trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 yeni bir oyun yapıyoruz, sanal ortamda masaüstü kurallarıyla frp zevkini frp tutkunlarına türkçe tattıracağız SS: http://www.geocities.com/tabseditor/darkside.JPG[hline]Trash_ [Bu mesaj Magic tarafından 11 July 2003 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 abi kolay gelsin de oyunda herşey türkçe güç çeviklik filan bile ama oyunun adı darkside :) onu da türkçeleştirirseniz güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kazaadan emuleden felan etools programını ve eklentilerini çek. işinize yarar belki.. hatta güzel skinler tasarlıyın.. ayrıca dmler için güzel bir program hazırlarsanız çok iyi.. ircde olmuyor.. aklında tutmakta felan zorlanıyorsun birçok şeyi.. oyuncular da komutlarla konuşur.. mesela say butonu senaryo içi konuşma, tell butonu oyun içi konuşma felan..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 link çalışmıyor ![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Link, geocities'den olduğu için copyleyip, yapıştırmanız gerekiyor browserınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Harita olsun mu olmasın mı ?bence oyunu kısıtlar ama isterseniz olur Dm herkesin ststlarını görebilecek hatta harita olursa kendi haritasını yapabilecek[hline]Trash_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 gercekten guzel olucaga benziyor, kolay gelsin. Harita bence olsun ama DMnin hazirladigi harita olsun. Gorsel ogeleri bence olabildigince kullanin, hayal gucunu kisitlamicak sekilde. Mesela kucuk midiler koyabilirsiniz, DM uyari vermek istediginde veya bi cesit ortam yaratmak istediginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Walla güzel olacağa benziyor Bekliyoruz ayrıca bir yardımımız dokunabilirse çorbada bizimde tuzumuz olsun isteriz[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Bayağı zor bunu yapmanız onu söylüyüm. Kalitesiz skine sahip bir program, komik şekiller çizen bir map editör, mircden kötü bir chat programı yaparsanız olmaz. derinliği sahip bir skin olmalı. 3 boyutlu butonlar diycem saçma olcak. Win 98 ve Win XP kullanmışsanız, XP'deki butonlar hani biraz daha derinliğe sahip ve yumuşak btonlar ya. Onu kastediyorum. Süper kaliteli birşey yapmanıza gerek yok. Ancak görsel olarak çok önemli program. Görüntüsü insanı sıkmayacak birşey lazım. Daha önceden hazırlanmış bir takım programlar var, araştırın bence.. etools mesela, ya da 3e phb'nin arkasında bir demo var. Onların artılarını ve eksilerini gözden geçirin. etools bana sanki (küçük olduğundan olabilir) beni boğuyormuş gibi geldi mesela, ne kadar süper özellikleri olsa da.. bahsettiğim demo'nun ise görüntüsü çok güzel. Tabii ki tam ekran olmasının avantajı var. Karakter yaratma ekranı çok şık. Ayrıca kazaada veya emule de felan aratırsanız birçok zar programı bulabilirsiniz. Bunları program içine koyabilirseni çok güzel. Mesela ekrana animated zar resmi getiriyor bazı programlar. Dm olarak programa emir vercem, "şu oyuncu bir d6lık atçak", seçenek çıkcak "oyuncu görsün mü görmesin mi, herkes görsün mü" felan diye, ona göre oyuncuların ekranlarında o resimden çıkcak mesela, zar durduktan sonra (mesela 3 geldi) birkaç saniye bekleyip gitçek. Sonra chat ekranında (resmi görenler için sadece) "şu oyuncu zar attı, 3 geldi" diye farklı bir renkte mesaj gelcek. Herşeyi DM'e bırakabilirsiniz, size fazla iş düşmez. DM de kafasına göre oynatır. Belki aşırı kuralları bir oyun da yapabilirsiniz. Mesela DM bir harita çizer, bu harita içine yaratıklar felan koyar, oyuncu bir yaratığa saldırıp hasar alırsa, hasarı otomatikman eksilir "current hp"sinden. Ama dediğim gibi sizi çok kasar bu olay, DM'e de fazla esneklik vermez. Sonuç: Mirc gibi bir chat programı yapabilirsiniz. DM server olur, diğerleri client olur. internetten bulduğunuz minik programlar ile sizin bu program daha efektif olabilir (dediğim zar programı) DM'in ayrıca zar atmasına gerek olmaz. Mini bir player character creation programı sayesinde, Oyuncular daha çabuk karakter yaratıp, kendi karakter sheetlerini dme yollar. DM de bu sheetlerin depolandığı yeri bir buton yardımıyla açıp istediği oyuncuların özelliklerine bakabilir veya değiştirebilir. Bir map programı sayesinde oyuncuların mapi daha iyi değerlendirmesi sağlanabilir. Bunların hepsi oyun içi ekranlar ve butonlar olarak sağlanabilir.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 oyuna Göz diye bir modül ekleyeceğiz... bu modülde dm bir mekanın kuşbakışı görüntüsünü çizcek, bunun için özel bir program olacak, çizilen mekanı tüm oyuncular görecek... bu işlem tasviri daha etkili kılar. midi olayına gelince, dm ekranında ayrı bir bölüm olacak dm istediği anda mesela gerilimli bir ortamda istediği(bizim koyduğumuz) müzikleri çalabilecek Skinler ise işin kolay kısmı programı bir bitirlem skinleri yapacağız merak etmeyin hiç bir şey gözünüze batmayacak özellikle dm ekranı oldukça sade yapıcaz.. oyuna bir kere kayıt olacaksınız... her açılışta aynı şifreyi gireceksiniz... mesela en son level 8 de kaldınız, şifrenizi girip yeni oyuna başladığınızda leveliniz, özellikleriniz ve eşyalarınız, otomatik olarak size ulaşacak.. yani bir bakıma save olacak. bir yandan da frp çizgisinden vazgeçmiyoruz. dmin elinde tüm yetkiler olacak. ama bunları isterse kullanacak. isterse herşey bilgisayar tarafından otomatik olarak değerlendirilip, sonuç, oyunculara ulaşacak...[hline]Trash_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 trash , peki oyuna belli bir server üzerinden mi bağlanıcaz yoksa ip numarasıyla biri host olçak diğerleri mi bağlanıcak yani istediğimiz kişilerle ip den oynayabilicez dimi?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 trash count me in. Oynayabiliceğimiz zaman bana da haber verirsen oynamak isterim(yeni değilim uzun zamandır-4 yıldan fazla- oynuyorum). Oynayacağınız zaman 62668116 icq numarasına msg atarsan yada pm den ulaşırsan sevinirim.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 DM bir server açar. oyuncular client olarak bağlanır. Karakteri yaratırken bir şifre girer. Karakterlerini yarattıktan sonra DM'e yollar. DM karakteri istediği gibi değiştirebilir. Bu sezon bittikten sonra yeni sezona başlamak istersek DM'in serverına bir dahaki bağlanışta o karakter için şifremizi girmemiz gerekir. Böylece kimse o karakteri oynamaz. Garip bir fikir ama üstünde düşünülebilir.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Bütun bunlara hiç gerk yok... Bizim her zaman açık bir server makinamız olacak. oyunu açtığınızda bağlana basıp server e bağlanacaksınız. ayrıca girişte dm , player ve kayıt ol diye 3 seçenek olacak. oyuna sadece bir kez kayıt olacaksınız. kayıtlarınız online olacak. yani her hangi bir bilgisayardan karekter adı ve şifrenizi yazarak giriş yapabilecek ve tüm özelliklerinizi görebileceksiniz. Playerların dm e özellik yolamasına da gerek yok cünkü dm modülünden giren oyuncu dier herkesin özelliklşerini görebilecek ve ekleme çıkarma yapabilecek, değişiklikler hmn player a yansıyacak[hline]Trash_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar