Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nightwish

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nightwish cok power a kaciyor abi.
Bak bunu dinleyecegine, zamaninda Nightwish e back vokal yapmis Simone Simons'in solisti oldugu grup Epica yi verelim sana.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
Abi Asıl tüm şarkılara hepsi süper hepsi harika ...

Ayıramıyorum ben günde 50 kere dinliyorumdur .
512mb mp3 player var 40 şarkı sırf nightwish =)

Jukka ya tapıyorum zaten =)[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 29 Mayıs 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
"kötü şarkıları yok" yanlıs bi tanım

"süper olmayan şarkıları yok" daha doğru

Mix sevdim ben bu tanımı :)

Su fan sitesini yapacak arkadaslar bi el atsalar :([signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 29 Mayıs 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Nightwish cok power a kaciyor abi.
Bak bunu dinleyecegine, zamaninda Nightwish e back vokal yapmis Simone Simons'in solisti oldugu grup Epica yi verelim sana.

Epica cok gereksiz bi grup ben sevemedim. Cry for the moon dan başka hoş şarkılari yok valla[signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
Keremcim senin nightwish ucuklugunu biliyoruz,zaten MSN den sana ikinci baharda nightwish duydum diye spam yaparken bunun fail lerini araştırmaya and içtim,deli oldum duyunca... Kafayı yiyodum,terbiyesizliktir o programa nightwish koymak...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Mix'in evinde Tarja'yı sakladığına dair söylentiler bile var siz ne diyorsunuz =)[signature][hline]Click!
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
tavsiye edebileceğim o kadar şarkısı varki nightwish in onun yerine sen git albumlerinin hepsini cek daha mantıklı :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Mesaj tarihi:
ya ben fan sitesini yapmaya çalışırım ama bundan 1 ay sonra başlayabilirim ancak o zamana kadar bir arkadaş yaparsa yardımcı olurum ona ilerde[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
the phantom of the opera
moondance
marry s bodd[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
  • Yeni Oluştur...