hashas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet bi vidyo var mute edip kendim seslendirmek istiyorum veya arkasına müzik koyacam,fakat nası sessizleştireceğimi bilmiyorum bunu nası yapabilirim ? dialogları kaldırmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 niye iki tane konu açtn[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Video ile audio'lari ayirman gerek, VirtualDub'da yapabilirsin yanlis hatirlamiyorsam..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 visual studio 7 de , veya windows movie maker da yapabilirsin mute seçeneği var bi yerlerde.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar