pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 suan sahip oldugum 55 lwl asasin charda suan 0 NP var :D övünmek gibi olmasın sımdı ben yenı bir char actım butun ctin larımı miragelerimi yuzuklerımı bu adama aktardım. bu adam en fazla 49 lwl e kadar gelıp 30-50 savasına gırecek. normal 50 lwl birininn zor sahip olabilecegi seylerle donatıcam bu adamı birde 55 lwl char ı pren var diye 250m civarına satabılırsem ( 175m a satabılıom ) bu sefer shard alıcam bu yavruya vede omrunu 30-40k NP kazana kadar 49 lwl de gecircek sizce mantıklımı. sonra lwl i düsük olsa bile 51 lwl bir adam 40k np ye sahip se ii bir clan a girebilir diye dusunuyorm ? ewt sizce yaptım sey bosuna ugrasmakmı ??????? (hemde baya bir NP olmus olacak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 baba boşuna kasıp durma maden 30 50 savaşına girecen düşür o 55 charı 49 a hemde spike vurursun bende bu daha mantıklı yada hiç satmada düşürmede biri ile cz biri ilede 30 50 gir :D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla bi stat sınırlaması var olduğunu biliyorum ama 30 - 50 savaşı değmez yani anca bi tane 60+ char ın olcak perşembe akşamı (ares için) eğlence olsun diye giriceksin. cz de 50- charla hiç bişey yapılmaz sadece dark lunarı beklersin[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 54xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 latince adları vardı bunların...neydi neardantel mi ne böyle dantelli bişiydi bunların adı...ya da kısaca ........... diyebiliriz. (noktaları herkes kendi doldursun valla, benimkiler buraya yazılmaz)[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dupe lemişler bu adamı garanti var bi ağrısı ama hadi hayırlısı :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 54xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 30-50 savasında artık sınırlama var bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 charı lvl düşürerek giremiyorsun dark lunara...yani giremiyordun hala öyle mi bişlmiyorum:D[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 araştırdım ve şu bilgiye ulaştım skill toplamın 82 yi geçmiyecek ve statlarının toplamı 447 i geçmiyecek bu kaç lvl için geçerlidir onuda kasamıcam siz kasın artık :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 54xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 26 Ağustos 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hesapladım. 50 lvl oluyo tam :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yani arkadaş spike ı vuramıyacak :D ama eğer şöyle bi bug varsa bilemicem 55 assasin e verirde diğer skillerini kullanmazsan sonra lvl düşersen aynı şeyi statlar için yaparsan belki girersin :D eğer verilmeyenleride toplarsa gm topuk cz :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 54xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 rofl[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben de denemiştim 51den düşüp girmeyi :D %0dı öldüm giremedim :([signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: YumiYumi, 26 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki: baba boşuna kasıp durma maden 30 50 savaşına girecen düşür o 55 charı 49 a hemde spike vurursun bende bu daha mantıklı öle olsaydı millet novada atardı ama adamlar onu düşünüp bi sınırlama koymuş stat point ve skill point sınırlaması war ....[signature][hline]Nation: Karus Job: Mage Lwl: 6x Np: 1xxxx Nick: BesT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ewt bende ustunlugu orda skiller le deil itemlerle ortaya koycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Baelithilie, 26 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki: latince adları vardı bunların...neydi neardantel mi ne böyle dantelli bişiydi bunların adı...ya da kısaca ........... diyebiliriz. (noktaları herkes kendi doldursun valla, benimkiler buraya yazılmaz) Neanderthal.Ve bu şey gerizekalılara verilen bir ad değildir.Bilmediğin konuları önce araştır sonra konuş.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aslında mantıklı gibi gözüküo ama 49 dan 55 e tekrar çıkmak için aynı sıkıntıları çekmeye deymez.Yanlış hatırlamıosam pazartesi ve perşembe günleri gece saat 4 te savaş oluodu diezde,asavaşı hep biz kazanıoduk ve onları basıoduk,bir kere o gecede tam 3k np kamıştım (breth) Amaaaa hacklendimmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: LeGoLaS606, 27 Ağustos 2005 09:26 tarihinde demiş ki: aslında mantıklı gibi gözüküo ama 49 dan 55 e tekrar çıkmak için aynı sıkıntıları çekmeye deymez.Yanlış hatırlamıosam pazartesi ve perşembe günleri gece saat 4 te savaş oluodu diezde,asavaşı hep biz kazanıoduk ve onları basıoduk,bir kere o gecede tam 3k np kamıştım (breth) Amaaaa hacklendimmm :( Dark lunarda Victory gate çalışmıo die biliom[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 54xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aaaa bnede 54 mage var hiç dert ediyormuyum bak. gidiyorum cz ye paşa paşa ölüyorum. geliyorum ama np de kasabiliyorum. demekki ben bile kasıyorsam sen assasien ile hayli hayli kasarsın hadi görüyüm seni hadi koçum hadi aslanım :D *!GAZA GETİRİR*[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Muahah ben bile gaza geldim o nası gelmesin :D *!Olayla alakası yoktur ama balıklama dalar*[signature][hline][ quote ]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım.[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar