go2hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşlar nightwish sitesini dolaşırken gordumde ülkeler bir fan sitesi yapmis ve yayınlatabiliyorlar. Türkiye neden olmasın diye dusundum. Şahsi olarak site yapmayi bilmiyorum ama bu konuda yardımcı olabilicek kişiler varmidir? Yada bole bir fan club varmidir? Nightwish sevenlere duyrulur.[signature][hline]go2hell
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 benim bildiğim yok..ama yapmak istersen içerik olarak yardımcı olabilirim..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: go2hell, 10 Şubat 2005 09:06 tarihinde demiş ki: Şahsi olarak site yapmayi bilmiyorum [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yapacak bir arkadas olsa keşkede bole bişi kurabilsek[signature][hline]go2hell
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 aa doğum günümde açmışsın topici keşke kurulmuş olsaydı da doğum günü hediyem olurdu heralde aldıgım en güzel hediye olurdu:) no love left in me no eyes to see the heaven beside me my time is yet to come so i'll be forever yours[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT.
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fanız sonuna kadar bi club umuz eksik...ama o eksik olsun zaten....fanlar çoğalırsa popüler oplur bende sevmem popüler şeyleri[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Mix, 14 Temmuz 2005 05:00 tarihinde demiş ki: aa doğum günümde açmışsın topici keşke kurulmuş olsaydı da doğum günü hediyem olurdu heralde aldıgım en güzel hediye olurdu:) no love left in me no eyes to see the heaven beside me my time is yet to come so i'll be forever yours eheh bıraz gec oldu amma heppi piörtlek[signature][hline]--Borgır--
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Siz dogru yolu bulun, ortak Epica sitesi yapalim :D *Cami duvarina iseyip kacar*[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ben de ne zamandır Amon amarth fan sitesi yapmayı planlıyodum. Aynı topluluk altında bir çok grubun siesi yapılabilir aslında birleşsek.
mck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İn$allah olur ...[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Rebelution, 27 Ağustos 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Ben de ne zamandır Amon amarth fan sitesi yapmayı planlıyodum. Aynı topluluk altında bir çok grubun siesi yapılabilir aslında birleşsek. banaa fancclup açacağınız için sağ olun...vall çok mahçup oldum....hatta maarçup oldum...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 açacak mıyız şimdi bir nightwish fan club?[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 n.wish icin canımı verirm[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Flash biliyorum ve Nightwish hayranıyım,yardımcı olaiblirim site açarsanız :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
Öne çıkan mesajlar