Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Öncelikle selamlar herkese. Bi hevesle açtığım human warriorım göz açıp kapayıncaya kadar 30 oldu :) Şimdi şu whirlwind heyecanı sardı. Akşama questi tamamlamayı düşünüyorum ama axe ile sword arasında kararsız kaldım. 2 silahında dps leri aynı olmasına ragmen axe'in damage aralıgı daha yüksek. Bi warrior için dps değilde bu damage aralığının önemli olduğunu duymuştum. Fakat bi human olarakta sworda +5 skillim var. Deneyimli warrior arkadaşların yardımlarını bekliyorum :) Whirlwind axe Whirlwind sword[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tabiiki axe derim ben :) bu arada heralde birileri yardım edecek quest icin yoksa level 30 da zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 60 karakterlerimiz var zaten yardım edecek tabiki. Amaç 30 da bu silahı alıp akşama bg'yi dagıtmak :p[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 aga ikiside two handed one handed olsa sword sword derim ama axede 2 handed ve daha fazla dmg verio axe derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 whirlwind axe tabiki. sm'den bonebiter AH'den executioner's cleaver. lvl 50 küsüre kadar idare eder. sonra ne bulursanız güzel kullanın bu demek oluyor ki ice barbed spear[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? [Bu mesaj zaidral tarafından 26 Ağustos 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 axe daha iyi gibime geldi bide benim bi sorum oalcak farklı başlık açmıyım dedim ya bu dps nedir? silahın max dmg inden daha mı önemlidir? (dps nin kelime anlamını biliyorum ama tam olarak etkisi nedir?) biri izah edebilirmi?[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 KIsaca silahın belli zamanda verdiği damagedir. 2 silah dusun biri cok hızlı ama tek vuruslarda damage dusuk digeri yavas ama damageleri buyuk. Zaman olarak ikiside 10 saniyede eşit hasar veriyor ama biri 10 kere vuruyor digeri 7 kere. Yani yavas silah ile ağır ama oturaklı vurursun, hızlı silah ile ufak ufak ama cok vurursun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 damage per second warriorda damage araligi palada dps onemli bildigim kadari ile[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dps: damage per second[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 axe daha guzel bence[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 axe'in hem bonusları daha iyi hemde o lvl'larda slam kullanarak sağlam hasar verme3ni sağlıyo ustelik bol bol pvp yaıcaksın bundan sonra alış agır kallavi silahlara.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Arms gidiyorsan da crit chance sadece axe ve polearm da var, axe yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tamada penthcim lvl 30-40 arası ne masteryisi =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 e 5 cruelty verse, 35 civari axe mastery e baslayabilmeli? olmuyo mu yoksa?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Axe aldım arkadaşlar sagolun :) Aldıgım gibide bi bg yaptım. İçimdeki vahşi canavarı tatmin ettim resmen :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Oluyo ama mastery vericeğine cruelty versin daha erkende cirti olur ki öle yapmıştır herhlde =) ha bide bonebiter gelicek zaten 35-40 arası[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 34 de kap cidden bonebiter'i SM'den bi 60 arkadas bulup : ) AH'den Executioner's i 20golda kaptim ben de, 1 level sora (bugün) aliyorum elime : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 peki lvl 60da ? axe mı sword mu mc bwl için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Fury + onyx dan düşen 1hd axe yada bwl axe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 axe forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ikisi arasında hiçbir fark yok. sadece orc isen axe'e %hit ve %crit bonus alırsın, human isen sword'e. 5 skill için bonuslarda 0,04% olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 axe al slam bas ohhh miss, benim arkamda hep priest bi arkadaş varsdı o aralar, basıyodu shield'ı abanıyodum slam'e güzel günlerdi, war o itemı alında güclü hissediyo resmen KESERIM ULEEEEYN diyosun sonrada bi dah aolmuyo bu his oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 cidden warriorlardaki slam ne işe yarar?ben çözemedım onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bakış açına bağlı anladığım kadarıyla pvp için ihtiyacın var axe i al ben olsam sword alırdım benim için işlev değil görünüş önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 biraz daha yeni olsaymis topic :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar