken,sen piskopatsın herhal.Abi ben hiç takmam karşımda biri yerse umrumda deildir yani ne sinir olurum nede başka bişey gel karşımda ye tırnagını ama sağlık açısından zararlı bişi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 acı oje turuncu oluyo rengi belli olmaz. ben deoprtaokulda yiyodum.. ne zaman manikür, düzgün el işi çıktı o zaman bıraktım. trnaklarını sürekli kısa tut. yicek bişey bulamayacağın için sorun olmaz.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tırnak eti yiyenlere karşı önerileriniz neler? acı oje demeyin, büyük ihtimalle ojenin tadını begenecegim için daha kötü durumlara düşebiliriz=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 abi bende tırnagı bıraktım etlere geçtim ya[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Gothic, 26 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki: abi bende tırnagı bıraktım etlere geçtim ya abi yakında fılan artık parmaklara baslarsın sen:D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 manikür.... ya da tırnak makası.. ısrarla.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben de tırnak yemeye ve etini yemeye devam ediyorum. bırakmak istiyorum diyorum ama gerçekten istiyor muyum bilmiyorum...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bende yiyorumda saga sola tükürüyorum sonra :P[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 en son kuaföre gittiğimde annem pedikür yaptıran bi kadınla bu konu üstünde konuşuyodu. kadın tırnak yemenin ona tek faydasının sadece bağışıklık kazandırdığını ve yıllardır hasta olmadığını söylediğide kopmuştum ve az kalsın kuaför makasla gözümü oyuyodu.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya bende 15 senedir yiyiroum kurtulmak istiyorum yaaaaaaaaaaaa[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 26 Ağustos 2005 12:03 tarihinde demiş ki: tırnak eti yiyenlere karşı önerileriniz neler? acı oje demeyin, büyük ihtimalle ojenin tadını begenecegim için daha kötü durumlara düşebiliriz=) +1 ama bi arkadaş kullanıyodu o acı oje dedikleri parlak bişey travesti gibi duruyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 koluna bir lastik geçir her tırnağını yediğinde lastiği çek bırak.Sonunda şişmiş bir kolla atlatırsın tırnak yemeyi.Eh garanti değil dene gör.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bende bir zamanlar can sıkıntısı yüzünden yiyordum ama bir süre kendimi zorladım ve bıraktım[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bende bı 2 sene once kepeklerımle oynardım sonra ugrasıcak mesgaleler bulunca unuttum gıttı...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tınrak yemegi bırak disardan zayif görünürsün bende yiyorum aliskanlik ama bıraktım . sakız cigne yada cıtlaticak bisiler al mnesela cekirdek[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 afiyet olsun ne diyelimm...[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende yerim ver bırakacak gibi değilim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 psikolog yardımıyla bırakırsın.Cünkü sadece basit bir alıskanlık değil diye biliyorum.Tırnağınızı yemeye başladıgınızdaki düsünceleriniz bile önemli yani tedirginlik veya endişe bu yola sürekleyebiliyor.[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sigaraya basla direk unutuyorsun..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che_rnobil Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla ben de yerimm tırnaklarımı ve çok hoşuma gidiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar