trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Online Türkçe Frp tüm hızıyla ilerliyor. İşte Yeni SS: http://www.geocities.com/tabseditor/ky.JPG[hline]Trash_
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 d&d mi bu? bu durumda hala yanlış hesaplıyo bonusları...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Renk seçimi iyi olmamış[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 renkler ve dizayn değişebilir. oyun daha yapım aşamasında. bu sadece bir ss...[hline]Trash_
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bu arada ss de reklam fln da war imesh sponsor olmuş :) :p[hline]No job No school No money NO PROBLEM
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 forumlardaki diğer bir oyun daha güzel göründü bana...yokssa aynısı mı?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 heh yakında bi de bi tane yapacaz ama işte abim diyo işim var fln tembel adam :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Sanırım bonusları hesaplamada bi sorun var çünkü 17:::> +3 bonus alıyor. Bide boy:uzun kilo:zayıf yazacağına Boy:196cm Kilo:75Kg falan olsa daha hoş olmaz mı?? Ayrıca Stat pointler yaklasık olarak örnekteki gibi oluyosa çok düşük. Bide savaşçının stat pointlerinin dağılımı biraz garip gibi geldi bana:))[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bonuslar kesinlikle yanlız 7 -2 alır 5 -3 alır ama burda 7 -3 5 -5 almış (adnd gibi olmuş) boylarda ve kilolarda ise undyinge katılıyorum[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 havalı olsa şöyle etrafına ejderler falan dolanmış iyi olurmuş atmosfer açısından.
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Bizim her zaman açık bir server makinamız olacak. oyunu açtığınızda bağlana basıp server e bağlanacaksınız. ayrıca girişte dm , player ve kayıt ol diye 3 seçenek olacak. oyuna sadece bir kez kayıt olacaksınız. kayıtlarınız online olacak. yani her hangi bir bilgisayardan karekter adı ve şifrenizi yazarak giriş yapabilecek ve tüm özelliklerinizi görebileceksiniz. Playerların dm e özellik yolamasına da gerek yok cünkü dm modülünden giren oyuncu dier herkesin özelliklşerini görebilecek ve ekleme çıkarma yapabilecek, değişiklikler hmn player a yansıyacak Savaşcı statlarıne gelince sadece ss alöak için ölesine girdik hiç bakmadan statlere yani boy ve kilo ya gelince tabiki öle yapıcaz mrk etmeyin bonusları da düzeltilecek[hline]Trash_
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 oBA BAYA güssel dizayn biraz daha ii olabilir hmn bitirin MIRC te oynamaktan bıktık. :-)[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong
Öne çıkan mesajlar