Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA çekilişleri

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Burda olası rakipler var :)

Galatasaray ile Beşiktaş kendi torbalarında seri başı

edit: ayrıca şunuda ekliyim şimdi buldum

İşte... Aslan ile Kartal'ın olası rakipleri

UEFA Kupası 1. Turu kuraları saat 13.00'te çekilecek ve Galatasaray ile Beşiktaş'ın rakipleri belli olacak. İki takımımız da serbaşı olarak torbaya girecek.

2000 UEFA Kupası şampiyonu Galatasaray, 8. Grupta 1 numaralı seribaşı... Rakipleri ise Rus Zenit St. Petersburg; Macar Debreceni, Poloyalı Groclin Grodzisk; Norveçli Tromso ve Bulgar Lokomotiv Plovdiv...

Beşiktaş ise 6. grupta 2 no'lu seribaşı... Kartal, Yunan Aris, Bulgar Litex Lovech; Çek Banik Ostrava; İsralli Maccabi Petach-Tikva ve İsveçli Malmö'den biriyle eşleşecek...

[signature][hline]Dance with me,lampy!!

[Bu mesaj chagy tarafından 26 Ağustos 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tromsö daha 1. turdan öteye geçmemiş. GS'den ikinci bir vaduz fırtınası bekliyorum.
Malmö eski gücünde değil, dedem yaşındaki Litmanen'den korkmam. Beşiktaş bu adamları ilk maçta İstanbul'da eler. 2. maça kalırsa zorlanır. Beşiktaş'ın tarihinde bir sürü Malmö tipi facia var. Bu eşleşme, Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlılar'ın bu tip korku ve komplekslerini yenmesi için iyi olabilir (elenirse daha beter olur, o ayrı).[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...