Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whirlwind axe'mi, Sword'mu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle selamlar herkese. Bi hevesle açtığım human warriorım göz açıp kapayıncaya kadar 30 oldu :) Şimdi şu whirlwind heyecanı sardı. Akşama questi tamamlamayı düşünüyorum ama axe ile sword arasında kararsız kaldım. 2 silahında dps leri aynı olmasına ragmen axe'in damage aralıgı daha yüksek. Bi warrior için dps değilde bu damage aralığının önemli olduğunu duymuştum. Fakat bi human olarakta sworda +5 skillim var. Deneyimli warrior arkadaşların yardımlarını bekliyorum :) Whirlwind axe Whirlwind sword[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Mesaj tarihi:
60 karakterlerimiz var zaten yardım edecek tabiki. Amaç 30 da bu silahı alıp akşama bg'yi dagıtmak :p[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Mesaj tarihi:
whirlwind axe tabiki.
sm'den bonebiter
AH'den executioner's cleaver. lvl 50 küsüre kadar idare eder.
sonra ne bulursanız güzel kullanın
bu demek oluyor ki ice barbed spear[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?

[Bu mesaj zaidral tarafından 26 Ağustos 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
axe daha iyi gibime geldi bide benim bi sorum oalcak farklı başlık açmıyım dedim

ya bu dps nedir? silahın max dmg inden daha mı önemlidir? (dps nin kelime anlamını biliyorum ama tam olarak etkisi nedir?) biri izah edebilirmi?[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Mesaj tarihi:
KIsaca silahın belli zamanda verdiği damagedir. 2 silah dusun biri cok hızlı ama tek vuruslarda damage dusuk digeri yavas ama damageleri buyuk. Zaman olarak ikiside 10 saniyede eşit hasar veriyor ama biri 10 kere vuruyor digeri 7 kere. Yani yavas silah ile ağır ama oturaklı vurursun, hızlı silah ile ufak ufak ama cok vurursun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Mesaj tarihi:
axe'in hem bonusları daha iyi hemde o lvl'larda slam kullanarak sağlam hasar verme3ni sağlıyo ustelik bol bol pvp yaıcaksın bundan sonra alış agır kallavi silahlara.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Mesaj tarihi:
Arms gidiyorsan da crit chance sadece axe ve polearm da var, axe yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
e 5 cruelty verse, 35 civari axe mastery e baslayabilmeli? olmuyo mu yoksa?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Mesaj tarihi:
Oluyo ama mastery vericeğine cruelty versin daha erkende cirti olur ki öle yapmıştır herhlde =) ha bide bonebiter gelicek zaten 35-40 arası[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Mesaj tarihi:
34 de kap cidden bonebiter'i SM'den bi 60 arkadas bulup : )

AH'den Executioner's i 20golda kaptim ben de, 1 level sora (bugün) aliyorum elime : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ikisi arasında hiçbir fark yok. sadece orc isen axe'e %hit ve %crit bonus alırsın, human isen sword'e. 5 skill için bonuslarda 0,04% olması lazım.
Mesaj tarihi:
axe al slam bas ohhh miss,

benim arkamda hep priest bi arkadaş varsdı o aralar, basıyodu shield'ı abanıyodum slam'e güzel günlerdi,

war o itemı alında güclü hissediyo resmen KESERIM ULEEEEYN diyosun sonrada bi dah aolmuyo bu his oyunda
  • Yeni Oluştur...