Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Nette bazı sitelere baktım ama insanların verdikleri ilanların %95 inden ev arkadaşı deil eve bi kadın aradıklarını farkettim.. Bu yüzden bide burdan şansımı deniyim dedim :) Ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesinde okuyo olucağım bu yüzden cebeci, kolej kurtuluş gibi bi yerden ev kiralamayı düşünüyorum... Sİgara içiyorum evde evcil hayvan beslenebilir , bay bayan farketmez 18-22 yaş arası tercihimdir :) metal, rock ve benzeri müzik dinleyenler olmalıdır :) ilgilenen varsa mümkünse özelden ulaşsın :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Oha böyle ev arkadaşı bulunurmu yahu ne olduğu belli değil[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bi sene yurtta kal sen , bi dahaki sene gelebilirim. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bence de. ılk yıl yurt ıyıdır hem cevren genısler hem nerde nası yasanır onu ogrenırsın hem de ev arkdası bulursun bıde ılk yılın tadını cııkar dıledıgınce para harca evın olunca cok masrafın olur[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sonuçlar açıklanır açıklanmaz gelip ilanı koymuşun ha.. kimseyi bulamazsan seni burdaki kharon'un yanına vericez arıtk.. takılırsın.. [spo1=uyarı]çaktırmayın bu adam alkolik sigara içer hayvan düşmanı evde 2 tane pitbull besleyecek biridir.. güvenşlik ve sağlık açısından uzak durunuz!!! [/spo] kolay gelsin alp hade eyvallah :P[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Hadi bakalım bulursun umarım. [spo1=eheheh]Dikkat lethe'nin yazdıgı uyarı dogrudur. Kendisi alkolik ve haywan düşmanıdır ayrıca haywanlar gibi gitar çalar. Kafanızı şişirebilir, ama yemek yapmasını bilir o ayrı[/spo][signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 [spo1=Blackdagger a düzeltme]yalan hiç bir şekilde hayvanlar gibi gitar çalamz! hayvanlar gibi çalan benim.. o bitki olur anca!![/spo] arkadaşbelirtmemiş bu arada kendisi erkek.. 1.85 boylarında.. kickbox çalışmıiş ve evdeki her türlü hırsızı öldürebilecek boyutlarda biridir.. kediler dışında bütün hayvanları çok sever (özellikle kelebekler).. Bir sürü yemek yapar... bulaşık yıkar (pek zevmez bunu) ama birazda tembeldir 2 haftadır t-shirtlerimi getirmedi.. kaçırılmaz bir ev arkadaşı olabilir... ayrıca bayanlar için indirim yapıyoruz.. ilk ay ücret almıyoruzz!!![signature][hline]Bıktım.. edit: mahmut diye fakenick alıp artizlik yapma bana zub! [Bu mesaj LethE tarafından 21 Ağustos 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yalan kardeşim iftira atmayın izmirde kalmadım diye yapıolar tercih formunu vermeden önce ayaklarıma kapandılar izmir yaz noolur izmir yaz , soora lethe gözünün çapaanı yiyim dedi tiksindimde ankara yazdım :P Şaka bi yana köpekleri pek bi severim , kedi de kendimin olursa :D alkolik dedikleri haftada 1 kere 2 bira içerim kendime gelirim :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bi kere bile kal izmir yaz demedim sana.. özgüre dedim cana dedim de sana demedim.. belanı bul ne diyim :) sürünür gelirsin..[signature][hline]Bıktım.. valla ordaya künefe yazmışın ama.. keserim ulan seni. gitme universiad açılısına 6 milyon var bende bi sigara 2 bira alırım. sende al takılırız [Bu mesaj LethE tarafından 21 Ağustos 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 asuhdauhas imzanı yeni gördüm lethe mahmut diye ne nick alcam lan git baban alsın sana öyle nik :P[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Evet belki ankarada sürüncem ama kendi evim kendi hayatım ... artık zamanı gelmişti...[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 zubadam, seneye aynı fakültede görüşmek üzere:)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İnşallah :D sen gel şimdiden bi ev tutalım ortamı tanırsın :P[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 :-p seneye artık[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Evdekilerde ilk sene yurda gidersin artık fln gibisinden cümleler kurmaya başladı :D ACİLLLLL ARKADAŞ LAZIMMMM rock metal dinlemesede olur :D *prensiplerinden ödün verir*[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 lanet olsun corci int. ilan verdim dediin bumuydu ayrıca inanmayın iyi yemekten kasıt yumurtalı patates ayrıca melemenin suyunu tarihte ilk süzen adamdır kendisi ben gözümle gördüm :D:D:D[signature][hline]don't panic! [Bu mesaj eldebaren tarafından 21 Ağustos 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eheh zor bulur..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben kankam dostum , 5 senelik kardeşim dediğim adamla 15 gün tatilde dayanamamıştım. Kim kalırki lan benle aynı evde. :D yalnızlık rulz.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Zeytin, 21 Ağustos 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Oha böyle ev arkadaşı bulunurmu yahu ne olduğu belli değil =) koptm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bulunur bulunur :D heralde[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Tanımadığın birisinden, öyle ısmarlama ev arkadaşı olmaz... Yüzde 99 bulduğun kişiye maksimum bir dönem dayanır, sonra ya sen ya o evi terk eder... Yurt ortamını ve yaşam düzenini hiçbir zaman benimseyemedim. Sen de özgürlüğüne düşkünsen eğer yurdu kafadan sil ve ilk yılında tek başına eve çık. Zamanla okul ve Ankara'da oluşturacağın çevreden senin aradığın özelliklere bire bir uyan birisi yada birilerini bulursun, hem daha sağlıklı olur. Eğer evde sıkılırsan arada çıkar gelirim ziyaretine:)... Ankara maceranda başarılar...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 LA adam tutturmuş Ankaraya gıdıp ev bakıcam kendıme dıyo saykomusun abi sen tek basına gıdıcen dedım takmadı. Siz bi dürtün şunu[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bu işin kaçar yolu kalmadı artık bi an önce evi tutup harekete geçmek lazım:D Artık ilk dönem fln arkadaşsız takılırımda ama zaman ne gösterir bilinmez :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Keyzar, 22 Ağustos 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Tanımadığın birisinden, öyle ısmarlama ev arkadaşı olmaz... Yüzde 99 bulduğun kişiye maksimum bir dönem dayanır, sonra ya sen ya o evi terk eder... Yurt ortamını ve yaşam düzenini hiçbir zaman benimseyemedim. Sen de özgürlüğüne düşkünsen eğer yurdu kafadan sil ve ilk yılında tek başına eve çık. Zamanla okul ve Ankara'da oluşturacağın çevreden senin aradığın özelliklere bire bir uyan birisi yada birilerini bulursun, hem daha sağlıklı olur. Eğer evde sıkılırsan arada çıkar gelirim ziyaretine:)... Ankara maceranda başarılar... HErkesin bütçesi tek başına eve çıkmaya yetmeyecektir.Yok yani kaç kişi yapabilirki en az 350 milyon kirayla?Daha bunu ulaşımı var yeme içmesi var suyu var elektriği var...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya dostum boşamı atıyon sen bu msj ları,gel tanışalım bende ev ark ı arıyorum diyorum ama ya görmüyosuuun ya duymuyosun. ses ver ses tanışalım kafalarımız uyuşursa neden olmasın[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar