Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Tam ney çözemedim ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yanlız kızlardan 2 tanesi taş gibiydi :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ehehe bekliyordum yine kız mesajları :) Neyse bbg ile ilgili msgler artık umarım buraya toplarız :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Özlem fena değil, ama resmi rezil. [Bu mesaj Mirage tarafından 23 Şubat 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 :-p Başadı bizim pepelek kadın düşkünleri :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 *! izleyenleri tek tek not almaya başlar*[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Alıp ne yapıcan darbemi vuracan :-P[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kommandre drajnik nikompar pablukiyew anokkampra girshka* *kumandan sanırımyapılacak olan girişimden haberdaroldular bence publicmekanda mesaj atmayalım[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ben simdi izlemiyom, kavgalar baslasin o zaman izlicem. bence elit melit hikaye, esas kavgalar rating yapıyor. tabii uğur gibi tipler olmasın. güzel kizlar var ama İdil gibisi yok... *!attığı her mesajda kız muhabbeti vardır, utanmaktadır :utaniem:*[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... [Bu mesaj Androner tarafından 24 Şubat 2003 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ebruyu izleyin guzel kiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Eheeh bazılarıda kavga için seyrediyor ehehe ama heyecanlı oluyor ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 *milleti sarsar* İzlemeyin şunu duyu organlarınıza yazık!![hline]Bir insanı güzel olduğu için sevmezsiniz, bir insan güzeldir çünkü siz onu seversiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Niye bea ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 şu belma uyuz bir tip..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Gamze çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel! deliriyorum ya çok şirin!![hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 hmm hatırlamıyorum hangisi oldugunu... ama isimler bir garip viken vs. vs... ama kızlar hödük çıktı yine bence erkekler daha kibar..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 harbi ha vikenmiş.. beniymiş ne biçim isim len bunlar :D[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hay vikenler viksin be![hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 evet vallahi :) biride seray severin kardeşiymiş.. ehuehu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Yapmayın yiğitler, bu yozlaşmaya destek olmayın, türk milleti olarak nereye geldik bi bakın.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 2 senelık topıc ı up lamssn helal D:[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bbg aldı yürüdü düğün dernek şovu oldu bu arada atık gelin-kaynana prolamlarının süresi 3 aydan 9 aya fırlamış artık nurtopu gibi bebekler bekliyoruz :D[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 2 senedir deli oluyorum bu programlara ama ilk sayfadaydı konu , tarihlerede dikkat etmedik. Gerçi şimdi durum daha kötü Ben Evleniyorum olayı daha vahim[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o proramda uğuru bilirim süperdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 "Bu toplum nereye gidiyor?", "Ne yapıyoruz biz kafayı mı yiyoruz?" türü sorulardan kaçınan, hatta bu soruları sormaktan nefret eden bir insan olsam bile, etrafımda bu programa kendini kaptırmış, saplantı haline getirmiş insanları gördükçe aklıma devamlı "Dünyada bu kadar sorunlu olan nedir ki kendi hayatımızı yaşamaktan korkarak başkalarının hayatını izleyerek geçiriyoruz zamanımızı?" sorusu geliyor. İnsanlar için hayatı bu kadar sıkıcı kılan nedir? En korkuncu ise gençten yaşlıya doğru izleyen sayısının arttığı gerçeği. Hayatını özgürce yaşama düşüncesine her şeyiyle sarılan bir insan olarak gün geçtikçe hayatın monotonlaşmasının kanıtını görmek gibi bir şey bu. Neyse benim düşüncelerim bunlar en azından bu program hakkında.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar