Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tutorial Bölümün nası kullanılır.

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal, 26 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
Ögretiler yazılmış parantez içinde.
Bende size son derece ukala bir tavırla tutarials bölümü nasıl kullanılır bunu ögreticem.
1 Tane bayan arkadasımdan geldi bu şikayet bunun üzerine bizzat isim vererek yazıcam burda.

Şimdi bakıyoruz başlıklarımıza.

Ivy den nameler olan kısma geliyorum.
Ögretmekten cok geyige vurunca bunun biraz anlamı kaçıyo yani.Yani bu barbilerle saç sekillendirmenin ögretici yanını pek göremiyorum.Göremiyorum degil yok çünkü ögretici bi yanı.O sekilde degiştirelim..
Biraz daha farklı ilginç ya da yapımı gercekten zor olup kişisel el berecerilerinizi aktararak yardım edebiliceginiz başlıklar açmaya calışın.

Sinemaya gitmek başlıgı mesela
evet iyiki açmıssınız bu baslıgı sinemaya nasıl gidicegimizi gercekten bilmiyoduk.

said:
Mayhem
Pati - ?
26 Ağustos 2005 20:51
--------------------------------------------------------------------------------
Haha tamam sen bursaya bir gün gelirsen gideriz sinemaya beraber.
Bomba bi tutorial yaparız.

* Gişedeki hatunu nasıl tavlarıs
* Sinemaya girmeden önce nasıl wc'e gideris
* Pisuvara nasıl çiş yaparıs
* Çişimis bittikten sonra nasıl cükümüzü sallarıs
* Tuvaletten cıkınca popcorn nasıl alırıs
* Merdivenler kaç basamak onu sayarıs
* Yer gösteren elemana nasıl biletimisi uzatırıs
* Gösterdikten sonra nasıl bahsis veririz

gibisinden bişiler yapıcas artık

Bu gibi bişiyler yapmıyalımsss artık.
Yapalıms diyosan bende mayhem movieleri nası yapılırs volumess birs diye bi başlık açıp burda her patiye vegas kullanmayı ögretip mayhem movieleri yaptırabilirim.

Su içme tutorial'ı

Başka bir saçma sapan tamamen geyik tabanlı bir topic görüyoruz.
Yani illa herşeyin bkunu cıkarıcaz dimi.
Yani aklı başında bir insan gelipte buraya böle luzumsuz şeyler yazmıyor.Adamın aklı başında çünkü.
Bu tutorialların Has adamıdır Chemical.ve her tutorial ı hem ögretici hem eglendiricidir.Niye bu adam gelipte
Corap giyme tutorial ı
Sinemaya gidiş tutorial ı
Nası uyunur tutorial ı
Nası s.cılır tutorial ı yapmıyo.

Neden bu sevecen olmaya calısan luzumsuz havanızı kaldırıp bi kenara koymuyosunuz.
İnsanlar suraya bakınca 4-5 tane kız için tribe girmiş erkek ordusu aynı sekilde 3-5 kız olup burnu bir karış havada kadın kümesi görmesin.
Biraz daha ele avuca gelen şeyler yazın buraya ve patiye.
Yani üye olmayan bir insan gelip baksa buralara.Bu mu türkiyenin en ünlü forum portalı diye sorar kendi kendine.
Ne seviye bıraktınız ne mantık.
İyice saçmaladınız.

kesinlikle katılıyorum, millet bide yüzsüzlükle canım sıkıldı böle bi topic açtım diyo, yaw kardeşim git o zaman garbıçta saçmala, ne güzel yer var orda..

öğretici olcam diyede, saçmalıyıcı olunmazki..

bende saçmalak istediğimde garbıça gidiyorum gidin görün yani,
utanılacak bişiy yok.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...