trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Online Türkçe Frp tüm hızıyla ilerliyor. İşte Yeni SS: http://www.geocities.com/tabseditor/ky.JPG[hline]Trash_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 d&d mi bu? bu durumda hala yanlış hesaplıyo bonusları...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Renk seçimi iyi olmamış[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 renkler ve dizayn değişebilir. oyun daha yapım aşamasında. bu sadece bir ss...[hline]Trash_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bu arada ss de reklam fln da war imesh sponsor olmuş :) :p[hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 forumlardaki diğer bir oyun daha güzel göründü bana...yokssa aynısı mı?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 heh yakında bi de bi tane yapacaz ama işte abim diyo işim var fln tembel adam :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Sanırım bonusları hesaplamada bi sorun var çünkü 17:::> +3 bonus alıyor. Bide boy:uzun kilo:zayıf yazacağına Boy:196cm Kilo:75Kg falan olsa daha hoş olmaz mı?? Ayrıca Stat pointler yaklasık olarak örnekteki gibi oluyosa çok düşük. Bide savaşçının stat pointlerinin dağılımı biraz garip gibi geldi bana:))[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bonuslar kesinlikle yanlız 7 -2 alır 5 -3 alır ama burda 7 -3 5 -5 almış (adnd gibi olmuş) boylarda ve kilolarda ise undyinge katılıyorum[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 havalı olsa şöyle etrafına ejderler falan dolanmış iyi olurmuş atmosfer açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Bizim her zaman açık bir server makinamız olacak. oyunu açtığınızda bağlana basıp server e bağlanacaksınız. ayrıca girişte dm , player ve kayıt ol diye 3 seçenek olacak. oyuna sadece bir kez kayıt olacaksınız. kayıtlarınız online olacak. yani her hangi bir bilgisayardan karekter adı ve şifrenizi yazarak giriş yapabilecek ve tüm özelliklerinizi görebileceksiniz. Playerların dm e özellik yolamasına da gerek yok cünkü dm modülünden giren oyuncu dier herkesin özelliklşerini görebilecek ve ekleme çıkarma yapabilecek, değişiklikler hmn player a yansıyacak Savaşcı statlarıne gelince sadece ss alöak için ölesine girdik hiç bakmadan statlere yani boy ve kilo ya gelince tabiki öle yapıcaz mrk etmeyin bonusları da düzeltilecek[hline]Trash_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 oBA BAYA güssel dizayn biraz daha ii olabilir hmn bitirin MIRC te oynamaktan bıktık. :-)[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar