Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA çekilişleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burda olası rakipler var :)

Galatasaray ile Beşiktaş kendi torbalarında seri başı

edit: ayrıca şunuda ekliyim şimdi buldum

İşte... Aslan ile Kartal'ın olası rakipleri

UEFA Kupası 1. Turu kuraları saat 13.00'te çekilecek ve Galatasaray ile Beşiktaş'ın rakipleri belli olacak. İki takımımız da serbaşı olarak torbaya girecek.

2000 UEFA Kupası şampiyonu Galatasaray, 8. Grupta 1 numaralı seribaşı... Rakipleri ise Rus Zenit St. Petersburg; Macar Debreceni, Poloyalı Groclin Grodzisk; Norveçli Tromso ve Bulgar Lokomotiv Plovdiv...

Beşiktaş ise 6. grupta 2 no'lu seribaşı... Kartal, Yunan Aris, Bulgar Litex Lovech; Çek Banik Ostrava; İsralli Maccabi Petach-Tikva ve İsveçli Malmö'den biriyle eşleşecek...

[signature][hline]Dance with me,lampy!!

[Bu mesaj chagy tarafından 26 Ağustos 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Malmö beşiktaşa çıkacak en zor takımdı. Bir de nasıl şimdi Fener'e Sigma Olomuk çıksa tırsarsam, beşiktaşlılarda malmö'den çekinmeli bence :)[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
Eheh bize rövanş şansı doğdu =P bunları bi güzel elersek hem kompleksden kurtuluruz ne güzel işte =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
llan bu tromso bana son maçta iddayı kazandıran takım keh keh keh ama biz rahat yeneris[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Mesaj tarihi:
edit: özür dilerim,yanlış tread :)

[signature][hline]Dance with me,lampy!!

[Bu mesaj chagy tarafından 26 Ağustos 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence hepsi elenir bu takımların[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
Tromsö daha 1. turdan öteye geçmemiş. GS'den ikinci bir vaduz fırtınası bekliyorum.
Malmö eski gücünde değil, dedem yaşındaki Litmanen'den korkmam. Beşiktaş bu adamları ilk maçta İstanbul'da eler. 2. maça kalırsa zorlanır. Beşiktaş'ın tarihinde bir sürü Malmö tipi facia var. Bu eşleşme, Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlılar'ın bu tip korku ve komplekslerini yenmesi için iyi olabilir (elenirse daha beter olur, o ayrı).[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
  • Yeni Oluştur...