Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni SS

trash_

Öne çıkan mesajlar

forumlardaki diğer bir oyun daha güzel göründü bana...yokssa aynısı mı?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım bonusları hesaplamada bi sorun var çünkü 17:::> +3 bonus alıyor.
Bide boy:uzun kilo:zayıf yazacağına Boy:196cm Kilo:75Kg falan olsa daha hoş olmaz mı??

Ayrıca Stat pointler yaklasık olarak örnekteki gibi oluyosa çok düşük.
Bide savaşçının stat pointlerinin dağılımı biraz garip gibi geldi bana:))[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Sosyal ağlarda paylaş

bonuslar kesinlikle yanlız 7 -2 alır 5 -3 alır ama burda 7 -3 5 -5 almış (adnd gibi olmuş) boylarda ve kilolarda ise undyinge katılıyorum[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim her zaman açık bir server makinamız olacak. oyunu açtığınızda bağlana basıp server e bağlanacaksınız. ayrıca girişte dm , player ve kayıt ol diye 3 seçenek olacak. oyuna sadece bir kez kayıt olacaksınız. kayıtlarınız online olacak. yani her hangi bir bilgisayardan karekter adı ve şifrenizi yazarak giriş yapabilecek ve tüm özelliklerinizi görebileceksiniz. Playerların dm e özellik yolamasına da gerek yok cünkü dm modülünden giren oyuncu dier herkesin özelliklşerini görebilecek ve ekleme çıkarma yapabilecek, değişiklikler hmn player a yansıyacak

Savaşcı statlarıne gelince sadece ss alöak için ölesine girdik hiç bakmadan statlere yani boy ve kilo ya gelince tabiki öle yapıcaz mrk etmeyin bonusları da düzeltilecek[hline]Trash_
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...