Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arattım yok kaçta olcak ?[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 saat 14.00 de olacak hangi kanal fi fikrim yok :)[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 14:00 Stardadır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben yine beceriksizliğimden bulamadım Galatasarayın rakiplerini.Biri link bulabilir mi?[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dur hele bi :D çekilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Burda olası rakipler var :) Galatasaray ile Beşiktaş kendi torbalarında seri başı edit: ayrıca şunuda ekliyim şimdi buldum İşte... Aslan ile Kartal'ın olası rakipleri UEFA Kupası 1. Turu kuraları saat 13.00'te çekilecek ve Galatasaray ile Beşiktaş'ın rakipleri belli olacak. İki takımımız da serbaşı olarak torbaya girecek. 2000 UEFA Kupası şampiyonu Galatasaray, 8. Grupta 1 numaralı seribaşı... Rakipleri ise Rus Zenit St. Petersburg; Macar Debreceni, Poloyalı Groclin Grodzisk; Norveçli Tromso ve Bulgar Lokomotiv Plovdiv... Beşiktaş ise 6. grupta 2 no'lu seribaşı... Kartal, Yunan Aris, Bulgar Litex Lovech; Çek Banik Ostrava; İsralli Maccabi Petach-Tikva ve İsveçli Malmö'den biriyle eşleşecek... [signature][hline]Dance with me,lampy!! [Bu mesaj chagy tarafından 26 Ağustos 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 beşiktaşa 2. malmö faciası olmasın da...[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gs ve bjk burdan kim çıkarsa rahat kazanır bence[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bjk-malmö tromso-gs gruplara doğru ilerleyelim[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hadi hayirlisi, Tromso'yu rahat yeneriz diye dusunuyorum.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Solonor %50'si tuttu şimdi facia kısmı kaldı[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 litmanen malmö deymiş[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Malmö beşiktaşa çıkacak en zor takımdı. Bir de nasıl şimdi Fener'e Sigma Olomuk çıksa tırsarsam, beşiktaşlılarda malmö'den çekinmeli bence :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Valla hayırlısı olsun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Eheh bize rövanş şansı doğdu =P bunları bi güzel elersek hem kompleksden kurtuluruz ne güzel işte =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gs rakibini hiç duymamıştım ama malmo yu tanıyom 2side rahat gecerler[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 malmöyu duyunca nedense aklıma bjkli recep geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Toraman'dan bekliyoruz aynı performansı :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ulan çeke çeke malmöyü çektik ya hadi hayırlısı...[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 llan bu tromso bana son maçta iddayı kazandıran takım keh keh keh ama biz rahat yeneris[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 inşallah . :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 edit: özür dilerim,yanlış tread :) [signature][hline]Dance with me,lampy!! [Bu mesaj chagy tarafından 26 Ağustos 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bence hepsi elenir bu takımların[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bize geçmiş olsun.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Tromsö daha 1. turdan öteye geçmemiş. GS'den ikinci bir vaduz fırtınası bekliyorum. Malmö eski gücünde değil, dedem yaşındaki Litmanen'den korkmam. Beşiktaş bu adamları ilk maçta İstanbul'da eler. 2. maça kalırsa zorlanır. Beşiktaş'ın tarihinde bir sürü Malmö tipi facia var. Bu eşleşme, Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlılar'ın bu tip korku ve komplekslerini yenmesi için iyi olabilir (elenirse daha beter olur, o ayrı).[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar